bugün
S
s7v7n7 yıl önce
s7v7n
(#13548362) bundan böle kankamdır.
S
s7v7n10 yıl önce
pembemontlukupa
yeni yeni koşturmaya başlamış 8. nesil yazar. hoş gelmiştir. ilk ben karşıladım. buralar benim.
S
s7v7n12 yıl önce
istanbul un ilçe ilçe kavga potansiyeli
13 milyonluk dev istanbul un deprem raporu, 5 günlük hava tahmin raporu var ama ilçe ilçe kavga potansiyeli raporu yok diye, sizde mi dertleniyordunuz. bu sorunu çözmek için, engin tecrübelerime dayanarak bir rapor hazırladım. tanımadığınız bir mahal… devamını gör
S
s7v7n12 yıl önce
sözlük yazarlarının fakirlik anıları
öğrenciyken içki parası bulmak için dağları delerdik.
S
s7v7n12 yıl önce
yer yarılsa da içine girsem denilen anlar
Tuttuğunuz takımın bir gece önce farklı bir şekilde mağlup olmasını önemsemiyor gibi görünerek kantinde şabalak arkadaşınıza -Eee, bizde sizi şu tarihte bilmem kaç sıfır yenmiştik dediğiniz an...
S
s7v7n12 yıl önce
uludağ merkez akıllı olsun herkez
hiç yok deme yapacağım piç çok kim korkar bu salça'dan ve zall'dan dans eyle göte parmak enseyle olur ortam dert değil sen çekil burası güvenli youv youv...
S
s7v7n12 yıl önce
uludağ sözlük yazarları
sözlüğü ulu edenlerdir. ara sıra ukte de doldurması gereken yazarlardır.
S
s7v7n12 yıl önce
ulanseviyorumsenibe
hoş gelmiş yeni nesil ajan.
S
s7v7n12 yıl önce
camiide anal yapmak
S
s7v7n12 yıl önce
dos hakkinda hersey
Eger bilgisayar kullanmaya ilk defa Windows-95 veya 98 ile basladiysaniz büyük bir ihtimalle DOS kelimesi size yabanci gelecektir. DOS, Disk Operating System kelimelerinin kisaltilmis halidir ve disk islemleri, bellek islemleri gibi programlarin çal… devamını gör
S
s7v7n12 yıl önce
s7v7n bitirme kararı 2012 yılında alınmış
S
s7v7n12 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
S
s7v7n12 yıl önce
bigbadtrip
9. nesil bir adet yazar. "`dokuzlar örgütü`" isimli oyun parkından uzak durması dileğiyle; hoşgelmiş efendim.
S
s7v7n12 yıl önce
kızların sigara içerken çok şeker olmaları
heyecanlı heyecanlı konuşurken incecik parmaklarının arasında, sigarayı tutup sallaması çok şekerler valla. tabi bunlar gibiler şeker değil. ~inşaat işçisi gibi oturmuş hanzo~ (img:#526713)
S
s7v7n12 yıl önce
yumurta topuk sivri burun
arka mahalle kırolarında görülebilecek olan, genellikle arkası basılmış, siyah ayakkabıdır. `pezevenk ayakkabısı` diye de isimlendirilir bazı çevrelerde.
S
s7v7n12 yıl önce
yakbisigara
aynı zamanda yazarmış, nesildaşmış, hoş gelmiş, evli ve iki çocuk annesiymiş. ~swh~
S
s7v7n12 yıl önce
frekans
cnn turk programı,safak ongan sunar.
S
s7v7n12 yıl önce
illedeben
hoşgelmiş yeni yazardır. (bkz:buralar entry dolacak)
S
s7v7n12 yıl önce
kukla nın yazdıklarını okumayanlar derneği
yalnız olamam heralde lan diyerek kurmayı planladığım ve an itibariyle hayata geçirilmiş dernek. çünkü çok belli, günlerce düşünülmüş üzerinde çalışılmış, zorunlu ve yavan bir mizah yazısıdır. okunmaya değer bulunmaz bu nedenle.
S
s7v7n12 yıl önce
kadıköy de fenerbahçe galibiyeti gören gsli
kadıköy de fenerbahçe yi yendiklerine şahitlik etmiş galatasaraylıdır. http://i.tr.eurosport.com/2011/03/17/701243-9575210-640-360.jpg sağdaki efsane.
S
s7v7n12 yıl önce
kızların güzel kız görünce verdiği tepki
- fıstığa bak. yavvrum benim. - şşşt yavvrum. yerim seni. - kız sen ne güzel kırıtıyosun? gibi olan, zaman zaman da kıskançlık belirtileri hissettiren tepkidir.
S
s7v7n12 yıl önce
13 milyonluk dev istanbul un deprem raporu, 5 günlük hava tahmin raporu var ama ilçe ilçe kavga potansiyeli raporu yok diye, sizde mi dertleniyordunuz. bu sorunu çözmek için, engin tecrübelerime dayanarak bir rapor hazırladım. tanımadığınız bir mahal… devamını gör
S
s7v7n12 yıl önce
S
s7v7n12 yıl önce
© copyright 2005 - 2026