bugün
- akp için 3 kelime yakıştır11
- iyi giyinen kadınlar15
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- ekrem imamoğlu84
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür17
- filistini destekleyen yahudi delege11
- kabataş yalanı19
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası31
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı28
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (412)
sakin olun canlar. onlar sadece birer koyun ve çobanlarının dediklerini yapabildikleri için mutlu oluyorlar. ulan sen kimsin askere karşı yürüyorsun. sonra çıkıp bizim paramızla bizi vuruyorlar dersiniz. milletin çocuğu var yaşlısı var korna çal dalga geç. işi olanı var sabah ezanına kadar milli iradeye çağırmak için sela okuttur. yemin ederim işkencesiniz. sizinle uğraşılmaz varya. anlaşma yapalım. biz yurtdışına gidelim. bu ülke sizin olsun. ancak bir karış toprağını kaybederseniz, tüm ülkeyi biz alacağız ? yemiyor değil mi. yeseydi pkkya karşıda yürürdünüz. takkeleri geçirip emir aldığı için orada dik duran askerlerin kafasını kesmeyi biliyor iseniz, haydin bunu birde pkkya yapın.
askerlerin bile bile ateş ettiğini sanan mal cinsi. ulan evinde otursan adamlar sokağa çıkma yasağı ilan etmiş evinizde bekleyin diyor sen ne hakla dışarı çıkar tankın üstüne çıkarsın. askere yürüyenin kafasına sıkılır. bunu bilemeyecek kadar mı geri zekalısın ?
neden halkı çıkartıyor da kendi kaçıyor. madem darbe düşmanı gelsin.
gelmiyor çünkü tayipin koyuna ihtiyacı var.
sözlük nasıl bir darbedir bu anlamadım. darbeyi yapanlar asker olamayacak kadar gerizekalı ancak ankara'da oturmaktayım, yemin ediyorum 2 dakikada bir bomba atılıyor. o kadar ölü var. genel kurmayın önündeki tarama videosu ayrı bir olar. tanklar milleti eziyor. sizce bu bir tiyatro oyunu olabilir mi ?
yargılamayan orospu çocuğu olsun mu ?
6 dan sonra olacak denildi. görücez. yarın evden çıkmayın sözlük.
hepsi yalan. askerlerin beynine ilk söylenen şey. ya öldür, ya öl. bırakırlarsa ölecekler. bırakmayın. yürüyün aslanlarım.
şimdi eksileyeceksiniz ama ben yinede yazacağım. ulan şerefsiz ülkenin başbakanı cumhurbaşkanı varken sana mı kaldı sokağa çıkıp askerin üstüne yürümek ? keşke sokağa çıkanların hepsi ezilsede ülkenin iq seviyesi çağ atlasa.
tsknın 3:10 da yaptığı açıklamadır. onun dışında cnn türk ve kanal d basıldı. sonumuz hayrolsun.
doğan medyayı basmışlardır.
http://www.tsk.tr/BasinFaaliyetleri/BA_188
linkinde görebileceğiniz gibi.
orospu çocukları hala camiden çağrı yapıyor. yahu müslümanım 5 vakit namazımı kılarım ancak yeter. uyuyacam lan uyuyacam. sağır ettiniz susun artık.
dipnot: siz eksilemeden ben söyleyeyim eksileyenler kuran hakkında bir bok bilmeyen cahiller.
linkinde görebileceğiniz gibi.
orospu çocukları hala camiden çağrı yapıyor. yahu müslümanım 5 vakit namazımı kılarım ancak yeter. uyuyacam lan uyuyacam. sağır ettiniz susun artık.
dipnot: siz eksilemeden ben söyleyeyim eksileyenler kuran hakkında bir bok bilmeyen cahiller.
amerikada giyilen şortlardan daha uzundur.
wal kapa oç.
popi modunu açmayın.
şu sıralar sık gördüğüm durumdur. yarım kilo et 15 lira mı ? hahaha. o sizin kilosu 30 tl dediğiniz etin %99 u yağdır. düzgün et arıyorsanız yarım kilosu 25-30 dan az bulunamaz gerçeğidir.
diğer fiyatlarla kıyaslayan arkadaşlar için söylüyorum 3 kişililk bir aileye bir kilo et anca yeter bir yemekte.
diğer fiyatlarla kıyaslayan arkadaşlar için söylüyorum 3 kişililk bir aileye bir kilo et anca yeter bir yemekte.
(bkz: sapık detected).
az önce arkadaşlarıma söylediğim durum. (bkz: allah ıslah etsin)
yahudilerin hepsi.
250 tl elektrik su doğalgaz yemek mi ?! ulan 150 lira elektrik 50 lira su geliyor kışın doğalgaz yakmadığım halde 100 lira geliyor yaksam 400 lira. yemek 300 den aşağı tutmuyor et yiyemiyoruz kilosu 50 lira. neyin kafasındasın lan !?