bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (412)
sakin olun canlar. onlar sadece birer koyun ve çobanlarının dediklerini yapabildikleri için mutlu oluyorlar. ulan sen kimsin askere karşı yürüyorsun. sonra çıkıp bizim paramızla bizi vuruyorlar dersiniz. milletin çocuğu var yaşlısı var korna çal dalga geç. işi olanı var sabah ezanına kadar milli iradeye çağırmak için sela okuttur. yemin ederim işkencesiniz. sizinle uğraşılmaz varya. anlaşma yapalım. biz yurtdışına gidelim. bu ülke sizin olsun. ancak bir karış toprağını kaybederseniz, tüm ülkeyi biz alacağız ? yemiyor değil mi. yeseydi pkkya karşıda yürürdünüz. takkeleri geçirip emir aldığı için orada dik duran askerlerin kafasını kesmeyi biliyor iseniz, haydin bunu birde pkkya yapın.
askerlerin bile bile ateş ettiğini sanan mal cinsi. ulan evinde otursan adamlar sokağa çıkma yasağı ilan etmiş evinizde bekleyin diyor sen ne hakla dışarı çıkar tankın üstüne çıkarsın. askere yürüyenin kafasına sıkılır. bunu bilemeyecek kadar mı geri zekalısın ?
neden halkı çıkartıyor da kendi kaçıyor. madem darbe düşmanı gelsin.
gelmiyor çünkü tayipin koyuna ihtiyacı var.
sözlük nasıl bir darbedir bu anlamadım. darbeyi yapanlar asker olamayacak kadar gerizekalı ancak ankara'da oturmaktayım, yemin ediyorum 2 dakikada bir bomba atılıyor. o kadar ölü var. genel kurmayın önündeki tarama videosu ayrı bir olar. tanklar milleti eziyor. sizce bu bir tiyatro oyunu olabilir mi ?
yargılamayan orospu çocuğu olsun mu ?
6 dan sonra olacak denildi. görücez. yarın evden çıkmayın sözlük.
hepsi yalan. askerlerin beynine ilk söylenen şey. ya öldür, ya öl. bırakırlarsa ölecekler. bırakmayın. yürüyün aslanlarım.
şimdi eksileyeceksiniz ama ben yinede yazacağım. ulan şerefsiz ülkenin başbakanı cumhurbaşkanı varken sana mı kaldı sokağa çıkıp askerin üstüne yürümek ? keşke sokağa çıkanların hepsi ezilsede ülkenin iq seviyesi çağ atlasa.
tsknın 3:10 da yaptığı açıklamadır. onun dışında cnn türk ve kanal d basıldı. sonumuz hayrolsun.
doğan medyayı basmışlardır.
http://www.tsk.tr/BasinFaaliyetleri/BA_188
linkinde görebileceğiniz gibi.
orospu çocukları hala camiden çağrı yapıyor. yahu müslümanım 5 vakit namazımı kılarım ancak yeter. uyuyacam lan uyuyacam. sağır ettiniz susun artık.
dipnot: siz eksilemeden ben söyleyeyim eksileyenler kuran hakkında bir bok bilmeyen cahiller.
linkinde görebileceğiniz gibi.
orospu çocukları hala camiden çağrı yapıyor. yahu müslümanım 5 vakit namazımı kılarım ancak yeter. uyuyacam lan uyuyacam. sağır ettiniz susun artık.
dipnot: siz eksilemeden ben söyleyeyim eksileyenler kuran hakkında bir bok bilmeyen cahiller.
amerikada giyilen şortlardan daha uzundur.
wal kapa oç.
popi modunu açmayın.
şu sıralar sık gördüğüm durumdur. yarım kilo et 15 lira mı ? hahaha. o sizin kilosu 30 tl dediğiniz etin %99 u yağdır. düzgün et arıyorsanız yarım kilosu 25-30 dan az bulunamaz gerçeğidir.
diğer fiyatlarla kıyaslayan arkadaşlar için söylüyorum 3 kişililk bir aileye bir kilo et anca yeter bir yemekte.
diğer fiyatlarla kıyaslayan arkadaşlar için söylüyorum 3 kişililk bir aileye bir kilo et anca yeter bir yemekte.
(bkz: sapık detected).
az önce arkadaşlarıma söylediğim durum. (bkz: allah ıslah etsin)
yahudilerin hepsi.
250 tl elektrik su doğalgaz yemek mi ?! ulan 150 lira elektrik 50 lira su geliyor kışın doğalgaz yakmadığım halde 100 lira geliyor yaksam 400 lira. yemek 300 den aşağı tutmuyor et yiyemiyoruz kilosu 50 lira. neyin kafasındasın lan !?