bugün
R
rumeli714 yıl önce
uludağ sözlük fidan bağışı challenge
bu sene haddinden fazla ormanımız yandı. ormanlarımız yandıkça canımız yandı. ve her gün geçtikçe ormanlarımız azalıyor. bizler bu topraklarda yaşayan bireyler olarak yok ettiğimiz ormanlarımızı çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak zorundayız. … devamını gör
R
rumeli719 yıl önce
tüm ateistleri öldürmek isteyen ezik müslüman tipi
şöyle http://www.uludagsozluk.com/g/t%C3%BCm-ateistleri-%C3%B6ld%C3%BCrmek-isteyen-ezik-m%C3%BCsl%C3%BCman-tipi/1/ters/ bir yaşam formudur.
R
rumeli719 yıl önce
izmir atatürk lisesi cumhuriyet balosu
kızlı erkekli mi yapılmış. ay ne tuhaf. halbuki haremlik selamlık olmalıydı. şaka mı lan bunlar. bazen cidden düşünüyorum bunlar gerçek fikirleri mi diye. yazık vallahi.
R
rumeli719 yıl önce
abd askerleri için dua eden zihniyet
Irak'da kadınlara camilerde tecavüz edilirken, bir buçuk milyon insan katledilmiş ve üçe bölünmüş bir devlet bırakılmışken, bu duruma sebep olan yaratıkların evlerine sağ, salim gidebilmeleri için dua eden zihniyet. Evet efendim bu zihniyet, şimdil… devamını gör
R
rumeli7110 yıl önce
beden dili yalan söylemez
bir tarafta şili'li bakan, diğer tarafta bizim boşbakanlar: (img:#812834) bir tarafta rte, diğer tarafta soma holding patronu http://imgur.com/wVEww4M not: rte'nin fotoğrafı kazanın ertesi günü yaptığı ziyaret sırasında çekilmiştir.
R
rumeli7111 yıl önce
israillerin filistinli çocuğu köpeklere ısırtması
başlık biraz saçma oldu sanki ama sinirden ne yazacağımı bilemedim, başlık daha önce açılmışsa çok özür dilerim ama ben yinede açıyorum; orospu çocuğu olarak ta bilinen yahudi askerleri filistinli çocuğu azgın köpeklere ısırtıyorlar, yani israil yahu… devamını gör
R
rumeli7111 yıl önce
camilerin altına meyhane açmak helaldir
rabbime şükürler olsun ki sayelerinde dinsizlikten kurtulup, islam'ın güzelliklerine muttali olduğumuz mübarek akp iktidarımız sayesinde camilerin altına meyhane açmanın da helal olduğunu öğrenmiş, cahiliyye dönemi adetlerinden kurtulmuş bulunduk. e… devamını gör
R
rumeli7111 yıl önce
akp türkiyesinden insan manzaraları
pek acıklı manzaralardır. birini yorumsuz paylaşıyorum: http://imgur.com/v2I3Cq1
R
rumeli7111 yıl önce
rtenin dış politik öngörülerinin doğru çıkmaması
entellektüel birikiminin(!) seviyesini bilenler için şaşırtıcı değildir. daha önce üç ay içinde şam'da namaz kılacağını iddia etmişti. aradan neredeyse üç yıl geçti henüz abdest bile alamadı!... ayn el arap'ın düşeceğini söylemişti ama durum şöyle: … devamını gör
R
rumeli7111 yıl önce
bazı türbanlılara ehliyet verilmemelidir
zira bazı türbanlılar türbanlarını görüş açılarını daraltacak şekilde, at gözlüğü gibi bağlıyorlar. böyleleri trafikte ciddi tehlike teşkil etmektedirler.
R
rumeli7111 yıl önce
faiz helaldir
efendim, yaptığım ilmi araştırmalar sonucu, faizin helal olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. izninizle arz edeyim: memleketi islam güneşiyle aydınlatan akp'nin iktidara geldiği 2002 yılında 4,3 milyar tl olan kredi kartı borç bakiyesi, 2013 haziran… devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
yobazların ahlakı
öküzlükten ibarettir. açtırdılar kutuyu zorla söyletecekler kötüyü... ama bunların açtığı, akıllarınca batıların ve de laik cenahın ahlak anlayışını kötüledikleri ve de akp'ye oy vermeyenlere yamamaya çalıştıkları başlıklardan bezdim. kendileri gib… devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
ırak şam islam devleti
suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.
R
rumeli7112 yıl önce
ışid ile savaşmaya ak gençlik gitsin kampanyası
ak gençleri bekleyen kutsal görevdir. ışid ın konsolosluğu basıp türk diplomatlarını rehin alması sonucu başlatılan kampanyadır.
R
rumeli7112 yıl önce
akp nin bayrak çekmeli reklam filmi
Yanlış olmasında yaklaşık 2 dakika sürdü sanırım. Konuşan ses de başbakanınkine benziyor ama çıkaramadım. Fakat reklamın bıraktığı etki, o görsel şölenin, tek yumruk algısını içimize işlemeleri.. Derin bir iz bıraktı hepimizde. Akp'yi sevmeyen bile r… devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
peygamberlerini katleden hain halklar
efendim, bilindiği gibi islam inancına göre 124 bin peygamber gönderilmiştir. kuran'da her halka peygamber gönderildiği bildirilmektedir. amma ve lakin yeryüzünde öyle hain halklar vardır ki peygamberlerinin hiç bir sözünü dinlememiş, üstelik öldürm… devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
efendim, bilindiği gibi islam inancına göre 124 bin peygamber gönderilmiştir. kuran'da her halka peygamber gönderildiği bildirilmektedir. amma ve lakin yeryüzünde öyle hain halklar vardır ki peygamberlerinin hiç bir sözünü dinlememiş, üstelik öldürm… devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
R
rumeli7112 yıl önce
R
rumeli7112 yıl önce
R
rumeli7112 yıl önce
vahdettin
sanıldığının aksine büyük bir vatanseverdir... Mustafa kemal'e kendi şahsi gelirinden maddi destek sağlayarak anadoluda milli mücadeleyi başlatma görevi vermiş padişahtır. Tamı tamına 10 yıl sonra gelen edit : İnsanoğlunun düşünceleri genellikle … devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
vahdettin
sanıldığının aksine büyük bir vatanseverdir... Mustafa kemal'e kendi şahsi gelirinden maddi destek sağlayarak anadoluda milli mücadeleyi başlatma görevi vermiş padişahtır. Tamı tamına 10 yıl sonra gelen edit : İnsanoğlunun düşünceleri genellikle … devamını gör
R
rumeli7112 yıl önce
vahdettin
R
rumeli7112 yıl önce
vahdettin
© copyright 2005 - 2026