bugün
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey9
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri4
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- sözlük kızlarının kombinleri19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- hırt5
- otomobile ek vergi5
- blok33
- velvet12
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- sevilince şımaran kızlar4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nervio11
- teröriste o da insan demek4
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız2
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz2
- cunda adası2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- slavko vincic15
- pahalılığın çaresi3
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- yazık oldu yarınlara4
- vurgun yemek4
- ivrindi kuzu2
- özgünlüğün faydasız olması5
- kitap alıntıları5
- otokar2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arıcılara ek vergi2
- true hanın gazabı9
- üniversite tercih rehberi2
- üniversite tercih2
- hastane kuyrukları2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği3
- bostancı kadıköy dolmuşu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ağlayan bebeğe hey her şey yoluna girecek demek2
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- bana yalan söylediler3
- tatlı krizim geldi2
- pele'nin messi den iyi olması2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4

bu sene haddinden fazla ormanımız yandı.
ormanlarımız yandıkça canımız yandı.
ve her gün geçtikçe ormanlarımız azalıyor.
bizler bu topraklarda yaşayan bireyler olarak yok ettiğimiz ormanlarımızı çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak zorundayız.
… devamını gör

şöyle
http://www.uludagsozluk.com/g/t%C3%BCm-ateistleri-%C3%B6ld%C3%BCrmek-isteyen-ezik-m%C3%BCsl%C3%BCman-tipi/1/ters/
bir yaşam formudur.

kızlı erkekli mi yapılmış. ay ne tuhaf. halbuki haremlik selamlık olmalıydı. şaka mı lan bunlar. bazen cidden düşünüyorum bunlar gerçek fikirleri mi diye. yazık vallahi.

Irak'da kadınlara camilerde tecavüz edilirken, bir buçuk milyon insan katledilmiş ve üçe bölünmüş bir devlet bırakılmışken, bu duruma sebep olan yaratıkların evlerine sağ, salim gidebilmeleri için dua eden zihniyet.
Evet efendim bu zihniyet, şimdil… devamını gör

bir tarafta şili'li bakan, diğer tarafta bizim boşbakanlar:
(img:#812834)
bir tarafta rte, diğer tarafta soma holding patronu
http://imgur.com/wVEww4M
not: rte'nin fotoğrafı kazanın ertesi günü yaptığı ziyaret sırasında çekilmiştir.

başlık biraz saçma oldu sanki ama sinirden ne yazacağımı bilemedim, başlık daha önce açılmışsa çok özür dilerim ama ben yinede açıyorum; orospu çocuğu olarak ta bilinen yahudi askerleri filistinli çocuğu azgın köpeklere ısırtıyorlar, yani israil yahu… devamını gör

rabbime şükürler olsun ki sayelerinde dinsizlikten kurtulup, islam'ın güzelliklerine muttali olduğumuz mübarek akp iktidarımız sayesinde camilerin altına meyhane açmanın da helal olduğunu öğrenmiş, cahiliyye dönemi adetlerinden kurtulmuş bulunduk.
e… devamını gör

entellektüel birikiminin(!) seviyesini bilenler için şaşırtıcı değildir. daha önce üç ay içinde şam'da namaz kılacağını iddia etmişti. aradan neredeyse üç yıl geçti henüz abdest bile alamadı!...
ayn el arap'ın düşeceğini söylemişti ama durum şöyle:
… devamını gör

zira bazı türbanlılar türbanlarını görüş açılarını daraltacak şekilde, at gözlüğü gibi bağlıyorlar. böyleleri trafikte ciddi tehlike teşkil etmektedirler.

efendim, yaptığım ilmi araştırmalar sonucu, faizin helal olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. izninizle arz edeyim:
memleketi islam güneşiyle aydınlatan akp'nin iktidara geldiği 2002 yılında 4,3 milyar tl olan kredi kartı borç bakiyesi, 2013 haziran… devamını gör

öküzlükten ibarettir.
açtırdılar kutuyu zorla söyletecekler kötüyü... ama bunların açtığı, akıllarınca batıların ve de laik cenahın ahlak anlayışını kötüledikleri ve de akp'ye oy vermeyenlere yamamaya çalıştıkları başlıklardan bezdim. kendileri gib… devamını gör

suriyede rejime karşı savaşan örgüt. özgür suriye ordusu çatısı altındadır. el kaide ile bağlantısı ortaya çıkmıştır.

ak gençleri bekleyen kutsal görevdir.
ışid ın konsolosluğu basıp türk diplomatlarını rehin alması sonucu başlatılan kampanyadır.

Yanlış olmasında yaklaşık 2 dakika sürdü sanırım. Konuşan ses de başbakanınkine benziyor ama çıkaramadım. Fakat reklamın bıraktığı etki, o görsel şölenin, tek yumruk algısını içimize işlemeleri.. Derin bir iz bıraktı hepimizde. Akp'yi sevmeyen bile r… devamını gör

efendim, bilindiği gibi islam inancına göre 124 bin peygamber gönderilmiştir. kuran'da her halka peygamber gönderildiği bildirilmektedir.
amma ve lakin yeryüzünde öyle hain halklar vardır ki peygamberlerinin hiç bir sözünü dinlememiş, üstelik öldürm… devamını gör

efendim, bilindiği gibi islam inancına göre 124 bin peygamber gönderilmiştir. kuran'da her halka peygamber gönderildiği bildirilmektedir.
amma ve lakin yeryüzünde öyle hain halklar vardır ki peygamberlerinin hiç bir sözünü dinlememiş, üstelik öldürm… devamını gör

sanıldığının aksine büyük bir vatanseverdir... Mustafa kemal'e kendi şahsi gelirinden maddi destek sağlayarak anadoluda milli mücadeleyi başlatma görevi vermiş padişahtır.
Tamı tamına 10 yıl sonra gelen edit :
İnsanoğlunun düşünceleri genellikle … devamını gör

sanıldığının aksine büyük bir vatanseverdir... Mustafa kemal'e kendi şahsi gelirinden maddi destek sağlayarak anadoluda milli mücadeleyi başlatma görevi vermiş padişahtır.