bugün
- sözlük kızlarının kekleri18
- dantelli sütyen takan erkek6
- yesene beni diyen kız8
- dindarların çoğunun fakir olması4
- 2026 sonbaharında izmir3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- mazotun yarım litresi 50 tl26
- palamut6
- sözlük kızları dertleşiyor3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- joseph weber2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- artı oy alamama krizine girmek3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- anın görüntüsü21
- zalbert ramstein8
- sözlükte ne değişti6
- sabahları sevilen şeyler10
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- ben basit bir insanım5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- cumartesi kahvaltısı5
- yahudi düşmanlığı4
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- queen feristah15
- sudekiray2
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- aşk6
- amerikan küfürleri3
- ekşi sözlük8
- evliliği zorlaştırmak3
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- keki haddinden fazla kabaran kadın2
- gocu34
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- hava su ateş toprak3
entry'ler (21)
en nefret ettiğim durumdur. kalkmıyoruz diye bir insan başımızda beş saat davul çalar mı ya? bir gün kalkıp vuracağım bu adamı.
Türk siyasetinin bittiği andır. Başkanlık seçiminde sabri nin oy pusulasını sandığın deliğine tutturamayaıp dışarıya atacağı durumdur.
insanı şaşırtan bir olay. Harbiden ne ara geldi ya.
evrakta sahtecilik suçundan dava açılması gereken dolandırıcı bakkaldır.
et fiyatlarının yükselmesiyle halktan rağbet göremeyen kasabın; yaz aylarının gelmesiyle artan sünnet merasimlerine kayma sendromudur.
böyle bir kişiyle karşılaşmanızı hiç tavsiye etmem; çünkü çocuğunuz o olaydan sonra cinsel organına küsebilir ve çocukta büyük travmalara neden olabilir gördüğü satırdan dolayı.
böyle bir kişiyle karşılaşmanızı hiç tavsiye etmem; çünkü çocuğunuz o olaydan sonra cinsel organına küsebilir ve çocukta büyük travmalara neden olabilir gördüğü satırdan dolayı.
dünyanın hiçbir teknolojisinin ulaşamayacağı, zorunlulugun eyleme dönüştüğü ve giriştiği andaki maksimum hızdır. eğer kapıda terlik yoksa terlik gelesiye kadar kapıda bir muhabbet döner ancak bazen terlık hıc gelmez. imdada hanımların günlerde getirdiği terlik poşeti yetişir.
hanımı müthiş bir manevrayla terliği çıkarır ve deliğin olduğu yere isabet alacak şekilde fırlatır. görev tamamlanmıştır.
siz siz olun her türlü önleme karşı terliğinizi yanınızda götürün.
hanımı müthiş bir manevrayla terliği çıkarır ve deliğin olduğu yere isabet alacak şekilde fırlatır. görev tamamlanmıştır.
siz siz olun her türlü önleme karşı terliğinizi yanınızda götürün.
daha mahkeme sonuçlanmadan hakimler kesin kararı verip suçluların cezaları belli olmadan; halkımın yaptığı yargısız infaz olayına bir örnektir. daha hukukçular bile temkinli konuşurken bazı spor yazarlarının oturdukları yerden rahatça "burada şike var zaten çok belli oluyor" diyebildikleri klasik türk insanı tablosu.
ilk defa konuşamaya çalışan insan tipidir. daha yeni ortamlara girmiştir ve heyecanlıdır. dürtülerini kontrol edemeyen, espri yapmaya çalışan ancak genelde de sıçan ve yaptıktan sonra bır yandan etrafına "acaba gülecekler mi?" diye bakan bir yandan da salyasını koluyla silen mahluktur.
fenerbahçe için canını, malını hiç düşünmeden harcamış koyu bir fenerbahçe taratarıdır. sağlığı elvermediği halde istekleri kırmayıp başkanlığı tekrar devralan fenerbahçe sevdalısıdır. kendi zor günlerinde fenerbahçeye sahip çıkan bir başkana fenerbahçelilerde hiç düşünmeden sahip çıkmıştır.
o kupayı son gören kişiler öldüğünden verilmesi değil bulunması çok zor olan kupadır. ancak arama kurtarma ekipleri ile bulunabilirse iadesi mümkün olan en sancılı iade-i kupadır.
kriz ortamında küçülen avrupa ekonomisinin aksine avrupada büyüyen 2 ülkeden biri olan ve %11 le birinci olan türkiyeyi batıyormuş gibi göstermektir. ihracatta cumhuriyet tarihinin en büyük rakamlarına ulaşan bir ekonomi varken sanki herşeyi ithal ediyormuşuz gibi lanse etmektir. kendi tankını, savaş helikopterini, savaş gemisini üretebilecek ekonomide olan bir türkiye yi hala 3. dünya ülkesi gibi gösterme çabasıdır. avrupa yı bile korkutan türkiye nin ekonomisi nedense bazı kesimleri mutlu edememekte veyahut muhalefet maksatlı yapılmaktadır.
bir ortamdasınız ve arkadaşlarla muhabbet ediyorsunuz. bir konu açılıyor ve söz bir arkadaşınıza geliyor veya getiriliyor. sizde başlıyorsunuz konuşmaya. nasıl olsa o yok ya rahat rahat içinizdekileri söylüyorsunuz o çocuk hakkında. az sonra bir bakmışsınız sizi dikkatlice dinliyor. işte o göz göze geldikten sonraki geçen andır.
boyunlarında devamlı atkıları olan askılık tipli heriflerdir. ayrıca kendilerini devamlı halktan üstün gören, sanki kendileri bir adım öndeymiş gibi hareket eden populasyon topluluğudur.
manavla papaz olacağının göstergesidir. Çünkü annen seni bir kez daha yollayacaktır ve o ilginç, bi yandan da saçma konuşmalar başlayacaktır.
+ şey ben bunu değiştirmek istiyorum.
- neden? beğenmedin mi?
+ yok bizim evde varmış yeşil soğan
- olsun canım biraz daha olsun
+ ya oylede bıze kuru soğan lazım
- ee tamam ondan da al o zaman
+ ya yeter! annem kuru soğan al dedi bende yanlışlıkla yeşil aldım
- allah iyiliğini versin ikisini karıştırdın mı?
hafif kızarma, utanma ve soganı alıp eve gıderken bir ton küfür soylenen berbat bir hal.
+ şey ben bunu değiştirmek istiyorum.
- neden? beğenmedin mi?
+ yok bizim evde varmış yeşil soğan
- olsun canım biraz daha olsun
+ ya oylede bıze kuru soğan lazım
- ee tamam ondan da al o zaman
+ ya yeter! annem kuru soğan al dedi bende yanlışlıkla yeşil aldım
- allah iyiliğini versin ikisini karıştırdın mı?
hafif kızarma, utanma ve soganı alıp eve gıderken bir ton küfür soylenen berbat bir hal.
yatakta sancısı gelmiş kadınlar gibi kıvrandıran olaydır. Bir yanın kalkıp ödevi yapmak ister diğer bir yanınsa deliler gibi uyumak. düşünür taşınır ve en sonunda en iyisi sabah yapmaya karar verirsin; sabah erken kalkarım ve yaparım. ne ödev yapılır ne okula gidilir çünkü geç kalınmıştır.
tarih boyunca binlerce medenıyet kuran, tarih kitaplarını oluşturan ve en önemlisi her türlü yokluğa, sıkıntıya rağmen küllerinden doğan bir millettir.
bizimle aynı anda kalbi atan, aynı anda nefes alan, hatta bizim için yaşayan insanüstü bir varlıktır.
ramazanda iftar vaktinde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey.
bu tamamen sahıp oldugu ımkanları kullanmayan terore goz yuman ve heronlarla pkkyı gunlerce ızleyıpte solemeyen turklerın kutsal asker ocagına coreklenmıs serefsız haysıyetsız komutanların generallerın ve genelkurmay baskanının işidir .