bugün
R
rotblau7 yıl önce
kızı bakışlarıyla boşaltan erkek
Bu ben oluyorum Karşıma geçip 5 sn baksa yeter.
R
rotblau7 yıl önce
ben çana tüstüm diyen sevgili
Ağzına fırıncı küreği ile vurulması gereken sevgilidir.
R
rotblau7 yıl önce
11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçı
cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak maç.
R
rotblau7 yıl önce
yazarların masaüstü fotoğrafları
(img:#692219)
R
rotblau7 yıl önce
25 yaşında ailesiyle yaşayan erkek
Kimse kusura bakmasın evlenmeyeceğim erkektir. Siktir git kendi düzenini kur arkadaş. Para kazan insanlara yük olma.
R
rotblau7 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
R
rotblau7 yıl önce
dolar 6 liraya çakılınca sus pus olan yazarlar
enflasyon gerilemediği sürece doların başı hep yukarı doğru olacaktır.
R
rotblau7 yıl önce
ekrem imamoğlu şişirilmiş bir balondur
yanlış beyandır. ekrem imamoğlu, birilerinin içinde şişen bir balondur ve hacim konsepti gereği birilerinin içinde patlayacaktır... edit: heyecanla bekliyoruz...
R
rotblau7 yıl önce
doların 6 15 e çakılması
(img:#1845400)
R
rotblau7 yıl önce
6 mayıs 2019 dolar kuru
malesef ki bir ekonomist olmayarak yükselmesine ihtimal verdiğim kurdur. allah fakir fukara yardım etsin.
R
rotblau7 yıl önce
kadir mısıroğlu nu koruma kanunu
sözlüğün %80 i tutuklanırdı. evet.
R
rotblau7 yıl önce
en son mutlu hissedilen an
hatırlamıyorum demiyorum. pek öyle çok mutlu olduğum anlar yok. ama geçen gün sokakta sevdiğim yemek verdiğim şu kediler aklıma gelince mutlu oluyorum lan. çok sevimli sebekler.
R
rotblau7 yıl önce
işsizlik
Çalışma gücüne sahip kişilerin iş aramalarına rağmen iş bulamamaları durumudur. Bu tip işsizlik "gayri iradi işsizlik" olarakta adlandırılır. İşsizlik, yapısal işsizlik, mevsimsel işsizlik, konjonktürel işsizlik ve teknolojik işsizlik olarak çeşitlid… devamını gör
R
rotblau7 yıl önce
otobüs durağına tecavüz eden dayı
Durağın rızası varsa kimsenin karisamayacagi olaydır. Yollu durak. Boyu yetişse karının ağzına verecek AMG. https://twitter.com/i/status/1123592665440894976
R
rotblau7 yıl önce
fc basel
fenerbahçenin isviçre versiyonu
R
rotblau8 yıl önce
özhan canaydın
galatasaray tarihinin en kritik dönemlerinden birinde başkanlık görevini üstlenmiş insan. Galatasaray sevgisiyle iyi niyetle hareket etmis olsa da maalesef başarili bir baskanlik dönemi gecirememistir. not: ...Allah rahmet eylesin Ozhan baskan.
R
rotblau8 yıl önce
isviçre
Almanya, Fransa, İtalya arasında kalmış; almanca, fransızca, italyanca konuşulan ve 26 kantona bölünmüş [bkz]yükte hafif pahada ağır[/bkz] ülkecik.
R
rotblau8 yıl önce
yemeksepeti
adresi [link]www.yemeksepeti.com[/link] olan mükemmel yararlı harika site.evde otururken canınızın istediğini ayağınıza getirtme fırsatı veriyor.tabii ay sonunda o ay süresince gırtlak için ödediğiniz parayı hesaplayınca kalbiniz bir hop eder ama ols… devamını gör
R
rotblau8 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
R
rotblau8 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
R
rotblau8 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
R
rotblau8 yıl önce
hugo rodallega
1.81 boyunda, 75 kilodadır. bu sezon wigan'ın bütün maçlarında ilk 11 çıkmıştır kendisi.
R
rotblau8 yıl önce
15 temmuz 2016 darbe girişimi
twitter'da ve bazı haber sitelerinde görülen iddiadır. net. edit: adamlar kendilerine darbe yapması pek mantıklı gelmiyor ama bakalım. edit2: kendi kendilerine maç yapıyorlar heralde aq. ilk gelen görüntüler https://twitter.com/parya12342/status/… devamını gör
R
rotblau8 yıl önce
football manager 2018
Bilgisayar, ps6 wii3 ve xbox1080 platformlarında çıkacak oyundur. Artık sadece bir kulübün değil, bir veya daha fazla futbolcunun da menajeri olabileceğiz. maçları hdx2 kalitesinde tribündeymiş gibi izleyebiliriz. hatta alınan duyumlara göre tribün l… devamını gör
© copyright 2005 - 2026