bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı15
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- meriç dükalığı8
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- sevdiğiniz yazarlar8
- şemsiyeli benim3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- galatasaray9
- bana onu sormayin7
- tai lung9
- kıçını yırtsan sonu tabut2
- beşiktaş5
- sözlük kızlarının kekleri24
- şemsiyeli lavuk5
- kamudaki torpil durumları3
- islamda namaz yoktur32
- kürdistan10
- ağzı kokan insan5
- yalancıyı sikmiyorlar2
- futbol10
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- türkiye6
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- günün sözü16
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- nervio15
- olympique marseille5
- ekonomi5
- akaryakıt3
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- anın görüntüsü23
- bildiğiniz sure sayısı3
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- ölümden korkuyor musunuz17
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- yesene beni diyen kız9
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- peynir helvası5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
entry'ler (44)
hayvanları koruma derneği üyesiyken, bir açılışta kürk giymek bu işin olmazsa olmazı.
kalbin atış ivmesi aşşağıya doğru bir eğri çizmeye çoktan başlamıştır.
egemen korkmaz beşiktaşa gitti diye forumlara o. çocuğu yazılarıyla doldurmaları bile yeterli sebeptir.
aha şimdi biri gözüme çarptı: http://www.facebook.com/p...%B0YENLER/121939154489797
aha şimdi biri gözüme çarptı: http://www.facebook.com/p...%B0YENLER/121939154489797
1 50 boy mu olur lan şakadır şaka.
çıktığı an ekşiyeceğim durumdur.
hyundai coupe.
fok balıkları zikişmeyen tek canlıdır.
evet benim hiç nickaltım yok. etkileri de şöyle:
yabancı bir şehirde gibiyim, kimse tanımıyor dilini bile bilmiyorum insanların sanki. yeni geldim diye belki ziklenmiyorum. belki de futbol takımımı daha sağlam tutmalıyım ya da ne biliyim, atatürkü eleştirmeliyim ki şakirt olayım nickaltım dolsun. öyle işte ...
yabancı bir şehirde gibiyim, kimse tanımıyor dilini bile bilmiyorum insanların sanki. yeni geldim diye belki ziklenmiyorum. belki de futbol takımımı daha sağlam tutmalıyım ya da ne biliyim, atatürkü eleştirmeliyim ki şakirt olayım nickaltım dolsun. öyle işte ...
oy yoksa insanın yazma hevesi de kaçar. oylayın, oylanın.
akaryakıt reklamlarında ürün öylesine övülür ki amnkyom benzinliğe giderken yakıtı koyduktan sonra pompacı, araba performans manyağı olacak uçacak sanırsın, ama araba halen 160 yapar.
hedef kitleyi 12 den vurmak için reklama sex objeleri yerleştirmek bu işin sırrıdır.
oldu olacak mehmet scholl ü de kadroya alsaydın denilecek başlığımsı.
hıncal uluç kimsenin anlatmaya cesaret edemediklerini abartılı bir dille anlatan spor yorumcusu. zaman zaman doğru şeyler söylemiyor değil...
sizden sonraki sevgili boynuzlamış, bi peçete gibi kullanıp atmış veya senin katlandığın bütün lanet huylarına katlanamamış ayrılmıştır muhtemelen. seni çok sevdiği için değil, kırılan kalbini tekrar çalışıp duruma getirip senin hayatının içine etmek için geri dönüyor dikkat et! ve unutma sen onun hayatında hiçbir zaman ilk adam olamayacaksın. sen onun yedekte tuttuğu, zor zamanlar için sakladığı, salak bi aşıksın.
mesut özil
tümer metin
zinedine zidane
ayrıca klübün değil kulübün yazmasını bilmeyen insanlar var.
tümer metin
zinedine zidane
ayrıca klübün değil kulübün yazmasını bilmeyen insanlar var.
(bkz: #13055177)
ve yazın kopyala yapıştır yapmışsın canım kardeşim yıldızlı bakınızları da kopyalamışsın cümlenin sonundaki onu bari sileydin.
ve yazın kopyala yapıştır yapmışsın canım kardeşim yıldızlı bakınızları da kopyalamışsın cümlenin sonundaki onu bari sileydin.
silgi kullanılmadan yapılan resim hayatın kendisidir. çünkü hayat yediğin kazıkların tecrübesinden ibarettir.
operator doktor olarak, gayet tabi sokak köpeklerine bir takım organ nakli gerçekleştirebilecekleri müjdesini burdan vermek istiyorum.