bugün
R
rocksuperstar6 yıl önce
26 eylül 2019 istanbul depremi
Yer yerinden oynadı ya. Geliyor gelmekte olan. Vaziyet alın.
R
rocksuperstar7 yıl önce
her şeyden sıkılmak
her gün aynı düzeni izleyen insanın, hayatını yaşanılır kılacak gücü kendinde bulamayarak çaresizce hayatın rutininin üstüne yıktığı ağırlığı kaldırmaya çalışması ancak başaramaması.
R
rocksuperstar7 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
R
rocksuperstar7 yıl önce
evlilikten soğuma sebepleri
dır dır etmek... iki taraf içinde geçerli...
R
rocksuperstar7 yıl önce
yazarların telefon faturası tutarı
merak ediyorum benim faturam biraz fazla mı geliyor acaba? vodafone aralık 2018 faturam 45 lira gelmiş.. tarifem esnek tarife 8 gb internet/ 1.000 dakika/ 1.000 sms yeşillendirin değerli uludağcılar sizlerin faturaları nasıl ortalamayı bulalım ba… devamını gör
R
rocksuperstar7 yıl önce
dışarı çıkıp birkaç insan görmeye karar vermek
Oldukça radikal bir karardır. Zincirlerimi, tabularımı ve üşengeçliğimi kırıp balkona çıkıp birkaç insan gördüm ve girdim. Tanrım ne kadar da sosyalim.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
R
rocksuperstar7 yıl önce
yazarların ilişki durumunu en iyi anlatan görsel
Picasso tabloları gibi herşeyden biraz var ama hiçbirşey den tam yok.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sevişilmek istenen ünlüler
R
rocksuperstar7 yıl önce
kızlardan erkeklere tavsiyeler
kızların erkeklere, daha iyi bir iletişim dili oluşturmak ve daha iyi anlaşılmak için yaptığı, sıcak, samimi ve işlevsel tavsiyeler. kız değilim ama ~hiper empati~ ilki benden; -olduğunuz gibi görünün lan ~samimiyet esas~
R
rocksuperstar7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
R
rocksuperstar7 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
R
rocksuperstar7 yıl önce
seven sözlük erkeklerinin yazdığı şiirler
(img:#1780946) (Aklını memelerinle beraber istiyorum.) Rumuz: "istedimdee.. vermedinn.. sevdiğimii..biilmedinn"
R
rocksuperstar7 yıl önce
mezar taşına yazılacaklar
vasiyet olarak mezar taşıma ; " bi ölmediği kalmıştı " yazdıracağım . sabahın bu saatinde ölümü düşünen yazarları bekliyorum.
R
rocksuperstar7 yıl önce
gecenin bilgisi
Az önce izlediğim bi belgeselde ögrendiğim üzere bildiğimiz yagmur damlalarınin yere düşerken aldığı şekil bildiğimiz gibi bir sekil gibi değilmiş. Bildigimiz klasik ampulün ters hali gibiydi ama dümdüz tepsi gibi iniyorlarmış.bunun sebebi de hava d… devamını gör
R
rocksuperstar7 yıl önce
sigarayı bırakmak
`azimli` olan her insanın yapabilecegi olay.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sözlük yazarlarının hala izlediği eski diziler
avrupa yakası bir demet tiyatro tatlı hayat.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sözlük yazarlarının kullandığı araba
Citroen c1. Gayet ekonomik ve konforlu.
R
rocksuperstar7 yıl önce
fenerbahçe düşer mi
artık şakayı bırakıp sorulması gereken soru. düşer mi? düşücek gibi.
R
rocksuperstar7 yıl önce
her türlü güzel olan şeyler
patatestir, kızartırsın muazzam olur. tavukla fırına verirsin muazzam olur. haşlarsın yoğurtla muazzam olur. ezersin baharatla püre yaparsın muazzam olur. saate bağlarsın enerji olur. bir de sen varsın, hiçbir şey yapmasan da olur.
R
rocksuperstar7 yıl önce
erkek milleti değil mi hepsi aynı
efendi erkekler yerine it kopuk serseri erkekleri tercih eden aptal kızların canları yandıktan sonra kurduğu, tam da kendilerine yakışan aptal cümle. düzenleme: aptal olan kızlar dedim, dikkat. sonra vıdı vıdı yapmayın.
R
rocksuperstar7 yıl önce
sevişmek istenen ünlüler
bir çok gencin hayallerini süsleyen ünlülerdir. (bkz: Emilie De Ravin)
© copyright 2005 - 2026