bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- yazarların kiraz yeme şekli4
- izmir bombası6
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- renkli gözlü insanlar5
- bana onu sormayin15
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- iltica27
- benim büyük bir yaram var5
- benim zurna tam 45 cm3
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- size sözlüğün divası kim4
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- muz2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- yarragi olan adam10
- akp seçmeni17
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- fatma betül sayan kaya50
- beni almayan yaşadı2
- silvermist15
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- sarapci koala hatayi5
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
entry'ler (14)
ekrem imamoğlu seçildikten sonra metrobüs kullanan akçomar tespitleri. metrobüs açıldığından beri bu rezillik var, çomarlık yaparken fark edilmiyor tabi haklısınız.
Şahsiyet
Süper Baba
ikinci Bahar
Leyla ile Mecnun
Behzat Ç.
Süper Baba
ikinci Bahar
Leyla ile Mecnun
Behzat Ç.
Kötü bir şey olduğunda sevinirim. Acıdan zevk almak değil bu. Kötü mutlaka olacaktı ve olduğuna göre artık sıra iyi şeydedir.
Charles Bukowski
Charles Bukowski
Kesinlikle seeeeeğğkkkksss demek değildir. Sadece yazılan entrynin çok beğenilmiş olmasıdır.
Yine birilerinden tekme yemiş yiğidoların tespitlerini okuduk hamdolsun. Elimizdeki malzeme bu. Artık idare edeceksiniz...
Üç kağıtçılık konusunda üstünüz kesinlikle.
Alkolik, her fırsatta aldatan ve yalan söyleyen, güçsüz ve sürekli olumsuz düşünen, psikolojisi bozuk biriyle evliyseniz önce evlilikten soğursunuz. Boşanınca da yaşadıklarınızı düşünüp tekrar evlenme fikrinden soğursunuz.
Yalnızlık, Aldatılmak, Ölüm. Ve ölümle eş değere sahip tüm ayrılıklar...
-Kedi, köpek, kuş gibi gerçek bir hayvanla ilgilenmek. Mümkünse onunla oynamak.
-sakin bir cafede kitap veya dergi okumak.
-deniz kenarında oturup sakin bir müzik dinlemek
-kuş seslerinin olduğu bir yerde yürüyüş veya koşu yapmak
-uyumak
-sakin bir cafede kitap veya dergi okumak.
-deniz kenarında oturup sakin bir müzik dinlemek
-kuş seslerinin olduğu bir yerde yürüyüş veya koşu yapmak
-uyumak
Yüzünü avuçlarınızın içine alıp koklayarak öpünce biraz da olsa dineceği düşünülen duygu. Sadece sevilen varlıklar özlenir...
Bir işe yaradığını göremediğim çoraptır. Ya bol gelir yürürken ayakkabının içinde çıkar. veyahut öyle sıkar ki kan akışını keser. Ayağa tam gelse babetten bir kısmı görünür. Görünmese babet ayağı vurur... Dert yaratan çoraptır, sorunsuzuna rastlanmamıştır.
Kesinlikle katılıyorum. duyguların emojilerle ifade edildiği, sadece sanal yollardan iletişim kurulan bir dönemdeyiz. Herkes ilişkilerini kolaylıkla harcayabiliyor çünkü kolaylıkla alternatiflerine ulaşabiliyor. Çocuklara, hayvanlara, doğaya zarar verebilen canlılarla aynı dünyada yaşıyoruz. Bile isteye kötülüğe, haksızlığa ve cehalete çanak tutanları ellerimiz patlayana kadar alkışlıyor, dünyanın bazı coğrafyalarında insanlar açlıktan ölürken biz 150 çeşitten oluşan iftar sofralarında açlığı deneyimlediğimizi sanıyoruz. binlerce neden ve örnekle bu önermeyi doğrulamak mümkün. Düşüncem; yozlaşmanın daha da artacağı ve dünya yok olma noktasına gelene kadar bu durumun süreceği, sonra tüm insanlığın ortak bir idrak ile dünyayı dengeli haline dönüştürmeye çabalayacağı yönünde. Çünkü her sağlıklı insan, bir yerlerde hata yapıldığını hissediyor. Gerekli olan tek şey, harekete geçme cesareti göstermek...
Bu kadar aptal olmamın nedenlerini düşünürken ve bir dünya psikolojik çıkarımlarda bu saçmalığın nedenini ararken kendimi kaybettiğimi fark ettim. Çok yoruldum aynı salaklıkları tekrar tekrar yapmaktan... Neden düzeleceğine, beni bir daha kandırmayacağına, en az benim kadar seveceğine inandım ki? En büyük yalanı ben kendime söylemişim bunca yıldır. Neden kendimi bunca yalanla avuttum ki? Suçlayacak biri de yok kendimden başka. insan kendine sürekli çelme takarsa nasıl ayağa kalkar? Umut taşımadan yol almaya çalışmak ne zormuş, çok ama çok zorlanıyorum artık...