bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- evrene bir mesaj bırak7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- kızla konuşmaya çalışmak2
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- bir daha doğmayacak olmak3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- nagihan'a üzülmek2
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- muhafazeküler4
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- ismail kartal10
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- kilo verdiren gıda4
- hocalı katliamı2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- şu anda ne yapıyorsun19
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- linkedin4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- işi düşünce aramak2
- bugün ne yedin10
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- 2026 dünya kupası13
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- yıllık yazısı3
- eski eş2
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- vedat muriqi3
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- samara morgan2
- en iyi yanık kremi5
- en iyi terapi6
- yanlışlıkla erkek sikmek8
entry'ler (23)
13 sene önce aramızdan ayrılan büyük insan, Moda'da kendi adıyla anılan sokakta yaşamaktaydı, bize verdigin değerlere pek sahip çıkamadık be barış abi, arkadaslarımızda hep eşşek!
Sevgiler...
Sevgiler...
meybuz, cino, yumiyum, canım çekti leyn.
Sevgiler...
Sevgiler...
SBS puanı mı? yaş ortalamanız kaç sizin leyn, şu an dumur vaziyetteyim sözlük, SBS puanı diyorlar yahu, biz ki 90'ların başında çocuktuk.
Sevgiler...
Sevgiler...
kendine özgü bir tarzı olan yazar.
Sevgiler...
Sevgiler...
muhtemelen kişilik sorunsalı yaşıyordur, yoksa hiçbir insan evladı öz babasına peder elin adamına babacım demez. zaten böyle tipler ablasına ismiyle hitap eder ama baldızına'da ablacım falan der. Keske hayatın bir geri dönüşüm kutusu olsaydı da böylelerini o kutunun içine atabilseydik, hatta hiç geri gelmesinler diye de ctrl+del yapalım.
sevgiler...
sevgiler...
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Yolun açık olsun.
Sevgiler...
Sevgiler...
Avrupa yakasının bile tozunu atacak bu dizi görürsünüz. Avrupa yakasında, Volkan, sacit, Burhan, şahika gibi karakterler ekseninde dönülüyordu ve bunların çoğu aynı anda beraber oynamadı, oysa yalan dünyada ise karakterlerin hemen hemen hepsi diziyi sırtlıyor, Avrupa yakasıyla kıyas yapanlar feriha izlesin.
Sevgiler...
Sevgiler...
Makedonya'nın başkenti, büyük iskender'in toprakları, Osmanlı çarşısı adlı bir çarşıya sahip olan ve Osmanlı'nın kalıntıları olan bir şehir. insanları sıcakkanlıdır, onlar adına üzüldüğüm noktalardan biri Türkiye'nin 40 yıl önceki halini anımsatıyor ama gidip görülmesi gereken yerlerden biridir.
Sevgiler...
Sevgiler...
kesinlikle katılıyorum, ne idiğü belirsiz sokak soytarılarının çıkıp dans! Ettiği bir program haline gelmiştir. geçen gün de bir tanesi çıkmış mermer falan kırıyor kafasında, lan Acun mal'ı o bir yetenek mi? hayır eğlenmiyorum da yani eğlensem izleyeceğim.
Sevgiler...
Sevgiler...
Fenerbahçenin yeni transferi sow; "3.hafta karşılaşacağımız Kasımpaşa maçında gol atıp gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum." dedi.
Sevgiler...
Sevgiler...
Ahmet, mümtaz, Taylan
Sevgiler...
Sevgiler...
sevgili sözlük, benim küçüklüğümde insanlar bu kadar vurdumduymaz değildi, yardımlaşmalar vardı insanlar arasında. komşularımızla aile gibiydik, mahallenin abileri vardı bizi sevip sayan kollayan, o mahalle abileri harbi delikanlıydı, şimdiki gibi değildi delikanlılık. Mahalle oyunlarımız vardı bizim hem de mevsimlik oyunlardı sözlük, eskiden gazoz kapağı toplar oynardık, futbolcu kartları biriktirirdik, misket oynardık, oyunlarda yorulduğumuz zaman herhangi bir komşunun kapısını çalıp su isterdik, belki küçük bir dünyamız vardı ama biz o zamanlar mutluyduk be sözlük. Büyüdük kirlendi dünya.
Sevgiler...
Sevgiler...
geçen gün sözlükten bir hatun mesaj yazdı bana aynen aktarıyorum;
X; merhaba palyaço entrylerin hoşuma gidiyor
Palyaço; e ne yapabilirim senin için?
X; yani diyorum işte tanışsak önce
Palyaço; tanışınca ne oluyor?
X; hiç nickindeki gibi renkli değilsin
Palyaço; sende burdan bakınca sevişgen görünüyorsun
X; evet öyleyim, palyaçolarla sex yapmayı da çok isterdim
Palyaço; neden
X; bilmem o maskelerin altında çok sexy görünüyorlar
Palyaço; yanılıyorsun
X; seviselim mi ?
Palyaço; yuh kib bye
tanımadığım biriyle sevişemem ki aga!
sevgiler...
X; merhaba palyaço entrylerin hoşuma gidiyor
Palyaço; e ne yapabilirim senin için?
X; yani diyorum işte tanışsak önce
Palyaço; tanışınca ne oluyor?
X; hiç nickindeki gibi renkli değilsin
Palyaço; sende burdan bakınca sevişgen görünüyorsun
X; evet öyleyim, palyaçolarla sex yapmayı da çok isterdim
Palyaço; neden
X; bilmem o maskelerin altında çok sexy görünüyorlar
Palyaço; yanılıyorsun
X; seviselim mi ?
Palyaço; yuh kib bye
tanımadığım biriyle sevişemem ki aga!
sevgiler...
şimdi aga ilk buluşmaya külotsuz geliyorsa bu hanım kızımız, acaba diyorum kaç yaşındadır bu? hayatında hiç sex yapmış mıdır? sex in sadece külot giymeyerek içine giren bir penisten ibaret olduğunu mu sanmaktadır? yazıktır bu kızımıza ateşini söndürmek gerekir.
sevgiler...
sevgiler...
25.01.2012 tarihinde trt 3 te oynanacak olan kral kupası çeyrek final maçının rövanşıdır. ortalıkta halen real madrid'in tur atlayacağını iddia edenler vardır. demekki yeterince ders almamışlar, messi xavi iniesta diyorum başka da birşey demiyorum.
sevgiler...
sevgiler...
öyle bir doğum tarihi mi olur ya, son kullanma tarihi gibi birşey olmasın sakın, internet gençliğidir, sokak oyunlarını bilmezler, sokak oyunlarından kastım; mahalle arası oyunları bilmemektir, gülle oynamak, topaç çevirmek, mahalle futbolu oynamak, çelik çomak oynamak, yedi kule oynamak, tüm bunları bilmemektir.
sevgiler...
sevgiler...
susam sokağı izlemektir, tsubasa izlemektir, kıl oldum abi dinlemektir, ninja kaplumbağaları izlemektir, rambo serilerini izlemektir... amma velakin faili mechullerdir, polis kantinlerinde sıraya girmektir gazete icin, susurluk kazasıdır, demireldir özal dır, inönüdür...
sevgiler...
sevgiler...
çoraplarını çıkarıp top yapıp atmak
edit: ben öyle yapmıyorum
edit: bazen yapıyorum evet.
sevgiler...
edit: ben öyle yapmıyorum
edit: bazen yapıyorum evet.
sevgiler...
vah vah vah maazallah intihara falan sürüklenir. harbi böyle bir manyaklık var değil mi? Yani bir video paylaşayım da millet begensin, lan olum başka işin gücün yok mu? beğenseler ne oluyor ki orgazm etkisi mi yapıyor çok beğenen olunca?
sevgiler...
sevgiler...
eğlenceli bir palyaço diyeceğim ama zaten palyaçolar eğlenceli tiplerdir, her ne kadar da hüzünlerini gizlemeye çalışsalar bile..
sevgiler...
sevgiler...