bugün
- mustafa kemal'in askerleriyiz10
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir10
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı29
- recep tayyip erdoğan9
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası96
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri23
- ekşi sözlük9
- ali koç9
- düşün ki o bunu okuyor14
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı16
- sozlukte yazma amaci10
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi31
- müslümanlardan soğuma nedenleri12
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- dedikodu yapan erkek15
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15

entry'ler (15)
zamanın hislerle ilişkisini düşünmek doğru gelmiyormuş gibi geliyor bana.
kontrol ve otomasyon : ne işe yaradığının bölüm öğrencisinin bile tam bilmemesi
muhtemelen üniversite bitecek ve kendime ulaşmış olacağım . o zaman bunun hikayesini yazmış bulun.
mandalina kabuğu. ekşi - acı garip bir tadı var.
hayata karşı açtığım savaşın ilk yılıydın . Geçen yıllar gibi bocaladım fakat çok tecrübe aldım . Bir daha ki yılların hikayesini oluşturdun. Bu sebeple gene de teşekkür ederim sana . ama bit artık .
umarım 2016'da çözemediğim ve daha da karmaşıklaşan sorunlarımın sonu sende olur. Öyle güzel çözülsün ki herşey geleceğe ilham olsun .
Kuran olan vahiyleri kimden öğrendin? Daha da ilerisi Hz.Muhammed'in yaşadığını ve peygamberlik yaptığını iddia ettiğini kimlerden öğrendin? Şahıslardan .
ilginç bir yer. buraya pek uğramış sayılmam fakat bir şey gözüme çok çarpıyor sanki . yani konunun ve konuya ait entrylerin über saçma ile dolu dolu ya da eğlenceli olması açısından çok geniş skalaya sahip . ergen forumu iken birden memurlar.net'e ya da güzel bir arkadaş ortamına dönüşebiliyor gibi.
depresyonun bence en tehlikeli silahı plan yapmaktır diye hissediyorum . Çünkü depresyonda olan birey kendi düzenini yitirmiştir. Rutinleri mahvolmuştur. Gardı düşmüştür. Kendini hayat işlemiyor diye üzecektir. Böyle olunca kendini rahatlatacak , sorun yokmuş gibi hissettirecek şey zihinde planlar kurmaktır , şöyle şöyle yaparsam geçer gibi . Burda yapılan şey çözüm değildir . Derdi daha derine itmektir. Derdi görünür iken görünmez kılmaktır. Böyle kaotik durumda planlı hareket aramak yerine belki de radikal ve olağanüstü şeyler yapmak gerekir. Daha önce yapmadığın şeyler . Yeni yeni başlangıçlar . Böylelikle depresyonun etkisi belki gider . Onu umursamamak değilde ona meydan okumakta diyebiliriz.
herkesin yaptığı şeydir. Eğer ki birşeyleri dinleştirmissen kendi adına , bu onu tek doğru olmaya götürür.
20 yaşında olup 24 yaşında gösterdiğim söylenir . böyle olunca daha iyi oluyor bilmiyorum
Düzensizlik isteği . Özellikle rutinlerle yaşamaya başladığın zaman oluyor. Sana belirli görevleri yapmaman ve usanman için çığ gibi büyüyor .
Birilerini ölümsüz yapmak. Solcu olarak yaşarsanız evren size ruhunuz için ayrı cloud sistemi oluşturuyor . Böylece hiç zihinlerden çıkmıyorsunuz ve tabelalarda yaşama imkanı kazanıyorsunuz .
fazla zeka yalnızlık mıdır bilemem fakat ; fazla zeki olduğunu düşünmek , kendisinin potansiyelinin harcandığını düşünmek vs gibi hisler
insanın yalnızlaşmasını sağlar diye düşünüyorum .
insanın yalnızlaşmasını sağlar diye düşünüyorum .
bence fenerlilerin kızması abes olur. Fenerbahçe'nin yönetimini değerlerine çok iyi mi sahip çıkıyor ? Kötü şekilde olacağına profesyonel olarak ayrılması daha iyi olur bence.