bugün

entry'ler (1)

akrep burcu erkeği

Arkadaşlar ben hem burcu hem de yükseleni akrep biri olarak kendimi özetleyeceğim. Sırf yorum yazabilmek için girdim. Düşünün aslında buradan birazcık da olsa egoya sahip olduğumuzu gösterir. Lakin kimse üstüne alınmasın çünkü abartmayız egolarımızı.

Aynı zamanda bizde aşırı kendini beğenenlerden nefret ederiz. Lakin özetlemek gerekirse

Seks düşkünüz ama unutulan bir şey genelde sevdiğimiz insanlarla yapmak isteriz günü birlikten hoşlanmayız.

Duygusallık hat safhadadır.

Aynı zamanda mantıkta hat safhadadır.

Bu yetmezmiş gibi bu çelişkiler içinde muazzam büyülü bir yapıya bürünürüz.

Açıkçası hem içimizde modern çağdaş akılcı, bilim adamı, teknolojiden hoşlanan, sevmediği insanları sevmeyen sevdiğini dostunu sonuna kadar arkasında durup adam gibi adam dedirten tipleriz.

Aynı zamanda maço, kıskanç lakin sevdiğimizden be abi Kin tutan genelde bu kin tutma olayı biz haksızlığa uğramazsak asla yapmayacağımız bir şey. Öle bir plan yapılır ki sanırsın seri katil, sanırsın ömrü psikopatlıklar ile geçmiş dersin. işte acayip bir zekâ ve analitik düşünce örneği

Ben sanatla uğraşıyorum müzisyenim. Bu beni bütün alanlara felsefe, bilim, sağlık, teknoloji, siyaset, aklınıza gelebilecek her şeye karşı duyarlı hale getirdi. Muazzam bir araştırma kültürü oluşturdu bu sayede her konuda konuşup arada çokbilmiş yaftası yapıştırılıyorum. Ama bu durum aynı zamanda anlayışlı olmamı duygularımın mantığımın önüne geçmemesini sağlıyor.

Açıkçası kızlar sizlere söylüyorum bizler aslında güçlü kadınlardan ve kendine bakan bayanlardan hoşlanırız. En ufak bir hatanızda bile bazen soğuya biliriz. Eğer seviyorsak saçlarınız yağlı bile olsa o an gözlerimize ilişmez ( çok aşık olmamız lazım)

Kadınlığınızı aslında bu burca mensup erkeklerle ilişkiye başladığınız da anlarsınız. Neden derseniz bu erkek kadın olduğunuzu her konuda size en üst düzeyde hissettirecektir. Romantizm, maddi manevi destek, cinsellik ve öle bir gururunuzu okşar ki sanırsınız masallarda ki prensessiniz. Aslında değilsiniz sadece size o anlamları yüklediği için siz öle sanırsınız.

Ben kendimi geliştirmiş bir akrep olarak zor hayatta her türlü mücadeleyi yapmış ve üstesinden gelmiş yılmak, yıkılmak bilmeyen her engelin aşılabileceğini düşünen hırslı bir o kadar da tuttuğunu koparan biriyim.

Artık anlayışlı, kadınların fikirlerine önem veren genel de sabit fikirliyim lakin karşımda ki kişi sağlam bir anlatım biçimiyle aklıma fikri yatırırsa o zaman onu anlayışla karşılar kabullenirim. Kesinliğinden emin olduğum fikirleri asla değiştiremezsiniz. istediğinizi söyleyin istediğiniz taklayı atın bir şey ifade etmez.

Umursamaz insanlarız diğer insanların ne düşündükleri açıkçası pek umurumuzda değil. Güçlüyüz kıskananımız çoktur bizim. Ayaklarımız genelde yere basar. Anlayışlı sağduyulu insanlarız. Dışarıdan çok belli etmeyiz soğuk gibi görünüz ama öyle değil işte içimize girdiğinizde anlarsınız. Sıcaklığı öle bir hissedersiniz ki sanırsınız 40 yıllık arkadaşınız ama bazen de sizden hoşlanmazlarsa size öle bir yabancılaşırlar ki konuşmazlar bile. Zerre bir şey ifade etmezsiniz.

Ketumdurlar ayrıca kendimden biliyorum. Ama anlatmak istediğim şeyi anlatınca da insanları istemsizce etkiliyorum. Neden derseniz çünkü kelimeler ağzımda öle bir dökülür ki sanırsın bu adam yıllarca kitap kurtluğu yapmış hâlbuki bu benim doğam gereği var olan hiç bir zaman eksilmeyen etkileme sanatım.

Gelelim nasıl etkilersiniz kızlar için

Yılışık olmayacaksınız asla...

Güzel giyinmesini bileceksiniz.

Ne çok sıcak ne çok soğuk durmanız lazım

Zekiliği ve akla çok önem veririz.

Cinsellikte ise o onun bir sanatıdır. Olursa ilişkiye başlarsanız acele etmeyin yavaş yavaş yakınlaşın bu onun daha çok ilgisini çeker.

Anlamaya çalışmayın fazla çünkü anlayamazsınız...

Her zaman huyuna gitmeyin koyunlardan nefret eder, arada fikirleri çatıştırın.

Ayaklarınız yere bassın, ayakları yere basan kadınlardan hoşlanırlar.

Asla kendinizi ezdirmeyin akrebe yoksa sizi tikinize takmaz

Ortamda kimseye yavşamayın, herkesin içinde hislerinizi açıkça belli etmeyin. Gidin usulcene uygun tenha sakin bir yerde konuşun.

Şımarıklık ya da ukalalık varsa eğer mümkün mertebe kendinizi dizginleyin yapmayın bunu. Nefret eder yoksa sizden.

Sert yapısından korkmayın, korkarsanız kaybedersiniz. Arada ufakta olsa ilginizi gösterin lakin abartmadan yani tatlı bir söz olabilir örn: Çok hisli ve derin gözlerin var gibi ya da bu karizma nerden geliyor diye takılabilirsin.

Arada anlamsızca alınabiliriz bunu bilinçli yapmayız sizde fazla üzerine gidip neden alıngansın diye sormayın bırakın olduğu gibi.

Fazla ilgi adamı bunaltır. Kısıtlanmaya gelmez asla... Yanında sağlam yürüyün.

EN ÖNEMLi iKi ŞEY: SADAKAT VE GÜVEN

SADAKAT: asla aldatmamanız gerekir bu erkekleri yoksa ağzınıza sıçar açıkça söylüyorum. Aldattığınız kişiye de musallat olur size de inanın cin çarpması gibi bir durum söz konusu olur.

GÜVEN: Asla 1 defaya mahsus bile olsun yalan söylemeyin. Sakın güveni kaybolursa asla geri gelmeyecektir.

Sizle ilişkiye başladıysa ilgiliyse sizi seviyordur, değerini bilin.

Genel olarak özetlemeye çalıştım aslında anlattıklarım sadece benim karakterimin bir damlası kadardı. Daha fazlada anlata bilirdim. Ama siz anlamaya ve tanımaya çalışın. Evet, ben bir KARTAL Akrebiyim. Kendini geliştiren Akrep erkekleri diğer erkelerin hepsinden üstündür açıkça söylüyorum kimse alınmasın. Çünkü Hz. Muhammet(S. A. V)' da bir akrep burcuydu onu düşüne bilirsiniz bu laflarımdan ötürü...