bugün
R
r asit8 yıl önce
dünya düzdür
belli bir döneme kadar tüm dünyada yaygın olan inanış...
R
r asit8 yıl önce
araba çizen insan psikolojisi
Psikolojisine sokarlar psikolojisidir.
R
r asit8 yıl önce
onguard
Az önce Onguard bisiklet kilitimi anahtarla acamadigim için kestirmek zorunda kaldim.o kadar para veriyorsun saglam olsun diye, anahtarligi iyi cikmiyor. bir daha iyi kilit almak yok, basit kilitler daha kullanisli. (img:#1568470)
R
r asit8 yıl önce
gereksiz bir bilgi ver
Sadece dişi sivrisinekler ısırır.
R
r asit8 yıl önce
üşengeçlik seviyesi
bir şey yapmaya niyetlenmeye bile üşeniyorum amk. ama ümidim var , bir gün üşenmeye de üşeneceğim ve o günden sonra dünyanın amına koyacağım. o günü sabırla bekliyorum.
R
r asit8 yıl önce
electra
(bkz:Elektra )
R
r asit8 yıl önce
trek
ing. uzun ve zor bir yolculuk yapmak.
R
r asit8 yıl önce
mehmet korhan fırat
(img:#1554527) bir oyuncu.
R
r asit8 yıl önce
sonia cihangir
kadın ilahiyatçı eksiği yaşanan günümüzde öne çıkan kişi. iran'lıdır. özellikle kuran ve kadın konusunda bilgi birikimi vardır. genelde `114 hareketi derneği`'nde takılır. https://www.youtube.com/channel/UCwvCU20pYqaJdxoyzfyibUg
R
r asit8 yıl önce
emre dorman
HaberTürk kanalındaki "bilinmeyen" programında, evrimcileri rezil kepaze etmiş kişidir. (vid:#36358)&list=PL09F7851A2B886D4E&index=4&feature=plpp_video (vid:#64499)
R
r asit8 yıl önce
ali şeriati
son dönem müslümanları arasında kendini en iyi geliştirmiş, şii, sehit yazar
R
r asit8 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
R
r asit8 yıl önce
oğuz atayın kemiklerinin sızlaması
(img:#1551671) Hiç Oğuz Atay okumamışların albay edebiyatı yapmalarından kemikleri sızlamıştır üstadın.
R
r asit8 yıl önce
sözlük yazarlarının arabayla yaptığı en yüksek hız
meraktan soruyorum: rockstar games ne zaman auidi'nin telif hakkını aldı?
© copyright 2005 - 2026