bugün
Q
queenofheavenly9 yıl önce
esmer erkek iticidir
(img:#1205529) Bir daha düşün istersen.
Q
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
Q
gary oldman
holywood un belki de en iyi kötü adamı.para için oynadığını itiraf etmişsede gidip bir harry potter filminde oynayınca hayranlarının yoğun tepkisiyle karşılaşmıştır.şu ana kadar kötü olmadığı sadece bir film hatırlıyorum;gerçi onda da rüşvetçiydi.~sw… devamını gör
Q
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Q
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
Q
zenci güzeli olmaz algısı
(img:#1182425) Bence bu resim o algının ne kadar yersiz olduğunu bize gösteriyor.
Q
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
Q
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
Q
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
Q
jack nicholson
mimikleri,karizması ve üstün yetenekleriyle perdeye yakışan,genç olsam j.lo ile yatardım diyerekde çapkın olduğunu üstüne basa basa söyleyen amerikanın sevilebilecek yegane aktörü... (bkz)the shining(/bkz)
Q
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
Q
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
Q
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
Q
unutulmaz dizi replikleri
izlerken, ulan adam şiir gibi konuştu be. bi yere yazayım bunu da yarın bi gün lazım olur dedirten dizi replikleridir. örnekse; --`spoiler`-- `prison break` 2. sezon; `john abruzzi` vs. `mahone` mahone: aklından ne geçiyorsa john, sakın yap… devamını gör
Q
günün gif i
ben böyle ailenin, kültürün, soyun, geçmişin, buna gülenin amk.
Q
unutulmaz çizgi film replikleri
"ama ama ama haksizlik bu oyle degil mi?" (bkz:calimero)
© copyright 2005 - 2026