bugün
P
push the tempo14 yıl önce
nestor fernando muslera micol
lazio'nun 23 yaşında, hayvan gibi reflekslere sahip olan genç kalecisi. (bkz:adam olacak çocuk)
P
lazio'nun 23 yaşında, hayvan gibi reflekslere sahip olan genç kalecisi. (bkz:adam olacak çocuk)
P
P
push the tempo15 yıl önce
ataride kuşu vuramayınca kıs kıs gülen köpek
90lı yıllarda geçen çocukluğumuzun vazgeçilmez unsuru olan atarinin en ilgi çekici oyunlarından olan; atarinin silahıyla oynanan kuş avlama oyununda havalanan kuşu vuramadığınızda size pis pis gülen yavşak köpektir. ama hala özlenir, keşke o günlere … devamını gör
P
80 ler ve 90 ların unutulamayan abur cuburları
bakıldığında insanı bunalıma sürükleyen kadın erkek farketmeksizin hüzünlendiren hatta ağlatan yiyeceklerdir. Ne kadar büyüsek de o günkü mutlulukları özlediğini hissediyor insan.sırayla örnek vermek gerekecek olursa (img:#56093) (img:#56095) (im… devamını gör
P
alman ırkının tüm ırklardan üstün olması
bilimsel bir teori. (bkz:varlığım alman varlığına armağan olsun)
P
31 ekim 2010 taksim çevik kuvvete bombalı saldırı
an itibariyle bir spiker sadece ses bombası olduğunu iddia ediyor. az sayıda yaralı varmış. saat 10.38 itibariyle gerçekleşmiş olan patlama. umalım ciddi birşey olmasın. az sayıda yaralı var dediler ancak az önce polis birnin üzerini gazeteyle örtüyo… devamını gör
P
postaciyi dumur eden adresler
yurdum insanının postacıyı ahbabı sanması sonucu yazdığı adreslerdir. Sarı evin arkasındaki yolun sağından dönüp ağacın arkasındaki beyaz ev, Ali Aykut Kat: 1 Gebze, ayrıntı için [link]http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1… devamını gör
P
postaciyi dumur eden adresler
yurdum insanının postacıyı ahbabı sanması sonucu yazdığı adreslerdir. Sarı evin arkasındaki yolun sağından dönüp ağacın arkasındaki beyaz ev, Ali Aykut Kat: 1 Gebze, ayrıntı için [link]http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1… devamını gör
P
fotospor
`fanatik`'e gücü yetmediği için, `fotomaç`'a sürekli laf atan gazetedir. `fotomaç`'tan bir farkı yoktur, ikisi de berbattır.
P
f1 2010
2010 yılında `codemasters` tarafından xbox 360, ps3 ve pc için çıkartılacak f1 oyunu. `race driver grid` ve `colin mcrae dirt` teki `ego engine` kullanılacak.
P
f1 2010
2010 yılında `codemasters` tarafından xbox 360, ps3 ve pc için çıkartılacak f1 oyunu. `race driver grid` ve `colin mcrae dirt` teki `ego engine` kullanılacak.
P
f1 2010
P
f1 2010
P
f1 2010
P
duvarına baki mercimek posteri asan insan
baki mercimekin karısıdır.
P
honolulu
hawaii'nin başkenti.
P
margaret denise quigley
die hard 4'te oynamış, amerikalı olmayan insan.~valla nerelidir ben de bilmiyorum~ (bkz: ukte)
P
vurduruyor musun kız
neye diye cevap verilebilinecek bi soru cümlesidir.
P
mavi gözlü kızların seksisiz olamaması
göz rengi her zaman insanların merakla ilgi gösterdiği bir durumdur. özellikle mavi gözlü kızlar ne kadar çirkin olsalar bi ( ki genellikle olmazlar) yine yüzlerinde bir tebessüm havası bir seksilik vardır. onlar ne yapsalar ne etseler seksisiz ol… devamını gör
P
sevişirken söylenebilecek en salak sözler
o ana ayak uyduramamış kendini kapıp koyvermemiş bünyenin ve saçmalığın daniskasıdır denecek türden kelimelerdir. bir anda buz gibi soğumanıza ve ortamdan uzaklaşmanıza neden olacak kelimelerdir~. hadi yazın bekliyorum~
P
zooey deschanel
kendisi bir yana dunya bir yana olan afet aktrist.her otostopcunun galaksi rehberi adli filmde trillian rolunde bu $eker $ey vardir. evlendirin beni bununla. buyuk sevaba girersiniz.
P
güneş topla benim için
Zülfü Livaneli ve Leman Sam tarafından yorumlanmış,Sözlerinin de Ülkü Tamer ve Zülfü Livaneli'ne ait olduğu harika türkü Seher yeli çık dağlara Güneş topla benim için Haber ilet dört yana canım Güneş topla benim için Umutların arasından Ki… devamını gör
P
fotoğraf makinesiyle tepeden fotoğraf çekmek
son zamanlarda tiki kızların ve erkeklerin başvurduğu fotoğraf çekme sanatıdır.
© copyright 2005 - 2026