entry'ler (5)

kızına zorla türban taktıran baba

kızına zorla türban takdıran babanın zihnine zorla bir şey koymuş olabilirler. yoksa benim aklım almıyor yani. ama yinede takdir Allah' ın dır.

sevip üzülmek mi sevilip mutlu olmak mı

tabiki de sevilip mutlu olmak. ama terfi olmak için de sevip üzülmekte olabiliyor.

milföy hamuru

en güzelide pratik olması. koy arasına kaşar, sosis istersen patates, istemezsen zeytin, peynir. hemende pişiveririr. olsada yesek.

cicekli siirler bayim

şiir severim. ama nedense okumak falan hiç aklıma gelmiyor. birde çiçekli şiirler bayim. ben almayayım. saygılar.

türbanlıların kendini üstün görmesi

bende türbanlıyım ama öyle biri tabi ki de değilim. Ama ama öylelerini de gördüm. elinde Louis Vuitton çanta, ayağında pier cardine ayakkabı, kolyesi Chanel, cüzdanı Gucci, olmazsa olması Sturbucks bardağı da elinde (gerçekten bende seviyorum bunu ama..). tam bir yürüyen ayaklı mağaza. böyle giyinenlere tabiki bir lafım yok varsa imkanı giyecek kardeşim. ama benim bu kastettiğim tipler burunlarının ucu gökyüzüne bakınca görünmeyenlerden. kendisi ne tür insan onu çözemedim. anladımki o da çözememiş. bugün seninle uslu hanım hanımcık biriyse. yarın komşunun kızıyla hiç tanımadığın biri gibi.
© copyright 2005 - 2026