bugün
P
protezyanak9 yıl önce
mercedes sprinter 2017
Kamuflajsız görüntüsü bkz. Yeni nesil ticari araçların baş komutanıdır. (img:#1246320)
P
protezyanak9 yıl önce
izban çalışanlarının grevi
Devam etmekle beraber yarın 'pazartesi günü' otobüs şoförleri de greve gidiyormuş. Ek seferlerin hepsi iptalmiş. Allah toplu taşıma ile işine okuluna giden tüm izmirli kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun. (img:#1235916)
P
protezyanak9 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
P
protezyanak9 yıl önce
geleceğin arabası bmw next100
Konuşabilen kendi kendine park yapabilen otopilota sahip tekerler ve akaryakıt kullanmayan bakıma ihtiyacı olmayan bir araç düşünün. Evet arkadaşlar bilenler bilir bmw nin yeni konsepti geleceğin aracı üretildi. Peşi sıra mercedes audi aston martin… devamını gör
P
protezyanak9 yıl önce
sabahları üç boyoz
Bi izmirli değilseniz oturun açma yiyin. 3 tane de nedir arkadaş? Bir tanesi kâfi.
P
protezyanak9 yıl önce
ırkçılık türklere yakışmaz
P
protezyanak9 yıl önce
hyundai h350 ticarisi
Karsan Türkiye Distrübitörü Hyundai ile birleşmiştir. Bu büyük iki firmanın birleşiminden bursa nilüferde sessizce açılan fabrikanın arkasında yatanlar Jest > 0 yerli üretim Bursa Atak > 0 yerli üretim Bursa Star > 0 yerli üretim Bursa BredaMenar… devamını gör
P
protezyanak9 yıl önce
aşırı yeme hastalığı
Aşırı yeme hastalığı bir yeme bozukluğudur ve son derece yaygın biçimde karşımıza çıkar. Bu hastalığa sahip kişiler bir oturuşta veya çok kısa bir sürede aşırı miktarlarda yemek yerler. Bu aşırı yeme davranışına halk arasında ‘tıka basa yeme’ adı v… devamını gör
P
protezyanak9 yıl önce
vikipedi tanımıyla küfür
çok enteresandır, acaba dili mi açıkladı bana diye muallakta kaldım. sonra derinlemesine araştırayım dedim 38 saniye boyunca derinledim ve şaşırmadım! küfür gerçekten araplar tarafından bulunan bir şey, aslında bir oh çektim dünyaya faydalı hiç mi b… devamını gör
P
protezyanak9 yıl önce
merhaba uludağ ailesi
1- Sözlüğü forum Chat tarzı kullanma. 2- incideki alışkanlıklarını bırak. 3- inciden uludağa geçmek liseden üniye geçmek gibidir. 4- bende izmir bornavadayım sanada selamlar.
© copyright 2005 - 2026