bugün

müşteriyi oteline bıraktım.
daha marşa basmadan bir telefon.
yakınlarda market var mı diye soruyor.
ne lazım dedim. işte bir şeyler alıcam diyor.
söyle ne lazım dedim ısrarla, ped almam gerek dedi en sonunda.
hassiktir dedim içimden.
hangisinden lazım söyle alıp getireyim dedim.
farketmez dedi.
e iyi dedim.

asıl olay burda.

gittim markete.
geldim pedlerin önüne.
tam alıcam herhangi birini bir de ne göreyim..

içimden,

''eee bunlarda bu küçükten büyüğe sıralanan beden simgeleri ne şimdi?
e bunlarda damla simgeleri de var.
allahım bunlarda boy mu var ki.
ulan sorulur mu şimdi hangi boy diye kadına.
hem neyin boyu bu tövbe tövbe.
nasıl sorucam ki bunu?
hem bu damlalar ne?
allahım bir sürü şey var.
kaldık bir de sapık gibi pedlerin önünde iyi mi.
gören bir şey sanmasa bari,,

deyip dayanamayıp birinden aldım.
zor bir andı.
ama hangisinden alacağımı söyleyseydi bu kadar tantana yaşamayacaktım.
neden böyle boktan şeyler benim başıma geliyor ya.
vurduruyordur...
Müşterisine alan ibnedir.
evde 2 kızı ve 1 karısı olan bir baba olma ihtimali çok yüksektir. verdiği paraları sene bazına vurduğumuzda ağlanacak durumdadır.
Abdullah pedalan...
Market içinde gülüşmeler neden olur.

Kayinbabasina yemek götürür.
awwwwww çok tatlı bir olay ya

aklıma yıllaaaar önce izlediğim bir kore dizisi geldi
“ personel taste “ adında. lee min ho başroldeydi , bi bölümde kızla davete katılıyordu kız regl oluyordu takım elbisesiyle koşa koşa marketten kıza ped alıyordu .. hüzünlendim
Yine ipneliğimiz kalmamış he.
Neyse ki silver romantik bulmuş ahdhd
Kinayeli bakışlara hedef olur. Daha kötüsü de marketten kondom alan adamdır. Kasiyerlerin de kadın olduğunu düşünürseniz kapanışı kasiyer yapar.
Fark etmez mi.. hiç şöyle kızlardan olamadım ya. Benim için her şey fark eder. biri markete gidecekse istediğim şeyi istediğim marka almalı o yoksa da muadilini ben söylemeliyim. Yoksa çok moralim bozuluyor ya.
Bir de ped yani aşırı önemli markasıdjgkf.

Bu arada erkeğe gelirsek normal erkek abi ped kullanması gereken erkek olsa su gibi market önlerine bile yığılırdı kesin.
Bunu söylemeye utanan çekinen kadınları da anlamıyorum. Neyse sakinim yadjcj.
Gizli eşcinsel biseksüel toptur.
Bileklerin o kadar narin ki müşterinin yüzüne bakmayan çoğu kasiyer fark edemezdi bile, boşa evham yapıyor bence bilader!
ibnedir.
kardeş baba eş sevgili neden olmasın alabilmeli tabii ki ama zerzevatı zor tanıyan az gelişmiş insanlar ne bilecek doğrusunu yanlış alırlar uğraşmaya değmez.
abone oluyorsun iki aylık paket geliyor çikolata da gönderiyorlar yanında. bir de kart gönderiyorlar bi şeyler yazıyorlar her seferinde duygulanıyorum.
Geçen bıldırcınlar yavruların altına koymak için alacaktım. Zaten sosyal anksiyete ile savaşıyorum dedim gidip alayım falan da sonra gerek kalmadı. Ama denicem yani sırf ibnlik olsun diye alacam.
(bkz: pedodonti)...
alt açma bezi satılıyor bebekler için, o daha iyi olur bıldırcına. evcil hayvanlar için de kullanılıyor.
basuru kanıyordur zaar.
Markettekilerin tuhaf bakışlarına maruz kalan erkektir. Diyelim bunu yapan erkek karısı gitmeye üşendiği için yapıyor. Valla kılıbıklık etmeyecek Gerekirse ısrar edecek gitmeyecek kadın en kötü ne yapabilir ki kocası ped almaya gitmese.
Mokv pet şop boyz alır.
kondom almaya utanmayan erkektir ayni zamanda.
Tabu olarak görülen şeyin malını almaktır. Kondom ve ped almak hep utanç duyulacak bir şey gibi görünüyor. Alınca yadırganıyormuş gibi hissediliyor.
Aşmak gereken durum.
Kız çocuğu olan erkektir. Karısı olan erkektir.
Mutludur etrafında kadın vardır.
Eşi istemiştir alır.
Ayıp mı? Eşi olur kızı olur kardeşi olur alabilir.

Buna utanan prezervatif almaya da utanıyordur kesin.
güncel Önemli Başlıklar