P
progsever9 yıl önce
pentagram akustik
3 mart 2017 itibariyle #Spotify üzerinden yayınlalan #Pentagram albümü. ''tüm efektleri kapattık, 30 yıllık serüvenimizin köşe taşlarını akustik enstrümanlarla yeniden yorumladık. pentagram "akustik" albümü 3 mart'ta yayımlanıyor. akustik konserle… devamını gör
P
progsever9 yıl önce
heavy sky
30 mayıs 2014 tarihinde ilk video kliplerini yayınlamış ankaralı sağlam bir rock grubu. şarkılarına şuradan erişebilirsiniz : www.youtube.com/watch?v=bBZQxuHDqW0
P
progsever9 yıl önce
metal grup baskili tisort
`baskili tisort` sektörünün en çok tüketilen türü. sosyolojik, politik, psikolojik, felsefik ve bilumum içeriğine girmek gerekirse şu şekilde açıklanabilir: vakti zamanında has metalcilerin, günümüzde sadece `metallica`, `nirvana`, `manowar`, `pent… devamını gör
P
progsever9 yıl önce
otyg
`andreas hedlund` ' in `vintersorg`' dan önceki folk metal grubu.~su an hala devam ediyor mu bilemiyorum~ andreas hedlund' in o zamanlar gruptaki takma adı da `vintersorg` idi. şöyle albümleri mevcut: `sagovindars boning` `alvefard`
P
progsever10 yıl önce
gökhan özoğuz
1973 doğumlu, ikiz kardeşi hakan ile birlikte athena grubunu kuran, son zamanlarda fena popüler olan, türkiye'nin ilk ska grubunun solisti, sinemanın yeni yüzü. ilgili başlıklar; (bkz:athena) (bkz:portakal) (bkz:o şimdi asker) (bkz:o şimdi mahku… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
gökhan özoğuz
1973 doğumlu, ikiz kardeşi hakan ile birlikte athena grubunu kuran, son zamanlarda fena popüler olan, türkiye'nin ilk ska grubunun solisti, sinemanın yeni yüzü. ilgili başlıklar; (bkz:athena) (bkz:portakal) (bkz:o şimdi asker) (bkz:o şimdi mahku… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
gökhan özoğuz
P
progsever10 yıl önce
gökhan özoğuz
P
progsever10 yıl önce
avsar01
adam am için hesap açmış. teşekkürler uludağ sözlük moderasyonu.
P
progsever10 yıl önce
rte vs vladimir putin
P
progsever10 yıl önce
sözlükteki komik enstantaneler
P
progsever10 yıl önce
namus bacak arasında değil diyen zihniyet
Batının ahlaksızlığını benimsemiş olan zihniyettir.Genelde izmirli kadınlar bunu söylemektedirler.Sonra bunlar kendi rızasıyla birine verince o kişiye tecavüz sıfatını koyuyorlar.Yok efendim namusu kirlenmişmiş.Hani namus bacak arasında değildi he?Bu… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
türkler çin in kovulmuş vatan hainleridir
Halt etmişsin sen.
P
progsever10 yıl önce
asal sayılar
(bkz:asal sayı)
P
progsever10 yıl önce
ben cinsel bir obje değilim
herkese kanka deyip elleşmek için yer ararlar. dikkat çekmek için her yerlerini açarlar. dekoltenin de, eteğin de bir üslubu vardır. giyme diyen yok ama ahlak denen bir şey var. her taraflarını açıp ilgi orospusu olan kızların beyanıdır. (img:#891… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
ben cinsel obje değilim
P
progsever10 yıl önce
ben cinsel bir obje değilim
herkese kanka deyip elleşmek için yer ararlar. dikkat çekmek için her yerlerini açarlar. dekoltenin de, eteğin de bir üslubu vardır. giyme diyen yok ama ahlak denen bir şey var. her taraflarını açıp ilgi orospusu olan kızların beyanıdır. (img:#891… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
tigir er replikleri
boşuna sevinmeyin!
P
progsever10 yıl önce
artık 31de yasak
bir akparti beyanı (img:#882236)
P
progsever10 yıl önce
lgbt
açılımı Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender olan ve (#783829) entry imi girerken öğrenmiş olduğum içinde lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel insanları barındıran`adından da anlaşılıyor zaten neden yazdım anlamadım``ama cümle bozuluyordu o zam… devamını gör
P
progsever10 yıl önce
sizin ideolijiniz ne
http://www.phawker.com/wp-content/uploads/2011/09/MORE/MORE_MORE/Dirty_Money.jpg
P
progsever10 yıl önce
en çok neye dokunmayı seversiniz
selamün aleyküm, kuran-ı kerim dir.sürekli sarılasım,her sayfasına dokunasım gelir.
P
progsever10 yıl önce
efsane deniz gezmiş capsleri
P
progsever10 yıl önce
siyasi capsler
siyasi içerikli capslerdir. (img:#673989) ülkeyi böldün len daha neyi böleceksin.
© copyright 2005 - 2026