bugün
- nickten isim tahmini yapmak43
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- japon denince akla gelenler9
- g'i l d'e d l'i l y24
- bursalı erkekler15
- yazarların aylık gelirleri5
- sözlük kızlarının kombinleri13
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek3
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- ben sivaslıyım2
- homofobik erkek3
- kahve içelim mi4
- sözlüğün kralı olmak5
- manyak mısınız nesiniz7
- türkiye ekonomi modeli3
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği2
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- enayimiknatisii16
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- diamond bosphorus23
- anın görüntüsü18
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- slavko vincic2
- velvet56
- habire12 adamdır37
- vatan hainleri3
- manitaya miyavlamak2
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- evde kalmış erkek kurusu2
- tai lung24
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- kavga etmekten korkan erkek8
- kıbrıs4
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- hashimoto tiroiditi4
- free bird2
- şeyh olmak için gerekenler3
- habire1259
- nervio hamferdi6
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- akıl hastaneleri2
- dincileri akıl hastanesine yollamak2
- çomar alayları2
- evde yapabileceğiniz şeyler2
- yunan adaları6
- en sevilen su markası7
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- insan kaynakları6
- 27 temmuz 20262
entry'ler (116)
şu başlıktaki kaliteye, nizama, insanın içini açan detaylara bir bakar mısınız? gerçekten bir şaheser. bir daha açılmaması dileğiyle.
bu kadar.
evet iyi olan kazanır. karakter olarak iyi olan değilde, gerçekten işini iyi yapan insan kazanır.
ayakkabı kalıpları markadan markaya değiştiği için ayakkabı numaralarına dikkat edin. nike'in bazı ayakkabıları taraklı ayaklar için uygunken bazıları dar olabiliyor. bu numarada değişime yol açabilir.
muhtemelen, jigolo olan kişilerin asla kurmayacağı cümledir.
bu insanın büyütülüşü ve aldığı eğitim ile alakalıdır.
2'sinide cepler 3. kişiyle ilişki kurar.
gece gelen açlık nedendir bilmem ama normalin 2 katı kadar yemek yedirtir insana.
çok yakın dostluklar bu olay sayesinde kurulur.
beni seven insan her gün yanımda olsun sadece doğum gününde değil.
karakter olsun, kas yapısı olsun, düşünme yapısı olsun her yönden elit erkektir. diksiyonu ve konuşma akıcılığı da destekler bunları.
dolar yükseldiği zaman, ithal malların fiyatı yükselir. bu alım gücünü düşürür. çünkü dışarıdan gelen malları dolar ve euro kullanan ülkelerden alıyoruz. tabi ki ekmek, sebze veya meyve fiyatları bi düzeyde tutulabiliyor bu şeyleri ürettiğimiz için.
fetöşop bunlar inanmayın.
kışı seven insanların toplandığı başlık.
not: nasıl açılmaz bu başlık?
not: nasıl açılmaz bu başlık?
beyniniz yok lan sizin. hayır yani, ailesi ile arası iyi olmayanlar için işkenceye maruz kalarak ölmek farz mı oluyor?
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-53494816
AKP ve MHP'nin destekleri ile yasalaşmış olan yasadır. iP, CHP ve HDP'nin muhalefet olduğu bu yasanın nasıl yasalaştığına şaşırdım açıkçası.
AKP ve MHP'nin destekleri ile yasalaşmış olan yasadır. iP, CHP ve HDP'nin muhalefet olduğu bu yasanın nasıl yasalaştığına şaşırdım açıkçası.
parası olan herkesin rahatça girebileceği yatırım alanı. biraz şans, biraz bilgi ile 1 gecede milyonları kazanabilirsiniz. aç gözlü olmamanızı tavsiye ederim, bi tanıdığım diyelim 50k dan 12m'e çıkmıştı sonra durmayıp devam etmiş, elindeki 50k'yı da kaybetti sonra.
mekik sadece bel ağrısı yapar. zaten sporunu yapıp yağ yaktığın zaman karın kasların belirginleşmeye başlar ekstra çaba sarf etmeye gerek yoktur.
eğer sporunuzu salonda yapıyorsanız genelde ağrı değil kasılma hissedersiniz. bu da kanın kaslara hücum etmesidir.
eğer sporunuzu salonda yapıyorsanız genelde ağrı değil kasılma hissedersiniz. bu da kanın kaslara hücum etmesidir.
dışarıdan çok kaliteli dursalar da içleri aslında çöp kutusu gibidir. bunu gizlemek için maske takarlar, biraz samimiyet gördükten sonra asıl karakterlerini belli eder bazıları.
+ yeni araba aldık 331321231bin tl
- hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
+ sizin araba kaç tl?
- hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
+ sizin araba kaç tl?