bugün
P
poughkeepsie9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
poughkeepsie9 yıl önce
kedilerin sevimsiz olması
kedi denen hayvan türünün sevimsiz olmasıdır. ayrıca nankörler. evet.
P
poughkeepsie9 yıl önce
pitbull besleyenler
Bu canavar köpeği beslemek yasak olmasına rağmen beslemekte ısrar eden orospu çocuğudur. Bu akşam eve yaya giderken kahvehanenin önündeki bir pitbull bana hırlamaya başladı, neyse ki korkuluğa bağlıydı, köpeğin sahibi olduğunu zannettiğim orospu çoc… devamını gör
P
poughkeepsie9 yıl önce
kitap okurken tercih edilen bitki çayı türü
(bkz:sarı kantaron) Kitabın türü ne olursa olsun, sarı kantaron beyin kimyasına yaptığı etkiler ve faydalarıyla okunan kitabın kolaylıkla akmasını sağlıyor benim için. Ayrıca daha derin bir uyku sunduğu için kitap okuyarak egzersiz yapan beyin rüya s… devamını gör
P
poughkeepsie9 yıl önce
kitap okurken tercih edilen bitki çayı türü
(bkz:sarı kantaron) Kitabın türü ne olursa olsun, sarı kantaron beyin kimyasına yaptığı etkiler ve faydalarıyla okunan kitabın kolaylıkla akmasını sağlıyor benim için. Ayrıca daha derin bir uyku sunduğu için kitap okuyarak egzersiz yapan beyin rüya s… devamını gör
P
poughkeepsie9 yıl önce
erkeğe en iyi yakışan giyim tarzı
(bkz: mafya)
P
poughkeepsie9 yıl önce
dünyanın en sempatik hayvanı
kendisi bir keçidir ve adı buttermilk'tir. http://on.fb.me/NVrLDu
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük kızlarının memeleri
elimiz şeyimiz de katılım bekliyoruz. ~shw~ bir an inci sözlükte sandım kendimi.
P
poughkeepsie9 yıl önce
güne bir yakışıklı bırak
(bkz: tamam)
P
poughkeepsie9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
poughkeepsie9 yıl önce
ortaasyadan gelip anadolu bizimdir demek
Saçmalıktır. Anadolunun gerçek sahibi ermenilerdir.
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük kızlarının gelinlikli fotoğrafları
evli kızın sözlükte işi olmayacağı için yoktur. kocam olsa gidip onla oynaşırım, sizle ne işim olur lan?
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük kızlarının gelinlikli fotoğrafları
evli kızın sözlükte işi olmayacağı için yoktur. kocam olsa gidip onla oynaşırım, sizle ne işim olur lan?
P
poughkeepsie9 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
P
poughkeepsie9 yıl önce
hissizleşmek
hissizleşmek. his denilen şeyin, yok olmasıdır. agır agır çöken `his kaybı`yla başlar.
P
poughkeepsie9 yıl önce
türkiye nin sorunları
atatürk düşmanlığı,rejim düşmanlığı,asker düşmanlığı,din düşmanlığı yerli ekonomi düşmanlığı,devlet malı düşmanlığı başı çeken sorunlar silsilesi.
© copyright 2005 - 2026