bugün
- anın görüntüsü13
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek17
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir24
- leroy sane28
- galatasaray8
- true yu neden evlendiremiyoruz9
- baba olmak12
- düşün ki o bunu okuyor11
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı11
- sözlükte emek vermek10
- suya fahiş zam9
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik18
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak13
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- erkek sikmek vs kadın sikmek10
- şeriat9
- en son neye şaşırdınız8
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın8
- hangi sözlük kızı daha güzel13
- bütün vajinaların aynı olması30
- sudekiray8
- bu gömlek ne renk10
- fenerbahceli olmaktan utanmak16
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- neydi o şarkının adı yaa16
- taylanda giden erkek8
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması12
- ateistlerin cevab veremediği sorular8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- fenerbahçe9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- ferdi zeyrek15
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- işe evden yemek götürmek19
- 9 haziran 2025 israil'in madleen gemisi saldırısı11
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- menzil şeyhinin lüks aracı17
- prenses erkek20
- şaka maka sözlüğün ölmüş olması15
- manyak olmaya karar verdim16
- sözlükte polis var mı13
- true aleyna tilki evliliği12
- leopar saldırısında yapılacaklar8
- true'nun yetkili olması19
- gay ile evlenen erkek9

entry'ler (24)
insanoğlu neye inanmak istiyorsa gerçekten ona inanıyor...
o kişi ve ankara'da bulunan o kişi ve oğlu olan o kişi...
edit: imla
edit: imla
Saat 20.00'den sonra, özellikle 23.00 ve 00.00 saat dilimlerinde yediğin mantar soslu makarna artık vücudunun bir parçasıdır. Geçmiş olsun.
ideali 45 milyon. Bu coğrafyada 10 milyon nüfusla ne sistemi ne de üretimi sürdürülebilir kılabilirsin.
Bence olmaz. Erkeğin tabiatına aykırı gibi geliyor. Ataerkil toplumu savunmuyorum ama nedensizce bana ters geliyor.
Kadir Mısıroğlu’yla kimse VS atamaz. Günümüz dünyasında değil, başka bir evrenden portal açılıp bir yaratık bile gelse, yine de VS atamaz.
Yine de çok ucuz bence. Narlıdere'den Bornova'ya metroyla 25 TL'ye gidiyorsun. trafik yok. Tek handikapı, telefonun çekmiyor olması.
Planlamaya başlarken bile zihinde üşengeçlik bilincini artıran, ancak bir kez başlanıp alışıldığında asla bırakılmak istenmeyen bir alışkanlık, sağlıklı bir yaşam için oldukça faydalı bir eylemdir.
Uzak durunuz. Psikolojisi bozuk olan kızların sağlıksız durumunu, siz değil anneleri ve babaları düzeltsin.
Bazı salaklar buna seviniyorsunuz gibi entryler girmişler. Kimse bu duruma sevinmiyor, ülkemizin finansal tablolarını inceleyen her ekonomist(birisi hariç) ülkenin iflas ettiğinin analizini yapıyor.
Aziz Türk halkı, hâlen daha enflasyonla başa çıkmanın çaresini asgari ücrete zam olarak görüyor.
Tahminimce, 2026 yılının sonlarında yine bir yerlerde AKP'li bilim insanları tarafından bulunacak olan hayali petrol yatakları...
kayıp tanrılar ülkesi - yazar Ahmet ümit.
istemezdim. tekrar aynı hataları yapıp bu yaşıma geleceğimi biliyorum.
Herschel marka cüzdan, Beymen'de de Amazon'da da aynı fiyattaydı. Amazon, normal kendi logosunun olduğu kartonla yolluyor, ben Beymen'den sipariş ettim. Altın rengi kargo poşeti içinden kare bir Beymen kutusu çıktı. Onun içinden siyah, kaliteli bir Beymen yazılı kumaşla paketleme ve ardından cüzdana ulaştım. O zaman bu başlığın cevabını bulmuştum.
halkın elindeki en etkili güçtür. kullanılması doğal haktır, suç değildir. ancak şöyle bir durum oluştu, boykot olayları imamoğlu'nun önüne geçti. ben herkesten 8 boykot duyuyorsam 2 imamoğlu duyuyorum. tamam boykot olayı Imamoğlu'ndan başlıyor ama dediğim gibi boykot kampanyası imamoğlunun önüne geçti.
ikiye bölen dört'e beş'e de bölerdi. ama bence de iki yeterli.
bunun ciddi bir kampanyaya dönüşmesi lazım. yerlere çok izmarit atan ilçelerde duvarlara afiş olarak asılmalıdır. gönüllü olarak afişin tasarımını yapmaya talibim.
suçlama yaparken sallama endeksini nirvana'ya ulaştıran tutardır.
Yıl 2018… Günlerden bir gün, canım sıkılıyordu. Twitter’da gezinirken, evimin yakınında “olağanüstü DSP kurultayı” benzeri bir paylaşım gördüm. Üşenmedim, kalktım gittim. Hayatımın en saçma anılarında ilk beşe rahatlıkla girer bu yaptığım eylem. senin soruna gelecek olursam orada dsp hakkında hiçbir şey öğrenmedim.