bugün

entry'ler (5)

tarihe geçmiş kürt başarıları

kürtlerin tek başarısı 1071 de anadoluyu feht etmesi osmanlıyla devlet kurması atatürkle bilkikte vatana kan dökmesidir başkayak ama yunus emre sinani ibni onlarda var.

kürdüm ve çaresi yok

ti kürdi bıra ezji trıkım bra ema zazame herbiji zaza karbe kurmanç

herbiji amed.

bir türk olarak oyum hdp ye

hdp ye oyum neden barajı aşması için türküm bizi kötüleştiren it köpekleri tanımayan yoktur bizler bu ülkeyi billeştiriyoruz ayırmıyoruz hdp olar kürt-türk kardeştir .

fırat delibaş

fıratdelibaş ı tanırım merhaetli adamdır. ama düşmanını temizlemesinide işi bilir sedat pekeri tanır hatta dosttur

kürt siyasiler işadamları ve mafya liderleri

en başteki yazan haber tamamı yalandır. çünkü bu yazılan haber turgut ozalı kötüleştırıyor turgut ozal bir vatansever atatürkçü'dü o şimdi yaşasaydı türkiye huzur mutluluğa kavuşurdu atatürk gibi bir adamdı atatürk savaşa kürt türk laz ermeniarap çerkez alevi sünni demeden şavaştı ve bu güzel bereketlii ülkeyi bize verdi bu bayrağı kan yapan üstündeki kandır kürdü'nde kanı var şimdi size anlataçaklarım bu ülkeyi asıl kötüleştiren arparslan türkeştir şimdi bu ülkücüler uyuşturucu baronlarıydı eskiden ama şimdi bu kürt belalarıda bunlara özenmesinmi onlar örgüt kuruyor bizniye kurmuyalımdi ye yola çıkmı pkk ydgh örgütler falanfilan arparslan türkeş nereden geldiği beli olmayan insan kesin israil li yada ermeni dir tipinden beliydi ben eminim kanıtıyok ama belli görülen köy ortada ama eski ürkücüler parayı almış ortada yok izleriyok bakın kürtler iyi insandır ama bazıları pkklılar hariç pkklıda denilmez onlara kurban pkklı olan iller batman şırnak hakkarı bakın zazalar türkmendir çünkü diyarbakırda ben diyarbakırda yaşıyorum zazaların yanında ürkücü düşmanıyım pkkda ikisi yüzünde kürtler eziyet çekiyor bdp hdp gibi kadın partileri gibileri yüzünden mesale bir kürt toplumu parti kursa izinsin ona kafa tutarlar hudapar gibi işte boyle bukadar dediğim kürt-türk kardeştır ozalda adamındıbıdır türkeş izköpeğin tekidir apo kaleşintekidir erdoğan garibin efendisidir

erdoğanı hırzısanan şerefsizler önce gitsin namazını kılsın

kürt-türk kardeştir anadoluyu billikte feht etmiş osmanlıyla bilikte kurmuş türkiye için kan dökmuştür bunu bilmeyen insana örnek olsun
© copyright 2005 - 2026