bugün

entry'ler (93)

pofudukefe

ekşi sözlük sevilir zira orda hakan şükür bılmem ne nıckıyle uye olup sittin sene yazar olamazsın öküz kardeş özel mesaj attım sıze de anlayın okuyun dıye okuyup anlayamıyorsan sorunu kendınde ara ben bır unı de ogretım gorevlısıyım mesela ergen nedır sorunsal beyınlı arkadasım ne yazdıgını anlayamaman insanları oyle boyle deme tanısı vermez sana mesela sen yavşak bır salaksın dıyormuyum yuzune öküz arkadasım... hakan şükür acı biraz dar ama nickıyle bana akıl vermen bıle başlı başına yavşak bır durum

uludağ sözlükte her başlıkta sadece 1 entry olması

ilk okul sevıyesınde herkesın yazar olup makale paylaşma derdi sözlüğü sözlük olmaktan cıkarmış bıldııgn duvar yazısı kıvamına getırmış gercekten bu sozluk degıl duvar yazıları sayfası...

ekşi sözlük

ekşide yazarken kıymetini bilememişim erişim yasağı geelince buralarda ne var dıyerek ulu ve inciye bakayım hatta üye olayım dedim akşamdan sabaha yazar oldum aaaa ne güzel derkekn bir bakktım ulu ve inci de kımse yazdıklarını okumuyor herkez başlık açıp ergen ergen takkılıyor sacmalık 45 yaşında lıselı ergen modunda yazar olunan sayfalan insanaaa ahhhh ekşi sözlük nerdesin dedirtiyor...

akp gidiyormu

20 senenin sonun da hala akp nin argümanı var denırse bende buna cok gulerım....

batu tank motoru

planlaya planlaya 20 sene geçti dogal gaz mujdecılerı sizi 2200 lıra fatura odedım ...

akp gidiyormu

ülke parlementer sisteme geçince herr parti kendi programıyla ve fikriyle seçime girecek köprüyü gecene kadar yapılmış bır masa olarak düşün sistem degiştikten sonra masa mı kalacak Allah aşkına 6 ayda bu ucube başkanlık sistemı ve tek adam rejımı bıtecek ınsallah sonrası ya sonrası ??

akp gidiyormu

gitse neki, hükümet ortağının 3ü zaten eski milli görüşçü.

yahu sistem değişecek diyor gelecek olanlar....

uludağ sözlükte her başlıkta sadece 1 entry olması

herkesın yazar olmasımı sorun yada kımsenın kımseyı okumamasımı ?? komedı gıbı buyuk sözlükk anketi başlıgında 2 entry var şaka gibi kimse okkumuyor u kım ne yazmış neyi tartışmış yazık....

akp gidiyormu

20 sene sonra butun anketlerde %50 yı bulamıyor ve ıkıncı tura gıdecek bır secımde kazanma olasılıgı cok dusuk ne dersınız gidiyomu bu defa ve gıderse ki inşallah gidecek bu siyasal islamcılar tarikatlar troller ne yapacak bunlar muhalefet yapmasını da bilmez ....

uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi

2. KEMAL KILIÇDAROĞLU GELiYOR GELMEKTE OLAN....

muharrem ince

2018 DE MEVLUTU OKUNAN LiDER ... BENiM iÇiN 24 HAZiRAN GECESINDE KALMIŞ BUTUN SIYASI HAYATINI BIR GECE DE ÇÖPE ATMIŞTIR ... 24 HAZIRANDAN SONRA NE YAPTI NE ETTI HIC ILGILENMEDIM UMRUMDADA DEGiL ARKASINDA KOCA CHP ÖRGÜTÜYLE %30 ALIP EKMELETTIN KADAR OY ALAMAYAN MUHTEREM ŞiMDi SOSYAL MEDYA TiKTOK AKP MEDYASI FALAN ŞiŞiRiLiYOR UĞRAŞMA SAYIN iNCE GEÇTi GiTTi OLMADI GiDiP AYRI PARTi KURDUGUN TEĞMEN ÇELEBiYi ARA AKIL AL HADi SELAMETLE...

horoz lojistik

REKLAM YAPIP KIMSENIN SiKLEMEMESi....

erdoğanın 14 mayıs destanı

gidiyor gitmekte olan.....

evimin değeri arttı oyum erdoğana

gözünüzü toprak doyursun inşallah...

börek isimlerinin ingilizcesi

bu sözlüğü görünve memlekette nıye akp nın % 50 aldgını anlıyorum işiniz gücünüz yokmu sizin....?

hüdapar a hizbullahçı diyen insan zekası

GAFFAR OKKANIN KEMiKLERiNi SIZLATMAYIN....

uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi

2. KEMAL KILIÇDAROĞLU GELiYOR GELMEKTE OLAN....

hoşça kalın arkadaşlar

Siktir git AMK derde bak burayı okuyup ağlıyorMuş siktir hadi defol şizofren manyak...

şampiyon fenerbahçe

ulan gs’nin bir yerde takılacağı zaten biliniyordu. gs’den iyi takım değiller hemen havaya giriyorlar. şimdi hiç biz konya’ya dört attık demeyin konya’daki maçta 1-0 yenilmiştiniz. gs’de arena’daki maçı kazanmıştı. konya deplasmanı kolay değil, görmediniz mi taraftarları? hele rakip gs gibi büyük takım olunca ekstra hırs yapıyorlar. karşılarında kasımpaşa varken böyle hırs yapmazlar ama fb gs bjk gördü mü real madrid kesiliverirler.

fenerbahçe gs’den iyi takım olsaydı kadıköy’de gidip 3 yemezdi gs’den. eline tarihi fırsat geçmişken, gs’yi dağıtabilecekken gidip yenildiler hem de rezalet bir futbolla. hep söylüyorum fenerbahçe büyük maçlarda tökezliyor, gider bjk derbisinde ya kaybeder ya da berabere kalır. yine gs farkı açar.

fb sevilla’yı eleyebilseydi gs’ye yazık olabilir derdim, ama o ruhsuz tribünlerle ve jesus dedemle işleri zor.
GALASARAY iYi TAKIM AMA ŞAMPiYON OLAMAYACAK ÇÜNKÜ COK GENiŞ KADRO ROTASYONSUZ OYNUYOR VE FAZLA ABARTILIYOR YERE GÖĞE SIĞMAYAN iCARDi 9 GOL BATSUAHI 10 GOL ANLAYIN SiZ MEDYA ABARTMALARINI HEPSI BU FENER AZICIK HAVAYA GiRSE OLAYI BiTiRiR

hande ataizi nin tuvalet camında sıkışması

CiLALI TAŞ DEVRi.... AMK.... BAŞLIK AÇACAGIZ DIYE KASMANIN NiRVANASI....