bugün
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
polo gti
P
pislick15 yıl önce
isabelle geffroy
`zaz`'ın solisti olan, güzel, güzel sesli, sempatik `fransız` caz şarkıcısı.
P
pislick15 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
Muhteşem yüzyıl dizisi Hürrem sultan karakteriyle,patlamış güzel mi çirkin mi karar veremediğim kızçedir.güzelliği bir yana bırakacak olursak,bu kadın insana çok samimi geliyor.ünlü olmakla pek alakası yokmuş gibi. Neler yaptı bilemem ancak bana verd… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
Muhteşem yüzyıl dizisi Hürrem sultan karakteriyle,patlamış güzel mi çirkin mi karar veremediğim kızçedir.güzelliği bir yana bırakacak olursak,bu kadın insana çok samimi geliyor.ünlü olmakla pek alakası yokmuş gibi. Neler yaptı bilemem ancak bana verd… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
P
pislick15 yıl önce
meryem uzerli
P
pislick15 yıl önce
benzin zammına protesto
Benzin 4 tl oldu bunun 2,5 tl si ötv+kdv vergi Dünyanın en pahalı akaryakıtını biz kullanıyoruz bunun bariz ve iç acıtan tek sebebi yüksek oranda alınan vergiler,tepkisiz kalmadığımız sürece litre fiyatı 10 tl yi bulacaktır, Enerji bakanının yaptığ… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
benzin zammına protesto
Benzin 4 tl oldu bunun 2,5 tl si ötv+kdv vergi Dünyanın en pahalı akaryakıtını biz kullanıyoruz bunun bariz ve iç acıtan tek sebebi yüksek oranda alınan vergiler,tepkisiz kalmadığımız sürece litre fiyatı 10 tl yi bulacaktır, Enerji bakanının yaptığ… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
benzin zammına protesto
P
pislick15 yıl önce
benzin zammına protesto
P
pislick15 yıl önce
ayça eren
`behzat ç.`dizisinde ''tanışalım mı ?;smim şule,jale,selma,berna ne fark eder ki'' diyerek ilk olarak görülmüş ve sonra dizide felsefeci,renkli ve bolca bulunan çatlak karakterlerinden birisi olarak oynamaya devam etmişir.ayrıca çok güzel fotoğraflar… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
eline sigara yakışan ünlüler
kadın olsun erkek olsun parmaklarının arasında tuttuğu sigara ile gözlere daha da bir güzel, isyankar, hüzünlü, başarılı, umarsız ya da havalı gelen ünlülerdir bunlar. `atatürk`'ünden `johnny depp`'ine kadar birkaç görsel ile açıklayacak olursak; h… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
eline sigara yakışan ünlüler
kadın olsun erkek olsun parmaklarının arasında tuttuğu sigara ile gözlere daha da bir güzel, isyankar, hüzünlü, başarılı, umarsız ya da havalı gelen ünlülerdir bunlar. `atatürk`'ünden `johnny depp`'ine kadar birkaç görsel ile açıklayacak olursak; h… devamını gör
P
pislick15 yıl önce
ilker aksum
oyuncu. yabancı damat dizi filminde damat rolünde iyi oyun sergiliyor. vizyona girecek küçük kıyamet sinema filminde de baş rollerde.
P
pislick15 yıl önce
ilker aksum
oyuncu. yabancı damat dizi filminde damat rolünde iyi oyun sergiliyor. vizyona girecek küçük kıyamet sinema filminde de baş rollerde.
© copyright 2005 - 2026