bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz32
- islamda namaz yoktur9
- kombinlerin efendisi5
- portakallı revani5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması7
- 0 0 719
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım11
- anın fotoğrafı8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri24
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- motorin3
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- royall stars2
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- türkiye8
- yaşar dinleyen erkek8
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- avm gezme kültürü7
- humus3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- seyyid kutub4
- tuğralı doblo3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- kahvaltı9
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- günün en güzel kızı3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- beşiktaş9
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
entry'ler (45)
lan ne zaman dolup taşsam "bugün adam gibi bişeyler yazıcam" desem sözlüğe girip bi sik yazamıyorum, sanırım sol frameden. şöyle bi baktım da itirafa abanıp duruyorum hadi hayırlısı.
şu yaşıma geldim ama hala bisiklete led takıp süslemiş çocukları görünce özeniyorum hatta özenmek ne kelime agzımın suyu akıyo, kafaya koydum lan sözlük, ekibi toplayıp bisiklet modifiye edicem kim ne derse desin. bisiklet medeniyet degil mi hem? vuahahahahahaha
artık kendini özletmeye başlayan nine modelidir ki etrafımızda fazla kalmadı bu aspirin kokulu ninelerden.
gta vice city'de wave fm'de çalan geçenlerde duyunca çocukluğuma dönmeme sebebiyet veren şarkıdır, candır, dinlenir.
evet sözlük, insan kendi doğum gününü unutabiliyormuş; hatta birileri hatırlatmazsa üç dört gün sonra farkına varabiliyormuş. itiraf etmeliyim ki her ne kadar kaya gibi olduğunuza inansanız da bu tarz küçük şeyler insanı üzebiliyor, "doğum günü neymiş ki zaten canım, çok mu önemli" reaksiyonu vermenize sebep olabiliyormuş.
Yazarl1ktan çok çözerlikte uzmanla_malar1 -girilecek s1nav1n yap1s1 baz al1nd11 takdirde- tavsiye edilir yazarlard1r.
evet manav alışverişinde daha az seçicidirler, zira para boktur hani.
Bu özgürlükçü aydınlanmayı yaşamışken, neden bırakmıyorsunuz ki insanlar istedikleri kıyafetlerle istediklerini söylesinler, elbet onlar da bulacaktır insana insan olduğu için saygı duymak gereğini, herkesin kendi hareketlerinden mesul olduğunu, sınırın en fazla uyarmak olduğunu, dil uzatmakla bir yere varılamayacağını.
Dindarlık kavramının yeniden ele alınması gerektiğinin kanıtı olan önermedir. Bu konuda otorite olmasam da dindarlığın kafayı örtmek olmadığına eminim.
Burnun bilinç altıyla ortaklaşa hareketidir, sen sadece piyonsundur. Zevk alan parmak ve burundur, evet bence de çok feci.
"Neden hala tiryakiler mutasyona uğramıyor?" dedirtecek kadar "şekilli şüküllü" maddeler bütünü.