bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- tecavüze ceza önerisi7
- coco star5
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz3
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- erkek olmanın çok zor olması4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam4
- sudekiray'ın ai olması2
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- sözlük kızlarının kombileri7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- illuminati'nin amacı2
- hard seven kız2
- ben aslında kızım7
- ctrlx abla12
- öğretmen dayağı2
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- özgür özel7
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- rastgele diyalog etkileşimi3
- telefonda cs oynamak2
- seni seviyorum ama bunu dile getiremem2
- uysaljakoben adamdır2
- ahmet sezer bey'i 10 bin ulupuan yapıyoruz2
- antipanik8
- oytunkaran'ı özlemek6
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- en köylü özelliğiniz3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- o son birayı içmek5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- fransız arabaları2
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- türklerin türk olmadığı gercegi2
- kadın çalışana kızıp kafeyi dağıtan maganda2
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- nervio abla6
- cilgincapkin7
- voleybol milletler ligi2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
entry'ler (45)
lan ne zaman dolup taşsam "bugün adam gibi bişeyler yazıcam" desem sözlüğe girip bi sik yazamıyorum, sanırım sol frameden. şöyle bi baktım da itirafa abanıp duruyorum hadi hayırlısı.
şu yaşıma geldim ama hala bisiklete led takıp süslemiş çocukları görünce özeniyorum hatta özenmek ne kelime agzımın suyu akıyo, kafaya koydum lan sözlük, ekibi toplayıp bisiklet modifiye edicem kim ne derse desin. bisiklet medeniyet degil mi hem? vuahahahahahaha
artık kendini özletmeye başlayan nine modelidir ki etrafımızda fazla kalmadı bu aspirin kokulu ninelerden.
gta vice city'de wave fm'de çalan geçenlerde duyunca çocukluğuma dönmeme sebebiyet veren şarkıdır, candır, dinlenir.
evet sözlük, insan kendi doğum gününü unutabiliyormuş; hatta birileri hatırlatmazsa üç dört gün sonra farkına varabiliyormuş. itiraf etmeliyim ki her ne kadar kaya gibi olduğunuza inansanız da bu tarz küçük şeyler insanı üzebiliyor, "doğum günü neymiş ki zaten canım, çok mu önemli" reaksiyonu vermenize sebep olabiliyormuş.
Yazarl1ktan çok çözerlikte uzmanla_malar1 -girilecek s1nav1n yap1s1 baz al1nd11 takdirde- tavsiye edilir yazarlard1r.
evet manav alışverişinde daha az seçicidirler, zira para boktur hani.
Bu özgürlükçü aydınlanmayı yaşamışken, neden bırakmıyorsunuz ki insanlar istedikleri kıyafetlerle istediklerini söylesinler, elbet onlar da bulacaktır insana insan olduğu için saygı duymak gereğini, herkesin kendi hareketlerinden mesul olduğunu, sınırın en fazla uyarmak olduğunu, dil uzatmakla bir yere varılamayacağını.
Dindarlık kavramının yeniden ele alınması gerektiğinin kanıtı olan önermedir. Bu konuda otorite olmasam da dindarlığın kafayı örtmek olmadığına eminim.
Burnun bilinç altıyla ortaklaşa hareketidir, sen sadece piyonsundur. Zevk alan parmak ve burundur, evet bence de çok feci.
"Neden hala tiryakiler mutasyona uğramıyor?" dedirtecek kadar "şekilli şüküllü" maddeler bütünü.