bugün
- sinem dedetaş6
- kedilerin artık fare yakalamaması5
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- yeni parti53
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- manifest grubu vs tarkan5
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi4
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak12
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- camlar açık çıplak yatmak2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- kemal kılıçdaroğlu15
- hikayeyi devam ettir54
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- diamond bosphorus24
- dansör3
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek4
- seni onaracağım diyen kadın2
- cheeseburger2
- salat nedir2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- milliyetçi hareket partisi3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- alman finolarının ortak özellikleri2
- nickten isim tahmini yapmak72
- türbanlı kızla sevişmek2
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- çapulcuların kudurması3
- sokakta kavga teknikleri15
- arkadaşlar bakar mısınız28
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- geceleri uyutmayan dertler4
- oje kurutucu cila2
- çekirge7
- bitkiler de acı çeker mi sorunsalı2
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- büyük filmlerden büyük replikler3
- 31 yaş sendromu5
- tekne turu11
entry'ler (10)
"Nasıl bir mecra lan bura" dedirten başlıktır. Ulan memleketin çoğu böyle düşünüyorsa işimiz yaş. Ne insan sevgisi, ne empati, ne vicdan kalmış insanlarda.
En ufak bir çıkar çatışmasında, öldürelim, hadım edelim, kısırlaştıralım yaygarası ve bunu destekleyen az gelişmiş ırkçı ve faşizan zihniyet. Bir adım ötesi ari ırk haykırışı. Arada Kürtleri ekleyenler de bunun en büyük göstergesi.
Oldu olacak Ygs'de barajı aşamayanları da kurşuna dizelim, down sendromluları zaten direk kürtajla alalım. Özürlülerde ekonomiye yük onları da Suriye'ye gönderelim. istediğiniz bu mu lan, Allahsızlar.
En ufak bir çıkar çatışmasında, öldürelim, hadım edelim, kısırlaştıralım yaygarası ve bunu destekleyen az gelişmiş ırkçı ve faşizan zihniyet. Bir adım ötesi ari ırk haykırışı. Arada Kürtleri ekleyenler de bunun en büyük göstergesi.
Oldu olacak Ygs'de barajı aşamayanları da kurşuna dizelim, down sendromluları zaten direk kürtajla alalım. Özürlülerde ekonomiye yük onları da Suriye'ye gönderelim. istediğiniz bu mu lan, Allahsızlar.
Gelenlerin ister istemez o hareketli, eğlenceli moda girdiği, dua ederken yapılan danslara eşlik etmemenin imkansız olduğu mekan.
Hayatımda en azından bir kere pazar ayinine katılmak istediğim yerdir aynı zamanda.
Hayatımda en azından bir kere pazar ayinine katılmak istediğim yerdir aynı zamanda.
Bir Windows phone'lu Nokia lumia kullanıcısı olarak benzer şeylerden sıkıldıysan, yeni şeyler denemeyi seviyorsan temiz ikinci el lumia 930 tavsiyemdir. O fiyata alınabilecek en iyi telefondur diyebilirim.
Windows phoneların bazı özellikleri eksi gibi görürken artıya da dönüşebilir. Misal olarak kısıtlı marketi insanda gereksiz uygulama yükleme ve deneme isteğini bitiyor. instagram bile bir kaç sene gecikmeyle gelmesine rağmen hala beta sürümüyle, dmsiz hizmet veriyor. Thinder , tango vb. Çoğu sosyal ilişki portalının olmaması da başı bağlılar için ayrı bir artı.
Here ücretsiz navigasyonunu da tek geçerim. Tek başına tercih sebebidir.
Windows phoneların bazı özellikleri eksi gibi görürken artıya da dönüşebilir. Misal olarak kısıtlı marketi insanda gereksiz uygulama yükleme ve deneme isteğini bitiyor. instagram bile bir kaç sene gecikmeyle gelmesine rağmen hala beta sürümüyle, dmsiz hizmet veriyor. Thinder , tango vb. Çoğu sosyal ilişki portalının olmaması da başı bağlılar için ayrı bir artı.
Here ücretsiz navigasyonunu da tek geçerim. Tek başına tercih sebebidir.
Düzgün imla ve yazımlı başlık açma konusunda Uludağ sözlük'te var olan ihtiyaçtan kaynaklanmış olabilir.
Ayrıca ya ne olacaktı. Binden fazla yazar ayrıldı ve alışkanlıklar kolay kolay terkedilemediği için benzer mecralara kanalize olması oldukça doğal.
Ayrıca ya ne olacaktı. Binden fazla yazar ayrıldı ve alışkanlıklar kolay kolay terkedilemediği için benzer mecralara kanalize olması oldukça doğal.
Bir kez bağ kurunca bir daha kopulamayan dizi ötesi prodüksiyondur. Öyle ki bittiğinden beri hala yerine koyacak bir şey bulamıyorum. Hala 3. Sezon finali ve leyla The band konser biletini saklarım.
Bir entry'e cevap vermek amaçlı kaydolup, şu an ise ekstra özelliklerle kendisini sevdirmiş sözlüktür.
Öyle ki aktif yazarlığımı askıya aldığım eski sözlüğüm Uludağ sözlük'ün yanında marka satan, pahalı ve düşük donanımlı ürün gibi kaldı.
(iki günde satmış gibi oldum ama arkadaş bırak çizgi ve numara kaldırmayı adamlar mevcudu aşağıya çekenlerin aksine inovatif özellikler geliştirmiş)
Öyle ki aktif yazarlığımı askıya aldığım eski sözlüğüm Uludağ sözlük'ün yanında marka satan, pahalı ve düşük donanımlı ürün gibi kaldı.
(iki günde satmış gibi oldum ama arkadaş bırak çizgi ve numara kaldırmayı adamlar mevcudu aşağıya çekenlerin aksine inovatif özellikler geliştirmiş)
Ara öğün olarak yada üşengeçliğin tavan yaptığı anlarda imdada yetişen total besin ihtiyacını dengeli bir şekilde karşılayabilen yiyecek. Ortaçağ avrupasında insanların ellerindeki kısıtlı imkanlarla ortaya çıkardıkları yiyecek türüdür aynı zamanda.
Marketteki tüm markaları denedim. Sonuç olarak f/p olarak nestlenin tropik meyvelisini tavsiye ederim. Alman markaları lezzet olarak az bir farkla önde olmalarına rağmen fiyat olarak neredeyse nestlenin iki katı olduğu için tercihi kesenize bırakıyorum.
Marketteki tüm markaları denedim. Sonuç olarak f/p olarak nestlenin tropik meyvelisini tavsiye ederim. Alman markaları lezzet olarak az bir farkla önde olmalarına rağmen fiyat olarak neredeyse nestlenin iki katı olduğu için tercihi kesenize bırakıyorum.
arabada dinlerken lena zannedip shazamdan baktığımda başka biri olduğunu görünce şaşırtan, Fransız aksağanını ayrı bir sevdiren hatun kişisi.
Come öyle bir bağımlılık yaptı ki diğer şarkılara geçemedim.
Come öyle bir bağımlılık yaptı ki diğer şarkılara geçemedim.
Türkiye'yi Suriye'ye girmemekle suçlayanların söyledikleri onca önemli şeyin arasında olayı daha magazinsel ve sansasyonel açıdan görenlerin takıldığı cümle.
Ayrıca sığ insanları okumadan yorum yapanları da göstermektedir.
Ayrıca sığ insanları okumadan yorum yapanları da göstermektedir.
Az okuyup çok ve boş yazanlar arttıkça iyice kalitesi azalan sözlüktür. Sözlük yönetimiyle yakın ilişkiler kurabilen patronları zora soktukları için, ticari itibar nedeniyle yazar uçuran mecradır aynı zamanda.
Mesele Sadece temanın bozması sözlük moderasyonunun saçma ve keyfi uygulamalarıdır aynı zamanda.
Uç sol görüşler ve Hdp propagandası yapmaları ve vakti zamanında cemaat dezenformasyonuna göz yummaları da benim şahsi soğuma sebeplerimdendir.
Mesele Sadece temanın bozması sözlük moderasyonunun saçma ve keyfi uygulamalarıdır aynı zamanda.
Uç sol görüşler ve Hdp propagandası yapmaları ve vakti zamanında cemaat dezenformasyonuna göz yummaları da benim şahsi soğuma sebeplerimdendir.