P
pers199 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
P
pers199 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
P
pers199 yıl önce
uludağ sözlük kavgaya adam lazım veritabanı
türkiyenin her yerindeki yazar kardeşlerimiz için oluşturulan tabandır. Etnik köken, siyasi düşünce ayırtedilmeksizin gireceğiz. Örneğin bir solcuyum, ama benim ülkücü yazar kardeşimi solcular dövecekse gelirim solculara dalarım. Evet anafikir budur … devamını gör
P
pers199 yıl önce
sözleşmeli öğretmenlik
devletin çeşitli birimlerdeki dersler için atanamayan eğitim fakültesi mezunlarını "kadroya almadan" çalıştırmasıdır. bu konuda çok uzman değilim ancak bildiğim kadarıyla normal yani kadrolu öğretmene göre daha düşük maaş alıyorlar ve aynı haklara sa… devamını gör
P
pers199 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
P
pers1910 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
P
pers1910 yıl önce
gecenin ünlü tablosu
birbirinden ünlü sanatkarların yapmış olduğu paha biçilmez eserlerin yer alması hedeflenen veritabanıdır. ilk olarak osman hamdi bey'in "`mihrap`" isimli eserini paylaşmak istedim. (img:#1076376) 1901 yapımı bu eserin hikayesi için; (bkz:#3106649… devamını gör
P
pers1910 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
pers1910 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
P
pers1910 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
pers1910 yıl önce
evleneceğim kadın beni taşıyabilmeli
herhangi bir sakatlığı olmayan erkeğin evleneceği kadından beklentisidir. hep erkekler mi taşıyacak arkadaş hayat felsefesini benimsemiş kişi düşüncesidir.
P
pers1910 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
P
pers1910 yıl önce
14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar
`öykü okuma günü` nu yalnız geçirecek yazarlardır.
P
pers1910 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
P
pers1910 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
pers1910 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
P
pers1910 yıl önce
yazarların telefon ana ekran ss leri
P
pers1910 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
P
pers1910 yıl önce
bir yahudi olarak bütün türk ırkına acımak
değişik bir duygudur. şimdi biz yahudiler zeka küpü akıllı çalışkan dünyanın birinci milleti olarak sizlerin nasıl böyle acınası bir hayat yaşadığınızı anlamayıp acıyoruz. açıkçası dünya alemi geçiciyse her zaman kazanma idealini benimseyeceksiniz… devamını gör
P
pers1910 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
P
pers1910 yıl önce
bir kadına söylenebilecek en güzel söz
seninle sonsuz bir yola girip hiç geri dönmek istemiyorum.
P
pers1910 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
P
pers1910 yıl önce
asla mutlu olamayacak insanlar
sürekli sorgulayan insanlar. sorguladıkça yeni yeni soruların sahipleri olanlar. hiç cevaba, çok soruya sahip olanlar.
P
pers1910 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
© copyright 2005 - 2026