bugün
- insan olmaya ceyrek kala16
- yeni parti24
- benzetildiğiniz ünlü4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması12
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- özgür özel chp den istifa etti4
- cumhuriyet halk partisi13
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- adnan oktar7
- nervio28
- true ahlaksızlığı5
- seri gizli artı oy veren melek13
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- put7
- anne hathaway2
- doktor bey vizitte7
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili2
- hayatın öğrettiği şeyler4
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- dünya kuzenler günü5
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- ben gvir'in batı şeria'nın yerle bir edilmesi tale2
- hazır başlamamışken2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- true abazanlığı4
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- kabak yemeği vs hamburger13
- insan ömrü3
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- 24 temmuz 20262
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- 186 boyundaki erkek19
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- norveç futbolu5
- orduspor çocukları4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar7
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- ahmet sezer bey11
- genç işsizlik3
entry'ler (19)
Kalpten ağrımız var geçmez diyor, koymuş sofrasına doymam diyor, bir can borcumuz var yetmez diyor.
bir ölüp tekrar dirilmeyi çok istiyorum ya, ozaman tekrar ölebilirim
Ne kötü bir nesil.
olayları akışına bırakmayı başaramayan kızlardır, genelde ben kolay kız değilim diyerek kendilerini zor kız olarak tanıtmaya çalışmaları ile bilinir fakat tanışmanın 3. gününde genellikle yatakta olurlar.
Sexten, erotizmden, romantizmden uzak bir hayat çeşidi.
şu an eskişehirde benden uzakta olan kişi.
Erkek veya Bayan olarak iki grupta ele alınabilir. Hemcinslerim çoğu zaman playstation salonuna gitmekle birlikte yer yer gazino ve uygun park köşelerindede görülmektedirler.
Bunu izleyenler ise;
- Rakı masası kurup reset atmak;
- Kızın evinin önüne kızdan önce gidip gerekirse ayaklarına kapanmak (az görülür).
- ithal 15 dakikalık sevgililerin bulunduğu yerlere gitmek.
Bunu izleyenler ise;
- Rakı masası kurup reset atmak;
- Kızın evinin önüne kızdan önce gidip gerekirse ayaklarına kapanmak (az görülür).
- ithal 15 dakikalık sevgililerin bulunduğu yerlere gitmek.
takılacak kız arkadaşı kalmayıp, etraf baskısından kurtulmak için bu yola düşen kişidir.
reddedilmekten korkan erkek tipidir. Başak, kova, yay gibi burçlarda sık sık rastlanır.
benzinli motor 20'lik delikanlı gibidir hırçındır, enerji doludur, savurgandır. Dizel motor 45 yaşında erkek gibidir, ekonomiktir, gücünün bir kısmını halen kaybetmemiştir, geçte olsa işini ekonomik yoldan yapmasını bilir, modifiyeye gerek olmadığını bilir.
Kadifekaleye akşam 10'dan sonra tek başına çıkmayın. Konak-Alsancak arası vapur sefası yapmadan ayrılmayın. Kordonda boyoz yemeyi unutmayın.
Üzerinde yaşadığımız dünyada bazı insan gruplarını heryerde ayırd edilebilir olması şakirtlerinde kendi stillerini oluşturma fırsatı vermiştir. Örneğin ; nasıl bir çinli arkadaşımızı gördüğümüzde veya afrikalı bir arkadaşımızı gördüğümüzde tipten ayırt edebiliyorsak. Şakirtleride; üç beş sakal teli ve ayhan ışık modeli bıyıkları, rugan ayakkabı ve üstünden düşmeyen kumaş pantolon gömlek ikilemleriyle ağızlarından düşmeyen banko kelimeleri "mübarek" demeleri ile tanıyabiliriz. Tüm bunlar sende barınıyor ise, artık sende bir şakirt olup ayar yemeye müsait tipler arasına girmeye hak kazanmışsın demektir.
"eşi olmadığı halde rusa giden erkek" ile aynı duyguları paylaşır.
Sevgilisini memlekette bırakıp, ayrılarak üniversite okumaya gelmiş öğrencidir.
Genellikle uzun yol yapan araçlarda görülmektedir. Bir nevi ölüm korkusunu minimize etmek olarakta düşünülebilir.
sıcaklayan serinlemek isteyen kadındır. mini eteği olmadığı için şort giymek zorunda kalan kadındır.
Sönmüş kireç sıkmakta maliyeti düşürebilir, özellikle nişanı göze aldıklarını varsayarsak biber gazına yakın bir yakıcılık oranı yakalanabilir.
Tostun malzemelerinin iki sucuk dilimi ve ince bir kaşardan ibaret olduğunu sanmaya devam eden insandır.
kısaca lise 5. Haftanın 5 günü her sabah uyanmak zorunda kalıp, ikinci öğretim öğrencilerine gıpta ederek etraftakilerin üniversite diye tabir edip senin ise eski okuduğun lisenin başka şehirdeki bir bürosu olarak gördüğün yer. Hazırlık sınıfı...