bugün
P
pc muhendisi7 yıl önce
imamoğlu nun teşekkürler istanbul panosuna cevabı
Kibarlık ölmemiş.
P
pc muhendisi7 yıl önce
sigara
(bkz)captain black(/bkz) sigara demeyin alınır
P
pc muhendisi7 yıl önce
türk telekom
yurt disi baglantilarini bir turlu duzeltemeyen, fiber optik kablolari balinalara yem olan , cumhuriyet doneminden kalma server makineleri kullandigini tahmin ettigim kurum.
P
pc muhendisi7 yıl önce
dar pantolon giyip telefonu arkasına koyan kız
rahat kızdır.
P
pc muhendisi7 yıl önce
fb nin izmir den istanbul a otobüsle dönmesi
ben olsam önüme katar kırbaçlayarak götürürüm. amen.
P
pc muhendisi7 yıl önce
her canlı bim in çiğ köftesini bir gün tadacaktır
her canlının bim'de satılan ve ambalajı üründen daha pahalı olan çiğ köftenin tadına bakacağıdır. bir tadan pişman bir de tatmayan.
P
pc muhendisi7 yıl önce
seks yapmaya alışan kız
Artık sürekli erkeklerle Seks yapacak kızdır. Onun bunun altına yatar durur. O zevki her zaman arar.
P
pc muhendisi7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
P
pc muhendisi7 yıl önce
sevgilinin dizinde uyuya kalmak
sevilen kızın yumuşacık dizinde bir kedi gibi saçlarınız okşanırken, mayışıp gözleri kapatarak uykuya dalmaktır. ~miyav~
P
pc muhendisi7 yıl önce
cecelist
Ünlü şarkıcı mustafa denizli tarafından organize edilen, anladığım kadarıyla 15-18 yaş arası kızlardan müteşekkil illegal yapılanmanın, terör örgütünün bireylerine verilen ad. Cecelist kübra, cecelist büşra ve en tehlikelisi cecelist sümeyye... Neci… devamını gör
P
pc muhendisi7 yıl önce
sözlük kaslılarının fotoğrafları
gülme krizine girdim.
P
pc muhendisi7 yıl önce
tanrının bir coder olması
DNA'yı kim yarattı? Allah DNA ne? tamamen koddan ibaret yazılar. E allah coder o zaman. ayrıca quark'lardan atomların hareketini, bir oyun motoru gibi kodlamış bir tanrı var karşımızda. bu tanrı dünyada mutlu olmamızı istiyor. onun için kurallar … devamını gör
P
pc muhendisi7 yıl önce
15 kasım 2018 trump ın fetö talimatı
an itibariyle ajanslara düşen abd kaynaklı gelişme. https://www.bloomberght.com/haberler/haber/2173171-amerikan-nbc-televizyonundan-fetullah-gulen-iddiasi haberle birlikte dolar %2 geriledi.
P
pc muhendisi7 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
P
pc muhendisi7 yıl önce
cinayete kurban gitsem habere hangi resmi koyarlar
Hep merak etmişimdir.
P
pc muhendisi7 yıl önce
ben ajdar anık sorularınızı yanıtlıyorum
merhaba, ben ajdar anık. 10 yıldır müzik ve sanat adına iyi, farklı ve vizyonlu şeyler yapmaya çalışıyorum. ve şimdi de yorumları ve güzel eleştirileriyle beni her zaman mutlu etmiş sevgili uludağ sözlük yazarlarıyla bu fırsatı yakaladığım için çok… devamını gör
P
pc muhendisi7 yıl önce
mustafa pektemeğin lüx aracıyla görüntülenmesi
(img:#1756049) helal olsun bu araç türkiyede kimsede yok
P
pc muhendisi7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
© copyright 2005 - 2026