bugün
P
patlayan kebap9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
patlayan kebap9 yıl önce
dünyanın en pahalı saati
300.000 dolara yakın Hublot MP-05 LaFerarri 905.VX.0001.RX Gold Watch (img:#1293187)
P
patlayan kebap9 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
P
patlayan kebap9 yıl önce
kaslı ama çirkin erkek
Hiçbir şey kaybetmeyen erkektir. Zira ne kas'a ne güzelliğe bakıyorlar. Keyfine bakması gereken erkektir
P
patlayan kebap9 yıl önce
yazarları an itibariyle mutlu eden şeyler
Eve gitmeye tam bir saat 26 dakika kalması.
P
patlayan kebap9 yıl önce
ejderha mızrağı
[bkz]margaret weis[/bkz] ve [bkz]tracy hickman[/bkz]'in yazdigi fantastik kurgu romanlari.. (bkz)dragonlance(/bkz)
P
patlayan kebap9 yıl önce
tostçu erol
tostçu `mehmet erol sorgulu`nun marka ismi. ben de slogan buldum. > `margarin seni çağırıyooo` [erol king] edit: ya bi düşündüm de tostçu erol'a kızamıyorum. bu adamı meşhur eden de meşhur olduktan sonra "yeter lan artık tostla meşhur mu olunur hiç"… devamını gör
P
patlayan kebap9 yıl önce
kızlar lütfen regl olmayın
(bkz:tamam seni mi kırıcaz)
P
patlayan kebap9 yıl önce
sahibinden com
uktedir türkiye de internet üzerinden gayrimenkul,arsa,araba satısını baslatan duayen internet sitesi.
P
patlayan kebap9 yıl önce
çerkez kaması
üzeri sim işlemeli olanlar enfestir, hafif olanı makbuldür. edit: başa da kalmaz bu kamalar, şahanedirler.
P
patlayan kebap9 yıl önce
tek el ile barfiks çekebilmek
(img:#1180927) Sırasıyla inanılmaz el, bilek, kol, omuz sırt göğüs ve karın kası gerektiren barfiks çeşidi. Tek eliyle muscle-up yapan hayvan bile var.
P
patlayan kebap9 yıl önce
barbara palvin
17 gibi genç yaşta chanel'in kozmetik yüzü olmuş macar model.
P
patlayan kebap9 yıl önce
sakarya
şahane bir pilli bebek parçası.
P
patlayan kebap10 yıl önce
kaşınmak
aranmak,kötü sonucu bile bile üzerine gitmek.
P
irem derici dünyanın en güzel kadınıdır
Şakası bile kötü amk. (img:#1176954)
P
her sikimi eksileyeceksiniz ben gideyim
girdigi her entry eksilenen yazarın verdiği bir tür tepkidir. her yarrrami eksileyecekseniz e ben gideyim amk. eksileyerek kücültemezsiniz yalniz, aksine büyür. ahahaha.
P
yazarlara gelen en saçma mesajlar
O kadar kadınla beraber oldum, hic birinin dudakları senin gibi değildi. Edit: acıklama yapayımda yanlış anlaşılmasın, bu mesaj hic tanımadığim biri tarafından gönderildi. Değil yatmıslığımız, öpüşmüşlüğümüz hatta görüşmüşlüğümüz bile yoktur.
P
harley davidson
bir efsane olan motorsiklet markası..
P
sürekli mesaj atan erkek
kakadır. yahu bir git özlet kendini. diyelim acaba ne yapıyor, iyi mi ? e mi allahsız?
P
brock lesnar
amerikan güreşi tarihinin gelmiş geçmiş en hayvani,en acımasız elemanlarından biri.kadınlara bile uçan tekme atmaktan çekinmeyen olağanüstü kuvvetli insan. [link]http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Brocklesnarportrait.jpg[/link]
P
gecenin gereksiz fotoğrafı
bu adama çok hayrandım zamanında. Şimdi daha çok hayranım. (img:#1168796)
P
türk kızlarının anal seksi çok sevme nedenleri
(img:#1167764)
P
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
P
başı açık kızların ahlaktan bahsetmesi
ahlak kavramından birhaber insanın yanlış bulduğu önerme. ahlak; toplumdan topluma, zamandan zamana, dinden dine değişen bir olgudur. ahlak kendi toplumuna göre doğru olan davranıştır. geleneklerle ölçülür. aynı zamanda kişiden kişiye değişebilecek … devamını gör
© copyright 2005 - 2026