bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- gerilla taktiği2
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- anama da söv3
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- as macaa2
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- devlettapar2
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyecanlıyım sözlük4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taze kekik2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- uludağ sözlük discord grubu11
- tai lung3
- faik öztrak7
- ilk maaş4
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- insanlardan nefret etmek9
- birine geç kalmak10
- penis boyutunun önemi4
- gammazlama aparatı2
- ne güzel sözlük2
- katılım bankacılığı3
- yer sofrası7
- ırmak koparan2
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
entry'ler (5)
Küçük, masum, sevimli sarışın erkek çocuğumuz elinde karnesi evlerinin önünde duran babasının yanına gelir, karneyi babasına uzatır. Baba karneyi alır karne baştan aşağıya 1lerle dolu. Baba çoook ama çok sinirlenir elini havaya kaldırır. El surata ine dursun  bizim ufaklık bi koşu gider okulunu bitirir, üniversite, lisan, yüksek lisans derken olmuş milli eğitim bakanı  özel araç ve korumalarla evin önünde durur. Kapıyı açarlar bizimki olmuş karizma gözünde gözlük hava 1500 felan babasının yanına gelir. Babasının elini öper. Olay başa alınır baba kaldırdığı elini ceketinin cebine sokar. Bir adet maximus çıkarır ve oğluna sana güveniyorumder. elindeki maximusu çocuğuna uzatır. Ve kocaman bir gülümseme atar. Ve slogan gelir.
BKMExpress Reklam Fikrim...!
Siyah takım elbiseli, beyaz gömlekli, siyah kıravatlı brad pitt çakması abimiz çok mutlu bir şekilde(buraya güzel bir müzik eklenebilir) Mercedes vito arabası ile boğaz köprüsüne giriş yapar boğaz köprüsünün tam ortasına gelince arabasını durdurur kenara çeker arabanın arka kapağını açar içinden bir çuval halat ip çıkarır hemen köprünün yan korkuluklarına bağlar ipleri boğazdan aşağı salar vee salıncağını boğaz köprüsüne kurar başlar sallanmaya
Bunu gören insanlar boğaz köprüsünün kenarında birikmeye şaşkınlıkla abimizi izlemeye başlarlar ve tabii ki televizyon kanalları toplanır canlı yayına başlarlar ve birden tüm Türkiye canlı yayınla Brad pitt abimize kitlenirler.
Bu arada abimizin hanımıda olayı haber alır televizyonunu açar aaa oda ne kocası boğaz köprüsünde sallanmakta hemen telefonuna sarılır abizmizi arar.
+ne yapıyorsun aşkımmmm
-nemi yapıyorum
Siyah takım elbiseli, beyaz gömlekli, siyah kıravatlı brad pitt çakması abimiz çok mutlu bir şekilde(buraya güzel bir müzik eklenebilir) Mercedes vito arabası ile boğaz köprüsüne giriş yapar boğaz köprüsünün tam ortasına gelince arabasını durdurur kenara çeker arabanın arka kapağını açar içinden bir çuval halat ip çıkarır hemen köprünün yan korkuluklarına bağlar ipleri boğazdan aşağı salar vee salıncağını boğaz köprüsüne kurar başlar sallanmaya
Bunu gören insanlar boğaz köprüsünün kenarında birikmeye şaşkınlıkla abimizi izlemeye başlarlar ve tabii ki televizyon kanalları toplanır canlı yayına başlarlar ve birden tüm Türkiye canlı yayınla Brad pitt abimize kitlenirler.
Bu arada abimizin hanımıda olayı haber alır televizyonunu açar aaa oda ne kocası boğaz köprüsünde sallanmakta hemen telefonuna sarılır abizmizi arar.
+ne yapıyorsun aşkımmmm
-nemi yapıyorum
burdan alınmış omasın
BURDAN ALINMIŞ OMASIN
Lipton Ice Tea'ye Voltranlı Reklam Fikrim...!
Hava çok ama çok sıcaktır ee doğal olarak tabii Üniversiteli 7 arkadaş evde takılmaktadırlar, ama bir tanesini fena halde yanmaktadır, sıcaklık başına vurmuş ne yapacağını bilememektedir, arkadaşlarına olum ben acaip sıcakladım bi yardım edinder, arkadaşları ne yapalım ne yapalım diye düşünmeye başlarlar ve akıllarına voltranı oluşturmak gelir ve 6 arkadaş evin içinde havada uçmaya başlarlar, pervaneyi oluştururlar ve evin tavanına büyük pervaneyi 6 arkadaş kurarlar hem evin tavanında dönmeye hemde ağızları ile koltukta sıcaktan fenalık geçiren arkadaşlarına ağızları ile üfleme başlarlar ama ne çare ki arkadaşları, sıcaktan bunalan arkadaşlarına çare olamamaktadırlar.
Ve kapı zili çalar ding dong yada ankaranın bağları tipinde yada gençler ya pentagram zilide olabilir.
Ve sıcaktan bunalan arkadaşımız kapıyı açar oda ne buseeee gelmişşşş Elinde Lipton Ice Tea (kahramanımız tabii ki doruk) doruka verir Doruk içer yangını geçer. yukardaki onun için pervane olan arkadaşları pat diye yere düşerler. slogan gelir.
Lipton Ice tea Serinlemenin en kolay yolu
Lipton Ice Tea fanatiği iboooooooooo
Hava çok ama çok sıcaktır ee doğal olarak tabii Üniversiteli 7 arkadaş evde takılmaktadırlar, ama bir tanesini fena halde yanmaktadır, sıcaklık başına vurmuş ne yapacağını bilememektedir, arkadaşlarına olum ben acaip sıcakladım bi yardım edinder, arkadaşları ne yapalım ne yapalım diye düşünmeye başlarlar ve akıllarına voltranı oluşturmak gelir ve 6 arkadaş evin içinde havada uçmaya başlarlar, pervaneyi oluştururlar ve evin tavanına büyük pervaneyi 6 arkadaş kurarlar hem evin tavanında dönmeye hemde ağızları ile koltukta sıcaktan fenalık geçiren arkadaşlarına ağızları ile üfleme başlarlar ama ne çare ki arkadaşları, sıcaktan bunalan arkadaşlarına çare olamamaktadırlar.
Ve kapı zili çalar ding dong yada ankaranın bağları tipinde yada gençler ya pentagram zilide olabilir.
Ve sıcaktan bunalan arkadaşımız kapıyı açar oda ne buseeee gelmişşşş Elinde Lipton Ice Tea (kahramanımız tabii ki doruk) doruka verir Doruk içer yangını geçer. yukardaki onun için pervane olan arkadaşları pat diye yere düşerler. slogan gelir.
Lipton Ice tea Serinlemenin en kolay yolu
Lipton Ice Tea fanatiği iboooooooooo