bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- cennetten düşerken canın yandı mı4
- forlove19 sorunsalı4
- islam düşmanlarına bir soru4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- mehdiye inanıyor musunuz4
- balerion4
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- manifest grubu vs tarkan16
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- the odyssey6
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- huzur7
- yeni parti50
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlük kızlarının kekleri11
- sessizliğin artık korkutmaması2
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- renault modus2
- yine çok fena burnum kanadı5
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- nissan skyline r342
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- eren kaşıkçı2
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- korkusuz korkak4
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- hikayeyi devam ettir54
- bugün ne oldu4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- ankara2
- bana onu sormayin5
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- parcalandim toparlanamiyorum4
- mehdilik faaliyetleri2
- kıyafet alışverişi6
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
entry'ler (62)
Hıncını diğer deliklerden almış...
sigara içmek...
saç, kaşlar, eller, boş konuşmama...
çarşaf görünce altında erkek var zannediyo bizim millet herhalde... onun içindeki de kadın (eğer pkk,pyd, daha bilmem ne bok değilse tabii)... Ve altından ne dudak uçuklatan güzellikler çıkabilir. her gün sevişmesi de doğaldır...
yalana gerek yok cerrahi operasyon var.
senelerdir her gün yüz yüze baktığım halde " öyle bi çizgi mi varmış, ben niye görmemişim, yoksa benimkinde bir sorun mu var" dediğim...
ilkokullu çocuğun genel kültürü sonucu ortaya çıkan söylemdir. Kendimizi geliştirmek için ben de yeni bilgiler ekleyeyim; kızlarla öpüşünce çocuk olur, gök gürleyince Allah baba bize kızmış oluyomuş... Bir adamı kötülemek için malca konuşmaya gerek yok.
ankara dan gelen abi : meşhur galiba...
`http://hambarca.uludagsozluk.comhambarca : nereden geldiğini, hangi zamanda konuşulduğunu bilmediğim bir dili
Oral yaptıran erkeğin haberi olması durumunda midesinin kalkacağı hadise... Seneler evvel bir kızla böyle bir duruma gelmiştik bir ortamda ve aynı yerde teyzemin oğlu da vardı. Ortam kalabalık kızla mevzu bitip ayrıldıktan bir süre sonra bir baktım teyze oğlunun dudağının yarısı kıpkırmızı... Noldu diye sorunca kızı göstererek şu kızla öpüştüm dediydi. Durumu anlatınca yüzüme bakışını unutamam. Hemen yapıştırmıştım " oğlum ben şimdi seninde mi ağzına ... oldum" dedim. Senelerdir bu lafı söyler dalga geçerim. Burada yazar kendisi de şimdi benim yazıyı görünce " yaavvvşaaakkk" demiştir.
Üniversite yıllarında barda çalıştığım için bir kaç sefer girdiğim ve her seferinde erkek tuvaletinden kat be kat rezil bulduğum yer... Biz erkeklerde önünde ve arkasında kız ibaresi olan her şeyi çok farklı, toz pembe hayal ediyoruz ya hayret bişey...
Arap erkeklerin yerine savaşmak için Suriye'ye gitmiş ve gidecek olan Türk erkeğinin hakkıdır. Arapları bizim millet yeşilçam filmlerindeki arap bacı rolünden bildiği için gerçekte kim olduklarından bihaberler... Arap kadınları gerçekten çok güzel ve bizim kezbanlar gibi g.tü kalkık değildirler.
Hatunun kukusunu gördüğünde aranızda " buna noluyo şişiyomu ne, ama güzel olmuş bence " diyaloğunun geçtiği ama daha sonra büyük bir hüsranla karşılaştığın, kıza aylarca el süremediğin, sinirden kudurtan siktiğiminin mantarı... Bak bi de sözlükte karşıma çıkıyo. Valla moralim bozuldu.
Sikilmenin en güzel eylem olduğunu düşündürür.
Türbanlı kızlara düşünmeden yapılmaya çalışılan çirkin ve itici yakıştırması... Gün içinde gördüğüm 10 güzel ve seksi kızdan nerdeyse yarısı türbanlı... biraz kendini beğenen kadın ter kokmaz, yiğidi öldür hakkını yeme evlat...
artık nerden geldiyse kadını ilk defa görmüştür, genel adlarının kezban olduğunu zannediyordur.
uyku getirdiği falan olmamakla birlikte geceyi ateşlemek için hatunla beraber içtiğimiz ve iki kaplana dönüşmeyi beklerken baş ağrısı ve aptallaştırmayla gecemizi mahvedip kızla bir ay birbirimizi görmememize sebep olan sahte içecek...
ikisinin buluşmasının dünya döndükçe sorun olacağı organlar...
Kendinize gelin, ne istediğinizi bilin.
Beyni vardır.