O
oytunkaran3 ay önce
oytunkaran a artı oy vermek
Eksi karmasıyla dalga geçmesini önleyici bir önermedir. Evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
baldızımla yatmaya başladım
(img:#2317211) Büyük dertleri olan bir eniştenin akıl isteme itirafıdır. Evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
O
oytunkaran3 yıl önce
donuza ekledim deyip açık oylayan tip
(img:#2316743) ilk entrysi gözükmeyen entry diye atıp tutan bez bebek denen tipin yaptığıdır. Hahahhahaha evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
donuza ekledim deyip açık oylayan tip
(img:#2316743) ilk entrysi gözükmeyen entry diye atıp tutan bez bebek denen tipin yaptığıdır. Hahahhahaha evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
bez bebek nana yı eksileyince gelen rahatlama
Dünyada az ulaşabileceğiniz hazlardan bir tanesidir. Tabii çaylak olunca daha büyük haz alıyorsun o ayrı. Evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
ekrem imamoğlu
2014 yerel secimlerinde basarili olan, Beylikduzu'nun chp'li belediye baskani.. Birebir sahit oldugumuz Saatlerdir suren hileye hurdaya, sadece okullardaki elektrik kesintisine ragmen %22 lik farkla akp nin 10 yillik rant kalesini almistir.. Yolu … devamını gör
O
oytunkaran3 yıl önce
bez bebek nananın ulu yazarına yaptığı saygısızlık
(img:#2271139) Az önce görüp gözlerime inanamadım şoka girdiğim saygısızlıktır. Burada yazan yazarlara kötü insanlar deyip iyilerin gittiğini iddia etmiştir. Hem sözlüğü günlük gibi kullanıp tepki yiyince de başka sözlüklerde böyle laflar söylemek g… devamını gör
O
oytunkaran3 yıl önce
yukarıya mı aşağıya mı gittiği belli olmayan kedi
(img:#2261194) Sosyal medyada gündem olan kedidir. Evet.
O
oytunkaran3 yıl önce
ülkede artan özbek kazak kırgız türkmen sayısı
ülke kavimler göçünü yaşıyor 10 yıldır. la kardeşim dünyanın merkezi türkiye mi? niye başladı birden bu göç akını? din kardeşi isteyen arabistan a gitsin soydaş isteyen orta asya ya kuzey ırak a gitsin yeter amk yeter da . türkiye küçük bir ülke b… devamını gör
O
oytunkaran4 yıl önce
ataköy
(bkz:yunus emre kultur merkezi)
O
oytunkaran4 yıl önce
ziya selçuk
maya okulları kurucusu ve eski talim terbiye kurulu başkanı prof. ek: sonunda adam gibi eğitimden anlayan biri geçti ya artık gam yemem.
O
oytunkaran4 yıl önce
aşı karşıtlarını kudurtacak bir görsel bırak
Aşı karşıtlarını kudurtacak bir görsel bırakmaktır. Evet. (img:#2170240)
O
oytunkaran4 yıl önce
times meydanındaki 15 temmuz anması
(img:#2167854) ABD’nin kalbinde gerçekleşendir. Evet.
O
oytunkaran4 yıl önce
oytunkaran
daha önce okur olarak takip edip şimdi tribünlerden sahalara inmiş olduğu için mutlu olan yazar.~teşekkürler uludağ sözlük~
O
oytunkaran4 yıl önce
ekrem imamoğlu nun en iyi icraatı
Göreve geldiği günden beri yaptığı en iyi icraattır. Ben bulamadım. Evet.
O
oytunkaran4 yıl önce
şok tişörtünü galatasaray tişörtü diye satmak
Polatlı’da bir avm’de gerçekleşen ilginç olay. https://twitter.com/nasipetme/status/1412889275922894851?s=21 (img:#2165985) (img:#2165986) Ticari zeka desen var. Evet. Not: başlık sığmadığı için şok market diye yazamadım 50 karakter sınırı kal… devamını gör
O
oytunkaran4 yıl önce
şok tişörtünü galatasaray tişörtü diye satmak
Polatlı’da bir avm’de gerçekleşen ilginç olay. https://twitter.com/nasipetme/status/1412889275922894851?s=21 (img:#2165985) (img:#2165986) Ticari zeka desen var. Evet. Not: başlık sığmadığı için şok market diye yazamadım 50 karakter sınırı kal… devamını gör
O
oytunkaran4 yıl önce
nike
bir zamanlar nuri alçonun sponsorluğunu yapan marka.[*]swh[/*]
O
oytunkaran4 yıl önce
nike
bir zamanlar nuri alçonun sponsorluğunu yapan marka.[*]swh[/*]
O
oytunkaran4 yıl önce
doğu perinçek in cumhurbaşkanı olması
gönülden desteklediğim olay.inşallah gerçekleşir suudi abd ortak yapımı bir cumhurbaşkanına karşı doğu perinçek bence olması gereken.
O
oytunkaran5 yıl önce
keşke herkes reisle 5 dakika geçirebilse
T: demet akalın beyanı. 'Ölçüsüz saygı, yalakalıktır.' (img:#2050614)
O
oytunkaran5 yıl önce
biontech aşısı
Çin aşısını övmek için biontech aşısının yerildiğini düşünüyorum. “ iyi olan Çin aşısıysa biz nasıl aldık? “ düşüncesi kemiriyor kafamı. iyi olanı bize yar etmezler.
O
oytunkaran5 yıl önce
türkiye italya maçındaki fesli türk taraftar
(img:#2159459) Türk milletini tribünde temsil eden vatandaş. Biz muyuz arkadaş? Vay ya. Evet.
© copyright 2005 - 2026