O
oyeskamonbeybi7 yıl önce
şaka maka istanbul un açıklanmaması
Lan açıklasanıza sayın cumhurbaşkanım da bir şey demedi işte. Yönetsinler bakalım dedi. Çoğul konuştu. Haydi artık. Yatacaz aq.
O
oyeskamonbeybi7 yıl önce
şaka maka istanbul un açıklanmaması
Lan açıklasanıza sayın cumhurbaşkanım da bir şey demedi işte. Yönetsinler bakalım dedi. Çoğul konuştu. Haydi artık. Yatacaz aq.
O
oyeskamonbeybi8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
O
oyeskamonbeybi10 yıl önce
sigarayı nasıl bıraktınız
Kimsenin bırakmadığı entrye yazan olmadığından bellidir.bir mucize olsa içen herkes bırakabilse bu illeti...
O
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
O
binali yıldırım
ulaşımı karayolundan ibaret sanan,japonya da yaşasa hakkında idam yasası çıkarabilecek,22 temmuz 2004 hızlı tren faciasının hükümetiyle beraber tek sorumlusudur,onlarca insanın kanına girdiği halde pişkin pişkin dolaşabilmesi türkiye gerçeklerine en … devamını gör
O
sözlükçülerin dudaklarının fotoğrafları
(bir uktedir lakin açmaya çok korkuyorum) sözlük yazarlarını dudaklarını içeren fotoğraflardır. ~ukte~ ~defaiss~ edit: dudak derken, normal. yani surattaki dudak.
O
(bir uktedir lakin açmaya çok korkuyorum) sözlük yazarlarını dudaklarını içeren fotoğraflardır. ~ukte~ ~defaiss~ edit: dudak derken, normal. yani surattaki dudak.
O
© copyright 2005 - 2026