bugün
O
ortamabakayimdedim9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
O
ortamabakayimdedim10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
O
günün gif i
ben böyle ailenin, kültürün, soyun, geçmişin, buna gülenin amk.
O
günün gif i
O
günün gif i
O
allahsız geçen ilk gün
Bazen şüpheye düştüğünüz oluyor mu? Lan acaba dediğiniz. Birileri bizi kandırıyor mu dememişsinizdir. Ya size namaz benzeri hareketlerin eski mısır'da ve hristiyanlarda olduğunu söylesem. Neyse konumuz bu değil size allah'sız geçen ilk günümü anlatm… devamını gör
O
30 ağustos zafer bayramı
Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara ve… devamını gör
O
dizi izleyen ezik asosyal ve loser tip
turk dizisi izliyorlarsa beyin olumu gerceklesmis, amerikan dizisi izliyorlarsa agir mal tiplerdir. dizilere bakip bakip hayal kuran mallardir bunlar. birdenbire herseyin degisecegini falan zannederler. holding sahibi dizi karakterlerine ozenirler. … devamını gör
O
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
O
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
O
filmlerdeki en güzel sigara içme sahnesi
Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş. Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör
O
rus ajanlarının fetoya suikast düzenlemesi
bir iddiadır.söylenilenlere göre, rusya ile yakınlaşmamızın nedeni buymuş.buna karşılık , ticarette biraz esneme yapabilirmişiz fiyatlarda.
O
rus ajanlarının fetoya suikast düzenlemesi
bir iddiadır.söylenilenlere göre, rusya ile yakınlaşmamızın nedeni buymuş.buna karşılık , ticarette biraz esneme yapabilirmişiz fiyatlarda.
O
13 ağustos 2016 beşiktaş galatasaray maçı
gezelim, kupaları görelim'in bu ağustostaki bölümünde konya'da buluşuyoruz. hadi bakalım önlerden yerimizi kapalım ve baştan bakınız verelim. (bkz:kupa beyi galatasaray)
O
13 ağustos 2016 beşiktaş galatasaray maçı
gezelim, kupaları görelim'in bu ağustostaki bölümünde konya'da buluşuyoruz. hadi bakalım önlerden yerimizi kapalım ve baştan bakınız verelim. (bkz:kupa beyi galatasaray)
O
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
O
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
O
anın görüntüsü
O
yazarların hayatını özetleyen duvar yazıları
(img:#1110564)
O
anın görüntüsü
O
uzun parliament
iyi güzel ama sigara bir türlü bitmiyor arakadaş yahu.
O
hiç şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel yeridir
kışın antalyayı yazda olduğu gibi sanan bir yazar söylemi olması muhtemeldir. bir tane rock barı ile nereye en güzel yeri. tatil bahanesiyle ruslar gelmese bir özelliği kalmayacak şehirimiz.
O
anın görüntüsü
O
ülkemde izmirli istemiyorum
ülkesini seven ülkesinin ahlaki değerlerini düşünen ve ayrılıkçı hareketleri def etmek isteyen kişinin sözüdür. evet.
© copyright 2005 - 2026