bugün

entry'ler (1)

hoş geldiniz

Prensesim beni ne kadar sevdiğini kelimelere dok dedin , biraz deniyeyim prensesim seni herkesin bildiği sevmek anlamında sevmiyorum ki seni bence seni seviyorum dediğim zaman ki içimde besledigim o duyguları bilsen sana çok ağar gelir , o güzel kendisi küçük ama kendini çok sevdiren kalbin kaldıramaz , düşüp bayilirsin , ben anlarım diyorsan zorla ama bence pek zorlamaya uğraşma kafanı felan kacirirsin , ya nazım hikmet demiş ya seni seviyorum şiirinde , seviyorum seni ekmeği tuza banip , banip yer gibi , geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluga su içer gibi , adam benim gibi herşeyini sevdiği kişiye bağlamış , tat aldığı herşeyi , zor anında bir yardım elini sevdiği kişiye bağlamış benim kelimelere dokemediklerimi adam dökmüş sair sonuçta ama bu aşk adamı sair de yapar şiirde , diyeceksin hadi sair oldun , siir nasıl olacaksın , öyle bi siir olucaksin ki okunduğunda , yüzde tebessüm , kalpte bir sancı , aşka ihtiyaç duyma isteği güdecek , ben senin şiirin olmak istiyorum , beni oku , sende çok güzel bir tat bırakayım , sen benim siirimsin mesala her okuduğumda , geçmişi kötü geçmiş , çok üzülmüş , onu o durumdan kurtarmaya çalışan bi adamdan bahsediyorsun , artık mutlu , biraz aşık
© copyright 2005 - 2026