bugün
O
okutturan6 yıl önce
istiklal caddesi
her zaman bağdat caddesine yeğleyeceğim,güzel,samimi cadde.istanbul'un kültür başkenti diyebiliriz.pasajlarına her daim gidip gezmeli,karlı bi kış gününde ise mutlaka görülmelidir.
O
okutturan6 yıl önce
bir kedinin yapabileceği en büyük şerefsizlik
insanın en yakın dostu aynı zamanda da nankör bir hayvan olarak bilinen kedi canlısının,insanoğluna hayat yolunda da atabileceği en büyük çelmedir. (bkz:akvaryumda ki balığı yemek)
O
okutturan7 yıl önce
malatya
doğu illerine göre daha bi yaşanılır olan, suyu güzel, havası güzel, kızları çirkin şehir..
O
okutturan7 yıl önce
ağaç ağaç diye nicesine sarıldım diyen koala
bugüne kadar bir faydasını görmeyip en sonunda ağır hareketlerle isyan edip kendini usulca aşağı bırakan koaladır.
O
okutturan7 yıl önce
siyasetçilerin anlatmaya çalıştıkları
"siz beni seçin ben başa gelince bak size neler yapacağım!" demeye çalışıyorlardır. işte böyle; (img:#1817954)
O
okutturan7 yıl önce
gizli el
`reşat nuri güntekin`'in ilişkiler üzerine bir romanı. kendisini rahmetle ansam da bu romanı yüzünden kitap okumaya uzun bir ara verdiğimi söylemeden edemeyeceğim. hani bizde bazı diziler olur; bayanlar bunu izler, erkekler ise ''ulan nesini izliyo… devamını gör
O
okutturan7 yıl önce
bıyık
(bkz:mhp bıyığı)
O
okutturan7 yıl önce
pkk lılar ne yer
dağın başında kaç bin kişi vardır. bu kadar adam ne yer sorusunu akla getirir. her gün katırlarla yemek taşınıyorsa bunu tespit etmek çok kolay olur. tskyı(başındaki adamlar) ve meclistekileri, kurtlar vadisi ve haber kanalları izleyip çok iyi insanl… devamını gör
O
okutturan7 yıl önce
avratta sahtecilik
evet arkadaşlar, makyajlı ve makyajsız hallerini görmeden karar vermeyelim. avratta sahtecilik çoğaldı.
O
okutturan8 yıl önce
denize girerken taşakların suya değdiği ilk an
Neyse ki yaz bitti de bu dert de bitti dedirten durumdur. Olayın kahramanı 40 derece sıcakta plajda otururken birden denize girme isteği hisseder. Güneş altında pişen cildin suyla ilk teması her ne kadar zor olsa da topların durumu her zaman daha va… devamını gör
O
okutturan8 yıl önce
tası tarağı toplayıp siktir olup gitmek
Gideceği yerleri, bulunduğu yerlerden farklı sanan insan söylemidir. insanın olduğu her yer böyle.
O
okutturan8 yıl önce
kızlara yakışmayan kıyafetler
Kesinlikle tayttır. Kocaman götün paketlenmesi ve yürürken yalpalanması iğrenç görünmektedir. Hatun kişi, eğer zayıfsa bacaklarının arasındaki boşluk, tır geçebilecek kadarsa giymemelidir. Yakışan da vardır, üzerine tunikle güzel olmaktadır. Ancak mo… devamını gör
O
okutturan8 yıl önce
devlet bize bakmıyor
kürtlerin her kamera karşısına geçtikleri an söyledikleri cümle.
O
okutturan8 yıl önce
götünü keserim
ilginç tehditlerden birisidir(bkz:aman çok korktum)...
O
okutturan8 yıl önce
ölmeden önceki son anlar
insanoğlu'nun gözle görebileceği ender anlardır . Bu anlar bazı filmlere konu olmuştur . (bkz:300 spartans)
O
okutturan8 yıl önce
kıyma
samsunda eşcinsel erkeklere söylenen argo sözcük. (bkz:gıyma) (bkz:ipne)
O
okutturan8 yıl önce
motorlu taşıtlar vergisine yüzde 40 zam yapılması
"Binek otomobil MTV’si 2018 yılında yüzde 40 artacak. " hayırlı olsun. ehonomi çooh ey. http://odatv.com/arabasi-olana-kotu-haber-2709171200.html
O
okutturan8 yıl önce
motorlu taşıtlar vergisine yüzde 40 zam yapılması
"Binek otomobil MTV’si 2018 yılında yüzde 40 artacak. " hayırlı olsun. ehonomi çooh ey. http://odatv.com/arabasi-olana-kotu-haber-2709171200.html
O
okutturan8 yıl önce
eski sevgiliyi bir zenciyle aynı karede görmek
insanın içine oturan an olarak belleklere kazınır. gece uyuyamazsınız... (bkz:bu entry kaçta girilmiş lan)
O
okutturan8 yıl önce
denize giren kız
Amına erkek molekülü girmemesine dikkat etmesi gereken kız.
O
okutturan9 yıl önce
gayrimüslim ile evlenen karı kevaşedir
öküzle evlenen ise inektir. ve güzel ülkem o inek ve öküzlerden müteşekkildir. arada bir insanına raslamak mümkündür.
O
okutturan9 yıl önce
berke
Kamçı anlamına gelen erkek ismi.
O
okutturan9 yıl önce
nusret in çocuğu
ben anne karnındaki çocuğun annesinin dinlediği müzikten, ettiği danslardan falan etkilendiğini biliyordum ama babasının yaptığı hareketlerden etkilendiğini bilmiyordum. yazık lan. ~swh~ (img:#1324142)
O
okutturan9 yıl önce
reina saldırganının dayak yedikçe penise evrilmesi
artık o vuran mübarek eller hangi kıvamda vuruyorsa adam günden güne penise daha çok benziyor. bir ay sonra ki halini siz düşünün. (img:#1311650)
© copyright 2005 - 2026