bugün
O
odegildenedenbenimkidegil9 yıl önce
leyla ile mecnun
aşkları dilden dile, nesilden nesile anlatılmış kimseler.
O
evli kadınlara ilgi duymak
(img:#1277039)
O
erkeklerin sürekli seks düşünmesi
kadınların dusunmedigini gostermeyen sorunsal.
O
sikerim böyle hayatı deyip hayat su şişesi sikmek
2.5 cm çapında kallavi bir penis ister.
O
kedilerin ibnelikleri
kedilerin sizle dalga geçtikleri, kafa buldukları aksiyonlardır. şimdi bende bu şerefsizlerden 5 tane var. hepsinin de ayrı ayrı değişik şerefsizlikleri mevcut, lakin toplu halde ortaklaşa yaptıkları şerefsizlik var ki, en beteri. bu ibnelere mamalar… devamını gör
O
fikir üreten ve tartışmak isteyen yazarlar kulübü
(img:#1276850) bu sözlükte böyle bir şey mümkün değil.
O
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
O
ece seçkin in taş gibi hatun olması
bilinen gercekliktir. gel seni evimin kadini yapayim ece.
O
behzat ç izleyen insan zekası
(bkz: saçma sapan konuşma la)
O
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
O
fuckbuddy e alınan hediyeler
(bkz: Tanga)
O
alınan en ilginç hediyeler
birinden bugüne kadar alınan en ilginç hediyerdir.misal ben bugün bir kızılderili büstü gibi bir hediye aldım.kanımca değişik bir hediye.yani hediye bana verildi.
O
alınan en ilginç hediyeler
birinden bugüne kadar alınan en ilginç hediyerdir.misal ben bugün bir kızılderili büstü gibi bir hediye aldım.kanımca değişik bir hediye.yani hediye bana verildi.
O
ne olur yalvarıyorum bir kız mesaj atsın
sadece kıza hasret saf iyi yürekli ama üzgün bir kız severin yapacağı duygusal istektir.
O
canlı bomba patlamalarının aşırı abartılması
her seferinde aynı abartılı durumun oluşmasıdır. sadece 2016 yılında 20 patlama olmuş. sanki ülkede ilk defa canlı bomba patlamış gibi haber kanalları, sosyal medyada yer yerinden oynuyor. hükümet tarafı yayın yasağı getirmeye, birileri yayın yasağı… devamını gör
O
geceye bir film karesi bırak
Sözlük yazarlarının bıraktıkları film kareleridir. (img:#1654765) se7en.
O
kitapların pahalı oluşu
özellikle piyasayı elinde tutan büyük yayınevleri yüzünden son yıllarda çekilmez hale gelen acıklı durum. acıklı bir durumdur zira kişi başına düşen kitap sayısında dünya sıralamasının diplerindeyiz. geçenlerde yapılan bir araştırmaya göre türk erk… devamını gör
O
odegildenedenbenimkidegil10 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
O
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
O
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
O
en yakındaki kitabın yazarı
en yakındaki kitabın yazarı sorusuna yazarlardan cevaplardır. ' yemek tarifleri ' adındaki kitabın yazarı olan emine beder.~kimin lan bu kitap~~swh~ edit: yazılım hatası.
O
ankara
kravatlı şehir.
O
metallica yı ölümsüz yapan şarkıları
kişiden kişiye değişmekle beraber, yazarımız masculine bu şarkıların başında the outlaw torn'un geldiğini iddia atmektedir. p.s: metallica'nın (bkz:anket lan bu) diye bir şarkısı yoktur.
O
bağıra bağıra söylenebilinecek şarkılar
sıla- inşallah.
© copyright 2005 - 2026