bugün

entry'ler (1)

annenin evlatları arasında ayrım yaptığı gerçeği

kesinlikle oyle .. keske bunu bu kadar hıssetırmeseler ama maalesef boyle ... annem abime karsı o kadar buyuk sevgı gosterıyo ki insanın içi bı garıp oluyo mesela ondan bıse ısteyeegı zaman (çocuğum , yavrum ) die ister bana ıse sunu yap bunu yap sunu getir bunu getir .. su an annem benımle cok sacma bı neden yuzunden kus ve yanımda abıme guluyo sohbet edıyo baska bı odaya gectıgımde ıse sureklı arkamdan hakaretler .. 2 gun once alısverıse cıktıgımzda eve yıne hıcbıse almadan gerı dondum bır elbıe begenmıstım cokta yakısmıstı fiyatı 120 lira die annem bunu alamayız dedı ama 5 dk sonra ZARAdan abıme bir gomlek 2 tnede ceket aldık .. ne kadar garip dimi sonra bi topuklu terlık aldım kendıme ve tabıkıde kendı harclıgımla aldım sonra annem bana baska bı magazadan baska bı terlık begenmıs onu almaya karar verdık almıs olduğum terlıyı gıdıp iade ettik tekrar magazaya geldıgımzde birazda suraları gezerım daha sonra alırız dedı ve iade ettiğimz terlik parasını abime verdi onun begendıgı baska bıseyı aldık ve tabıkıde ben elım bos eve geldik iste bu can acısı..