bugün

entry'ler (683)

bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması

ikisinden biri diğerine aşıktır ama bunu dile getiremiyordur. Her ikisinin de arka planda sağlam temellere dayanan bir ilişkisi yoksa, bir kadın ile bir erkeğin arkadaşlığından pırıl pırıl bir aşk doğma ihtimali yüksektir.

onlyfans

insanların namusyla .rospuluk yapmasına bile karışıyorlardı!

şeyhinin kapısında havlayan çomar

iki ayaklıdır!

yavuz ağıralioğlu

Zafer Partisi’nin yükselişini durdurmak için, farklı kesimlerden oy toplayıp AKP-MHP-DEM ittifakına yönlendirmek amacıyla kurulmuş bir partinin genel başkanıdır. Türk-islam sentezcisidir ve bu görüşe sahip olanların cumhur ittifakından başka gideceği bir yer yoktur. Yoğurt mideni bulandırıyor ama ayranı seviyorsan, tercih edebilirsin!

2028 genel seçimleri

Mevcut Anayasa’ya göre, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına tekrar aday olamayacağı seçimlerdir. işte bu yüzden anayasa değişikliği için çabalar, verilen tavizler, falan filan hepsi RTErdoğan’ın yeniden aday olabilmesinin zeminini hazırlamak için.

13 cumhurbaşkanı bilal erdoğan

Demokratik bir seçim ortamında gerçekleşmesi pek mümkün olmayan bir durum. Halk, babasına verdiği desteği çocuklarına hiçbir zaman göstermemiştir. Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal buna bir örnektir. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan da bu duruma eklenebilir.
Kesinlikle oy alacaktır ancak Cumhurbaşkanı seçilmesi için yeterli olmayacaktır, tabii ki demokratik bir ortamda!

90 kilo olup rejime ihtiyacim yok diyen kız

Boyu 1.80 ise balık etli, 1.90-2.00 metre arasındaysa fit sayılır. Boy kısaldıkça tombik olarak anılma ihtimali artar.
Boy önemli yeğen.

sanayide tavuk döner yemek

Sanayide şişe takılan tavuk dönerin, birçok kafeterya ve benzeri mekândakinden daha sağlıklı olma ihtimali yüksektir çünkü burada döner ertesi güne kalmaz. Hijyen açısından bakıldığında ise sanayi ortamı ne kadar temizse tavuk döner de o kadar hijyeniktir. ilk kez yiyecek olanlar tereddüt etse de zamanla alışır, hatta bağımlısı olup tavuk döner yemek için sanayiye gitmeye başlarsın.

sözlük yazarlarıyla sıradan halk arasındaki fark

Neye göre sıradan, kime göre yazar?

heik menghanni

hatunun ismi (bkz: Maya Diab)dır.
(bkz: heik menghanni) sunduğu programın adıdır.

bakire değilim ve bununla gurur duyuyorum

yediğin yarağın hayrını gör.

ilk kez darbe yapacaklara tavsiyeler

soğanı pembeleşene kadar kavurun.

en sevilen ingilizce aforizmalar

''the can me but the, see can me war.''
(bkz: Elizabeth Craven) in çok ünlü bir sözüdür.

burak yılmaz

Anında hamza hocasını sattı. Gol sonrası yeni hocasına koştu. Ayıp etti.

uludağ sözlük batsa zall ne yapar

neresine battığı önemli...

peygamberdevesi

Çok sakat ismi olan böcek. Peygamber devesi nedir arkadaş?

- lan deve gel lan buraya. Şşş peygamber devesi sana diyom Oglum.
ahirette göte kaçar benden söylemesi.

intikam alan bim

iyi uçuşlar...

24 temmuz 2015 türkiye nin suriye ye girmesi

bize goygoycu diyen ibneler. Türkiye silah verdiği bir güçle neden savaşsın ki! ışid Türkiye'nin birincil düşmanı değil. yurt içinde direkt devlet bütünlüğüne tecavüz etmeye yeltenen; pkk- pyd- hdp gibi. ispatlı bir sürü, sikim sonik terör örgütü (eritilmesi gereken ilk düşman) varken. Neden silah verdiği işid e saldırsın? pkk denilen orospu çocukları varken işide karşı yapılan bu saldırılar bana saçma geliyor hacı. ve bi tezgah olduğunu düşünüyorum.

az önce tekel bayici itneyle görüştüm. ''ay başına kadar idare edemem'' dedi. ''yarın getirirsen olur'' dedi.
bayiciyi şiddetle kınıyorum. kimse sabrımızı sınamasın kardeşim.

az önce ebu bekir el bağdadi ile görüştüm. ''Burası bi harika dostum. Gelsene.'' dedi.
© copyright 2005 - 2026