bugün
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü6
- evrene bir mesaj bırak7
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı18
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj5
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- muhafazeküler4
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- hocalı katliamı2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- işi düşünce aramak2
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- ismail kartal10
- kilo verdiren gıda4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- linkedin4
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- org vs synthesizer4
- eski eş2
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- şu anda ne yapıyorsun19
- samara morgan2
- yıllık yazısı3
- vedat muriqi3
- bugün ne yedin10
- 2026 dünya kupası13
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- karakalpakistan2
- koyun yoğurdu3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- kemal derviş5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı6
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- bir gün ölecek olmak6
- en iyi yanık kremi5
- en iyi terapi6
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- sivas divriğiye yerleşmek2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- sistem patlamış4
entry'ler (12)
Threesome okşan jale şahin k
Muhteşem üclü budur ulan.
Muhteşem üclü budur ulan.
Tavuk döner varken buda neymiş dedirten döner.
Pikachunun uçma yetenegi olmadıgını bilmeyen çocuk
Ulan hadi charizad falan zannedip atlasan analayacam keşke trafoya kafanı falan soksaydın daha mantıklı olurdu.
Ulan hadi charizad falan zannedip atlasan analayacam keşke trafoya kafanı falan soksaydın daha mantıklı olurdu.
Komunist olduğunu iddia eden kürtçü kürttür. Komünistlik bahane kürt faşistliği şahane
Başıma gelen acınası bir durumdur
bir defasında cebimde 4 lira para kalmıştı karnımda çok aç koy götüne gitsin dedim ve yarım ekmek ayran iki lira olan sözde bir tavuk donerciye oturdum. ama görseniz amk mekan leş atıyor adama kurbağa eti mi bu abi desen kurbağa eti ucuzmu lan göt diye cevap alırsınız o kadar . tam o sıra oturdum büyük bir istahla sözde tavuk dönerimi ısırırken dükkanın önünden eski sevgilim geçti dükkanın icine baktigı anda bir kac saniye göz göze geldik hic unutmam bunu
bir defasında cebimde 4 lira para kalmıştı karnımda çok aç koy götüne gitsin dedim ve yarım ekmek ayran iki lira olan sözde bir tavuk donerciye oturdum. ama görseniz amk mekan leş atıyor adama kurbağa eti mi bu abi desen kurbağa eti ucuzmu lan göt diye cevap alırsınız o kadar . tam o sıra oturdum büyük bir istahla sözde tavuk dönerimi ısırırken dükkanın önünden eski sevgilim geçti dükkanın icine baktigı anda bir kac saniye göz göze geldik hic unutmam bunu
Dolayısıyla cocuğuna orospunun torunu demiş olan kadındır.
Bir defasında cebimde 4 lira para kalmıştı karnımda çok aç koy götüne gitsin dedim ve yarım ekmek ayran iki lira olan sözde bir tavuk donerciye oturdum. Ama görseniz amk mekan leş atıyor adama kurbağa eti mi bu abi desen kurbağa eti ucuzmu lan göt diye cevap alırsınız o kadar . Tam o sıra oturdum büyük bir istahla sözde tavuk dönerimi ısırırken dükkanın önünden eski sevgilim geçti dükkanın icine baktigı anda bir kac saniye göz göze geldik hic unutmam bunu
Bana sevdiğim kızın hatta bisikletimin bile olmadığını hatırlatan durum. Yollar bize tabanvay.
Tuvalettir benim için saatlerce sıçarak düsünürüm bütün dertlerimi önüme alıp.
Sabah yürüyüsü yapın her sabah kalkın en az 7 kızın fotografını beğenin en güzel ve saglıklı yürüyüstür kosmanıza gerek yok.
Evet belki bir tanrı var idi
Yüce yaratıcı herseyin vesilesi en baştaki...
Herseyden bir parça vardı onda bizler onun hersey onun parcasıydı..
Lakin yokluğu varlığa çevirir iken feda ettiği bir şey var mıydı ? Yoksa dinlerde ol dediği gibi bir anda oluverdi mi herşey ?
Doğanın bir kanunudur denge .
Iyi kötü
Güzel cirkin
Hersey icin bu boyledir tam tersi vardır bunlar birbirini dengeler .
Peki tanrıyı dengeleyen nedir ? Tanrıyı dengeleyen 2. Bir tanrinın olma ihtimali yok mudur ?
Tanrı dengenin ta kendisidir dediğinizi duyar gibiyim . Peki o halde neden denge icersindeyken varetmemek yerine varetmeyi seçmiştir .belkide yanlıs bakıyorum varederken aynı zamanda yoketmistir o zaman biz tanrının denge oyunlarından biri miyiz ?
Bir ressamı hayal edin resimini yaratmak icin tuvalini ve boyalarını kullanır sonucunda biseyleri feda etmistir . Tanrı yaratırken neyi feda etmistir ?
Bana soracak olursanız tanrı dengeleyicisini feda etmis olma olasılıgı pek de olmayacak birsey degil
Peki dengeleyici yaratmış olsa ne olurdu?
Kim bilir belki daha güzel bir evren belkide bir hiclik..
Yüce yaratıcı herseyin vesilesi en baştaki...
Herseyden bir parça vardı onda bizler onun hersey onun parcasıydı..
Lakin yokluğu varlığa çevirir iken feda ettiği bir şey var mıydı ? Yoksa dinlerde ol dediği gibi bir anda oluverdi mi herşey ?
Doğanın bir kanunudur denge .
Iyi kötü
Güzel cirkin
Hersey icin bu boyledir tam tersi vardır bunlar birbirini dengeler .
Peki tanrıyı dengeleyen nedir ? Tanrıyı dengeleyen 2. Bir tanrinın olma ihtimali yok mudur ?
Tanrı dengenin ta kendisidir dediğinizi duyar gibiyim . Peki o halde neden denge icersindeyken varetmemek yerine varetmeyi seçmiştir .belkide yanlıs bakıyorum varederken aynı zamanda yoketmistir o zaman biz tanrının denge oyunlarından biri miyiz ?
Bir ressamı hayal edin resimini yaratmak icin tuvalini ve boyalarını kullanır sonucunda biseyleri feda etmistir . Tanrı yaratırken neyi feda etmistir ?
Bana soracak olursanız tanrı dengeleyicisini feda etmis olma olasılıgı pek de olmayacak birsey degil
Peki dengeleyici yaratmış olsa ne olurdu?
Kim bilir belki daha güzel bir evren belkide bir hiclik..
Uyanmak uyumamanın sonucu geçeklesen bir eylemdir bir de hic uyumadigin icin uyanmadıgını dusun.