bugün
N
nihilistefan7 yıl önce
başkası yerine utanmak
Çoğumuzun başına gelen durumdur. ( mesela bende de x factor izlerken başıma gelen durum. Hayır bana ne oluyor onu da anlamıyorum. O orda kötü sesiyle şarkı söylüyor ben evimde izlerken utanıyorum ve kanalı değiştiriyorum. Gerçekten kendimi anlayamıyo… devamını gör
N
nihilistefan7 yıl önce
galeride yaşınıza denk gelen görseli atın
Evet yazarların galerilerinde yaşları ile eşleşen fotoğrafı atmasını bekliyoruz fazla söze gerek yok buyrun efendim. (img:#1769319)
N
nihilistefan7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
nihilistefan7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
nihilistefan8 yıl önce
juuni taisen
Sırf psikopat tavşan için izlediğim animedir. (img:#1616940)
N
nihilistefan8 yıl önce
orkun ışıtmak
ilkokul bebesi kılığıyla hesap açarak ve sesini incelterek video çeken, ardından diğer Türk gamer kanallarına "ben proyum, siz eziksiniz." gibisinden yorumlar atan, sadece ilgi arayan youtube kullanabilen bir organizma. Edit: O hesap Orkun değilmiş… devamını gör
N
nihilistefan8 yıl önce
sözlük yazarlarının 14 şubat planları
her daim yaptığımı yapacağım. bu günler popüler kültür uydurmasi. kişiden kişiye değişecek şeylerdir.
N
nihilistefan8 yıl önce
hayalinde bir kadın yaratıp onu seven erkek
Gerçek bir aşık olan erkektir. Dramatik bir tablodur bu aslında psikolojik olarak. Ama bildiğimiz pek çok şair böyle şeyler de yapmışlardır. Ya da var olan birine farklı yüzler çizip aslında olmayan birine kapıldıkları da olmuştur. Çünkü gerçek aşk… devamını gör
N
nihilistefan8 yıl önce
kadınlar
`kadın` `kelime`sinin `çoğul` hali.
N
nihilistefan8 yıl önce
kız kankanın memelerini bastırarak sarılması
Tövbe Estağfurullah çektiren harekettir. Az geri dur bacım diye sert bir dille uyarılması gerekir.
N
nihilistefan8 yıl önce
seks
yaşamda amaç değil,araç olarak kalması gerektiğini düşündüğüm zevk ve üreme aracı.
N
nihilistefan8 yıl önce
aldatılmanın bünyede yarattığı his
Kendini kullanılmış, keriz yerine koyulmuş, mal, eşya gibi hissettirir. Üzer, ağlatır. insanlara bakış açındaki şüphelerinin dozunu nirvanaya ulaştırır. Hatta paranoyak derecesine varabilirsin çok sevdiysen. Uykularını kaçırır. Kendinden soğutur. Yem… devamını gör
N
nihilistefan8 yıl önce
peaky blinders
Steven Knight'ın yarattığı drama türünde bir ingiliz (`bbc`) dönem dizisidir. ilk sezonu tamamlanmıştır. tavsiye edilir. http://www.imdb.com/title/tt2442560/ (vid:#105094)
N
nihilistefan8 yıl önce
avengers infinity war
avengers serisinin 3. filmi. ilk olarak part 1 ve part 2 diye duyurmuşlardı, fakat görüşüne bakılırsa super russo bros bu fikirden vazgeçmiş. bu yüzden filmin yeni adı avengers: infinity war. 4 mayıs 2018'de vizyona girecek. 4. avengers filminin ise … devamını gör
N
nihilistefan8 yıl önce
pazartesi
haftanın ilk iş günü. derttir, tasadır.
N
nihilistefan8 yıl önce
göt kılını alma çözümleri
sürekli uzayan göt kıllarını alma çözümleridir. ben şahsen jiletle alıyorum evet..
N
nihilistefan8 yıl önce
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
N
nihilistefan8 yıl önce
sevgilinin popo deliğini yalamak
Kız sevgilinin popo deliğini yalamak eylemidir. Sevgiliyi kamçılayacak ve onu daha şehvetli bir hale getirecektir. Yalnız burda anılan deliğin iyi temizlenmiş olması şart. Nasıl ki kokoreçte ana kural iyi temizliktir, bunda da öyle. Temizliğinize d… devamını gör
N
nihilistefan8 yıl önce
christian bale
`the machinist` filmi için yirmibeş kilo veren ve tanınmayan hale gelen oyuncu.
N
nihilistefan8 yıl önce
para koparma taktikleri
(img:#1522496) Evet yine bayram yine şekilli şukullu giyinip ışıklı ayakkabılarımızla kuşandık.
N
nihilistefan9 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
N
nihilistefan10 yıl önce
şevval duru
paylaştığı fotoğraflara bakınca tövbe yarabbim şeklinde sözler söyleten, ne kafada olduğu bilinmeyen yaratık mı desem ne desem bilemedim, siz anladınız onu.
N
nihilistefan10 yıl önce
nil kesere atılan tokat
nil keser ne lan sınıf arkadaşın falan mı?
N
nihilistefan10 yıl önce
morali bozuk yazarlar
(img:#842040)
© copyright 2005 - 2026