bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- eski nahif sözlük kızları2
- aklını yitirmek4
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- devlet bahçeli5
- horoz hayası çorbası5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- manifest grubu3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- acıktım ben3
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- ona bir şey söyle9
- bira cips6
- slavko vincic15
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadim kültürler4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- nervio11
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- ispanya20
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- gocusuz sözlük4
- aga be şarkılar5
- 2026 dünya kupası25
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
entry'ler (12)
buraya başlığını açıp tanınmamak için taktik alır.
buraya yorum atardım.
16 yaşındaki bir lise öğrencisinin yalnızca Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı eleştirmesi nedeniyle tutuklanması üzerinden dalga geçen bir karikatür.
Her ne kadar ülkenin cumhurbaşkanıyla dalga geçilmesini istemesemde biz değil bizi rezil edenler utansın!
Resim:görsel
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27861810.asp
Her ne kadar ülkenin cumhurbaşkanıyla dalga geçilmesini istemesemde biz değil bizi rezil edenler utansın!
Resim:görsel
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27861810.asp
büyüyen gelişen türkiyenin, geriye doğru giden ekonomisi.
Sloganımız ne: 'Durmak yok, "yolmaya" devam!'
Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27857073.asp
Not: ülkenin daha iyiye gitmesini herkes istiyor. akpliler sevindiniz mi derse diye diyorum. Sevinmedik, üzüldük. Çünkü akpnin kötülüklerin etkisi çalana yolana değil sana bana. yalnızca akpyi eleştirenler ne yazık ki haklı. Bunu görün istedim.
Sloganımız ne: 'Durmak yok, "yolmaya" devam!'
Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27857073.asp
Not: ülkenin daha iyiye gitmesini herkes istiyor. akpliler sevindiniz mi derse diye diyorum. Sevinmedik, üzüldük. Çünkü akpnin kötülüklerin etkisi çalana yolana değil sana bana. yalnızca akpyi eleştirenler ne yazık ki haklı. Bunu görün istedim.
bir yobazlarda var olan beyin açlığı değildir. tabi yobazlar sevgilerini ensest ilişki ile gösterdiği için genelde sevgiye tok oluyor.
coğrafyamızdan dolayı da kaynaklanan bir durum. ancak asıl nedeni bizler de, diğerleri de kültürlerimizi pazarlayamıyor, tanıtamıyoruz. Onlar ise kültürünü sömürgecilik mantığıyla dünyaya yayıyorlar. kendinden olmayan kültürlerin ise farkında bile değiller. Hatta öyle insanların olduğunun farkında bile değiller.
muhalefetin iyi muhalefet yapamadığı, iktidar tarafından kasıtlı olarak söylenen yalandır. gerçekten iyi muhalefet yapıldığı anlarda bile medya gücüyle bu söylemin halka ulaşmasını engel olup daha sonra da muhalefet beceriksiz demektedirler.
üniversitede birileriyle muhabbet eden tipten çok daha az ve küçük sorunları vardır.
tek avantajı çanakkalenin merkezinde yer almasıdır. merkez yerleşke olan terzioğlu yerleşkesine taşınması rektör tarafında teklif edilse de akademisyenler istememiştir.
Bence terzioğlu yerleşkesine taşınsaydı üniversite için çok yi olurdu. Çünkü terzioğlu yerleşkesinde sosyallik eksik. Burada da kampus alanı. birbirlerini tamamlarlardı.
Bence terzioğlu yerleşkesine taşınsaydı üniversite için çok yi olurdu. Çünkü terzioğlu yerleşkesinde sosyallik eksik. Burada da kampus alanı. birbirlerini tamamlarlardı.
uydurma bir sözdür. gerçeği:
(bkz: tanrılar trol istiyor)
(bkz: tanrılar trol istiyor)
matematiksel işlemlerde yurt dışında oldukça kullanılan dildir. çok şeker bir söz dizimi vardır. diğer dillere göre önceliği farklıdır. kolaydır ancak bu kullanışsız ya da etkili olmadığı anlamına gelmez. hız konusunda betik(script) dilleri arasında bile yavaştır. Python 3 ile daha da yavaşlamıştır. projenizde bir kodun algoritmasını oluşturmak için çok iyi bir dildir.