bugün
N
nicky nick10 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
N
nicky nick10 yıl önce
yazarların şu anki mutluluk yüzdeleri
yazarlarımızın şu an içinde bulunduğu ruh halinin yüzdesidir. şahsen yüzde 60 filan. şükür.
N
nicky nick10 yıl önce
en sevdiğiniz yemek
bir bursalı olarak tabi ki de iskender kebap. yaprak sarmasına da saygım sonsuz.
N
nicky nick10 yıl önce
öpüşmenin aldatmaktan sayılması
Türkiye'de yaşanan garip olaydır. Sadece öpüştük. Duygusal bir durum yok diyorum anlatamıyorum.
N
nicky nick10 yıl önce
dişçilerin kendini doktor zannetmesi
türkiye de yıllardan beri süregelen yanlış anlayışın ürünüdür.maalesef ülkemizde normal rütbesiz polis memuruna bile komiserim veya çavuşa komutanım diyen vatandaşımız varken dişçiye doktor denilmesine de şaşırmamak gerekir.dişçilerin herhangi bir fi… devamını gör
N
nicky nick10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
N
nicky nick10 yıl önce
yazarların sahurda yiyecekleri
Iskender midir yoksa kebap mı tartışılır. Acaba ne yiyecekler diye düşündürür. Şahsen ben görseldeki gibi bişeyler tahmin ederim. (bkz: Hayırlı ramazanlar : ) (img:#1083052)
N
nicky nick10 yıl önce
sözlük erkekleri abazandır kızları piremsestir
yadsınamaz gerçektir. çünkü biz piremsesleri bu barzolar haketmiyor.
N
nicky nick10 yıl önce
giden sevgiliye söylenecek son söz
Tek ihtiyacım neydi biliyor musun? Bir papatya yaprağı daha..
N
nicky nick10 yıl önce
hamam böceği ve beş yıl
Bir evcil hamam böceğiniz vardır. Siz beş yıl yemezsiniz, yedirirsiniz. içmezsiniz, içirirsiniz ve o gözlerinizin önünde öylece can verir. Hiç bir şey yapamazsınız. Ağlarsınız ve bir umutla eski haline dönmesini beklersiniz. Herkesten çok değer verdi… devamını gör
N
nicky nick10 yıl önce
hamam böceği ve beş yıl
Bir evcil hamam böceğiniz vardır. Siz beş yıl yemezsiniz, yedirirsiniz. içmezsiniz, içirirsiniz ve o gözlerinizin önünde öylece can verir. Hiç bir şey yapamazsınız. Ağlarsınız ve bir umutla eski haline dönmesini beklersiniz. Herkesten çok değer verdi… devamını gör
N
nicky nick10 yıl önce
hamam böceği ve beş yıl
N
nicky nick10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
N
nicky nick10 yıl önce
oruçluyken oral seks yapmak orucu bozar mı
Çok önemli bir sorun. Sırf bu yüzden özenle 22 yıldır oruç tutmuyorum.
N
nicky nick10 yıl önce
ablayla ilişkiye girmek
başkasının ablasıylasa eğer milyonlarca insanın yaptığı eylemdir, normaldir.
N
nicky nick10 yıl önce
ölene kadar tek bir yemek yiyecek olsanız
Kebap, adanalıyık sonuçta.
N
nicky nick10 yıl önce
fırında acayip yemekler
iftar menüsünü gün ortası alan kişi söylemi.
N
nicky nick10 yıl önce
ramazan davulcusu olmak isteyen yazarlar
millete sirin gozukucem diye yirtinan tiplerin olusturdugu yazarlar grubu. dikkat et de ortadan ikiye ayrilma.
N
nicky nick10 yıl önce
hangi yazarı silkmek isterdiniz
Yarın oruç tutan yazarların verecekleri cevaptır. (img:#1079139)
N
nicky nick10 yıl önce
allah yok din yalan
(bkz:subliminal mesaj)
N
nicky nick10 yıl önce
eski sevgiliye hayırlı ramazanlar diye mesaj atmak
(img:#1079129)
N
nicky nick10 yıl önce
ramazan davulcusu
günümüzde rüşvetle satın alınabilecek kadar değerli olan mevsimlik iş.
N
nicky nick10 yıl önce
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
N
nicky nick10 yıl önce
ezandan rahatsız oluyorum
inançsız biri olarak yaşamadığım durum. Hatta özellikle sabah ezanını duymak tuhaf bir şekilde hoşuma bile gider. Alışkanlık belki de ya da farkında olmadan Müslüman oluyorum.
© copyright 2005 - 2026