bugün

entry'ler (44)

nasılsın denince hayat hikayesini anlatan insan

" selam verdik borçlu çıktık! " deyimini yaşatır insana. sorulana kısa ve öz cevap ver insanoğlu, bunaltma karşındakini.

sevgili ile yapılması en çok özlenen şeyler

wow oynamak..
burnout oynamak..
kedinin tırnaklarını kesmek..
ona sarılmak..
kokusunu içine çekmek..
"yaaa ama çok pissin küstüm!" demek..
özlemek, özlemek, özlemek. of.

hoşlanan bir kızın hoşlanmamış gibi yapması

zeki olan erkeğin yutmayacağı bir durumdur. aynı durumdaki kıza erkeğin verebileceği en güzel yanıt aynını yapmasıdır. böylelikle kızı kendine daha da bağlar ve iş hoşlantıdan çok, kız açısından, erkeği kazanma isteğine dönüşür.

17 nisan 2012 bayern münih real madrid maçı

bol gollü bol kartlı olacağını düşünüyorum. ronaldodan gol kaçınılmaz veyahut asistle tamamlayacaktır maçı. iyi olan kazansın denir ya, ucu açık bırakmaya gerek duymadan Real Madrid kazansın diyorum.

olan olmuş.. maçı izleyemedim maalesef ki.. ummadığım şekilde sonuçlanmış, sağlık olsun.

sözlük yazarlarının benzediği ünlüler

aslı enver.

( neden eksi oy aldığımı çözebilen var mı? bazı insanlar şaka gibi. )

kızların teselli bulduğu cümleler

yüzüne renk gelmiş.
ayrılık yaramış.
bugün bir farklı geldin gözüme.

gibi gibi..

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum aslında bana verilmiş beyni heba edenlerdenim. öylesine gereksiz şeylere yoruyorum ki onu sözlük, bigün "yeter, tamam, benden bu kadar, işi bırakıyorum" demesinden korkuyorum. hayır bişey değil, bakırköy nasıldır hiç gitmedim.

galatasaray ın play off sonunda 9 puan fark atması

9 puan fark az değil mi? fazlasını yapması durumudur benim beklediğim..

kızların ayrılık sözleri

sıfırı neyle çarparsan çarp sonuç yine sıfırdır. sıfır ne doğal sayıdır ne de başka bir tanımı vardır,bence tam bir karadeliktir. şmdi bu bahsettiğim sıfır var ya, benim hayatım için o sıfır sensin, benim için tam bir karadeliksin. ve, benim o delikte boğulmaya hiiç niyetim yok, hoşça kalll..

mavinin göz için en güzel renk olduğu gerçeği

bi insan mavi gözlü oldu mu en sevdiğim yeri tartışmasız boncuk gözleri olur. göz için en güzel renktir diyebilirim.

gece yatmadan önce düşünülenler

"sabah kalkamıcam yine, keşke daha erken yatsaydım. of. " tur. birinci öğretim olduğumdan sık sık yaşıyorum.

eurovision un olmazsa olmaz şeyleri

bosna hersek' in bize oy vermesi. katıldığımızdan bu yana vermedikleri sene olmamıştır.

galatasaray

şimdiye kadarki performansına bakılarak "2011-2012 sezonunun şampiyonudur" diyebiliriz.

tuba büyüküstün

toprak ve maya' nın dünya güzeli oyuncu annesidir.

günü en iyi anlatan şarkı

finaller açıklandı, "rolling in the deep" .

dünyanın en güzel şeyi

o' nun benim için atan kalbi.

kavga esnasında sevgilinin seni seviyorum demesi

mesele nolursa olsun dayanamayacağım bir durumdur. lakin hüzünle söylüyorum ki başıma gelememiştir.

kızların yakışıklılık tabirleri

"kesin sevgilisi çirkindir he! bizi bulmaz ki.. " .

rihanna

ivy blue carter' ın halasıdır.

babalar yazar olsa açacakları başlıklar

"yazar arkadaşlara sesleniyorum, sizce kumandayı nerede bulabilirim? " olurdu.