bugün

entry'ler (5)

verip de pişman olunan şeyler

ayrıldıgım ınsana verdıgım hedıyeler mesela.

sevgilisiyle fotoğraflarını facebook a koymayanlar

hep bi aile korkusu kız tarafı için hep bi engellemeler.

okullarda sivil kıyafetin serbest bırakılması

milletin gıyecek kıyafetı yok belkıde dısarda gıydıgını okulda gıyse laf ederler oyle bı mıllete sahibiz.

aşık olmak

o aşık olma evresi kadar guzel bişey yok arkadaslar sen bır ay sonra o heyecanı bulamıyosun.

aşk acısı

size aşk acısını anlatayım her sabah o uyanmadan uyanıp mesajı atan kişiyim bi aralar cok fedakardım bunu da acıklayım suan aklıma gelen tek ornek annemın bana verdıgı 5 tl ile tum gun idare etmem gerekıyodu aynı zamanda sporcuyum ıdman falan gec saatte cıkıyorum klupten ben paramı harcamayıp kıza kahvaltı ısmarlar aksama kadar ac kalırdım kımse sana sormaz acmısın dıye o sevdıgım deger verdıgım ınsan ıle tam 1 sene cıktım 07 mayıs 2014 08 mayıs 2015 şaka gıbı dımı ben heo fedakarlıktan kaybettım fazla sevgı adamısıkıyomus bunalıyormus ulan profesyonel sporcuyum pesımdekılerın haddi hesabı yok ona bakıyodum bende onu sevıyodum o ıse tam bırıncı senede bırakıp gıttı benı o yagmurda kısta zutumun dondugu gunlerde ona verıyodum ceketımı her bokumu konu acmayan bı sahsıyettı kendılerı kendımce yasadım kendı kendımle çıktım sanki panpalar yazacak cok sey var aslında bunlar devedde pıre.
© copyright 2005 - 2026