bugün

entry'ler (82)

su bardağı ile çay içen mal

aynadakiyim ben.

yaran düğün dernek replikleri

Henüz filmi izlemedik buraya yazıpta filmden soğutmayın dedirtir.

ay sen patlıyosun

Bir iş bir oluş bir varoluş gayesi ay sen patlıyosuuuuun.

aşkın rengi

bok sarısı.

melodik konuşma

doremi fasolasi doremi

erkekler ne ister

erkekler denince genelleme yapılmış olur. oysa erkeğinden erkeğine değişir.

tek cümlelik gerçekler

seni seviyorum

bim in yıllardır logosunu değiştirmemesi

diğer marketler değiştiriyorda ne hayrını gördük dedirten başlıktır. Çokta kafa yorulmaması gerekir.

apartmanların olmazsa olmaz tipleri

misafir gelen karılara kızlara yan gözle bakan yavşak tipler.

kızlara hava atmak için gitar almak

Genel olarak gitar çalmayı bilmemekle kalmayıp müziğe karşı herhangi bir yeteneğide olmayan erkeğin yalnızca kızları etkilemek için aldığı gitardır. Sırtında gezdirir çal deyince çalamaz onun için gitar aksesuardır.

ben kız olsaydım herkese verirdim diyen erkek

özellikle liseli gençlerin arasında çokca yapılan güldürmeyen itici sublimnalimsi espiridir.

akdeniz akşamları çalmayı bilmeyen gitarcı

kumsal kızlar teneke içinde yanan ateş gibi birbirini tamamlayan olgulardan eksiklik getireceğine işaret eder ve bu işin maneviyatını bozar. çünkü türkler de gitar çalmak denince akla hep bu kavramlar gelir.

öğrenci evinde can sıkılınca yapılacaklar

Öğrenci evinde canı sıkılan bir grup gencin başına gelen saçma sapan olaylar serisidir.

insanın şeytanın varlığını hissettiği anlar

Genelde namaz kılarken aklımıza çok farklı şeyler gelir ordan burdan ses duyarız biyerlerden birileri geçer v.b bunlar hep şeytanın vermiş olduğu vesvesedir ve zamanla namaz kıla kıla alışırız şeytan olduğunu biliriz ve bunu hıssediriz.

ezan türkçe olsa ne güzel dinlerdik

o zaman adnan menderes bir hiç uğruna ölürdü diye düşündüren önermedir.

kaynana gelin diyalogları

Kaynana ile gelin arasında geçen genel manada atışma şeklinde olan ve gelinin kocasına kaynanada oğluna şikayet etmesiyle sonuçlanan diyaloglardır.

damat atasözleri

Kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı.

sözlük yazarlarının isimleri

Gerçek hayattaki ismimizi sözlüğe yazacak olsaydık neden nickname kullanalım amq diye düşündüren sorunsal.

yağmurlu bir havada yalnız başına yürümek

Saçlar jöleliyse kalkan saç iner mülayime dönersiniz onun dışında alnınıza jöle akar kaşınırsınız ve ertesi gün sivilceler oluşur.

küçük penisli olanlara tavsiyeler

Tin tin tini mini hanım tin tin tini mini hanım...
© copyright 2005 - 2026