bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- 1 euro 53 50 tl2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- aquila bicipite8
- tutku2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- kadınların zeka seviyesi3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- babaya masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- geceye bir söz bırak3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- koca2
- ona bir şey söyle16
- kel erkek3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (872)
memeler olmasa penisler iceri kacıcak haberiniz yok. hadi eyv.
gereksiz bir olaydır. ama baslık yanlıs acılmıstır bence cünkü bunun müslümanlıkla ya da hristiyanlıkla ya da baska bir dinle ilgisi yoktur. cünkü halloween denilen sey dini bir bayram değildir. dini topluluklarca kutlanmıstır ama bazı dönemlerde hristiyanların bile kutlamadığı zamanlar olmustur. o yüzden bu durumu dinle bilmem ne ile karıstırmayalım. ama sunu söyleyebiliriz; halloween denilen seyin bizim kültür gelenek ve göreneklerimizle alakasız olması ve diğer entrylerde gördüğüm ve hak verdiğim bir kac cümleye asırı katılıyor olmam. bizimle alakalı olmadığı icin icten yürekten ve cok isteyerek kutlamadığımızdan dolayı cok eğreti durması ve sahte durması. evet kültürlesmeliyiz ama sanki yıllar yılı bunu kutluyormuscasına genclerin kendi arasında "ee bu sene cadılar bayramında ne giyiyoruz" seklinde konusmalar duyuyorum ve bu cok irite edici. bende cok yaslı değilim arkadaslar 24 yasındayım ve öğretmenlik yapıyorum, gencecik karnı burnunda bir öğretmenim, genclere bu durumun yanlıs olduğunu asılamaya calısıyorum. kim beni ne kadar dinler neyi ne kadar uygular bilemiyorum ama özentilikten baska bir sey değil ve oldukca gereksiz. ben sanmıyorum ki amerika ve britanyanın paskalya bayramını bırakıp nevruz'u ya da kakava'yı kutlayacağını. her sene. dibine kadar. hic sanmıyorum. o yüzden bu bos isleri bırakıp önümüze bakalım arkadaslar. evet.
sen bir sey yesen, tadını alırım ben. yağmurda beklesen, ıslanırım. sarhos eder beni, ictiğin yudum. gülümsesen, uyanırım hüzünden.
hafiften uzaklasıp gözlerinin icine gülümseyerek bakmak ve güldüğü yerden öpmek. evet.
yaklasık bir bucuk ay önce bana bipolar teshisi koyan doktor bey amcanın uyumam icin yazdığı ilactır efendim. 50lik ile basladım hicbir ise yaramadı. bir ay sonra gittiğimde 100lük yazdı, o da uyutmuyor. bende mi sorun var anlamadım ama, hayırlısı olsun.
"kanka simdi cıktım yoldayım"
sahsen benim en cok söylediğim yalan budur efendim, evet.
sahsen benim en cok söylediğim yalan budur efendim, evet.
benimdir efendim. hatta yaklasık 1 dakika önce de kitaptan alıntı yapmalı entry girmisimdir. kitap okumak ya da kitaptan alıntı yapmayı elitistlik sanan sevgili yazar arkadasıma daha fazla kitap olumasını tavsiye eder ve iyi aksamlar dilerim, evet.
(img:#1578875)
sabahların sahibi vardır
gün daima bulutta kalmaz
herhal ilerdedir
yasanacak günlerin
en güzelleri...
gün daima bulutta kalmaz
herhal ilerdedir
yasanacak günlerin
en güzelleri...
az önce saydım tam 13 yerimden yemisler efendim. yaklasık 5 sn önce de kulağımın dibinden 'ziyooda ziyooo' diye gectiler. sağ omzumun üstünde öldürdüm. cenaze namazı sabah ezanıyla birlikte kılınacaktır. evet.
seafret - oceans.
görsel
5 tlye ikinci elciden aldım da
5 tlye ikinci elciden aldım da
leyla ile mecnun. evet.
ikili iliskilerde bi tarafın konusmayı sürdürmek istemediğine delalettir efendim. kız olsun erkek olsun fark etmez. ama bana göre büyük saygısızlıktır. acık yüreklilik ile sahip olduğu düsünceyi söyleyememe cesaretsizliğidir. evet.
sen tofaş'a biniyor musun sevgili yazar? sorusunu sorduran baslıktır efendim.
yanıyoruz fuat abi, ondandır uyuyamamalarımız.
iki el de doluysa vücudun hangi uzvu ile entry giriliyor acaba sorusunu sorduran baslıktır efendim. evet.
9 senedir kullandığım hp pavilion dv6 notebookumdur efendim. evet. (bkz: elektrik süpürgesi)