bugün
M
mudblood8 yıl önce
hiç aşık olmamış birine aşkı anlat
açsın iskender hastasısın karşında iskender duruyor ama dokunamıyorsun tadamıyorsun kokusunu alıyorsun görüyorsun fakat ulaşamıyorsun bu platonik. öbürünü adam gibi yaşamadım ki bileyim.
M
mudblood8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
M
mudblood8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
mudblood9 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
M
mudblood9 yıl önce
yazarların çektiği fotoğraflar
(img:#1846381) annemin iş hayatım için, hayırlı sağlam bir iş kapısı için, iyi haberler adına ektiği toprak. yılbaşından da daha önce ekmiş. çok yavaş ilerliyor sadece bir yaprak boy gitmiş. bu durum sonrası biraz karamsarlığa kapılınca annem üzüld… devamını gör
M
mudblood9 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
M
mudblood9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mudblood9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
mudblood9 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
M
mudblood9 yıl önce
gecenin kitap alıntısı
"Eğer yaşam onun için daha büyük bir anlam taşıyorsa, o zaman yaşamdan daha büyük şeyler istemeliydi." - "O yıldızlara varmayı umut etmiş ama ayaklarını yerden bile kaldıramamıştı." Jack London - Martin Eden
M
mudblood9 yıl önce
11 inci nesillerin mal olması
aralarında bazıları dokuzuncu nesil yazarlardan daha akıl baliğdir. genelleme yapmamak gerek tabii.
M
mudblood9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
M
mudblood9 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
M
mudblood9 yıl önce
yazarların kendileri hakkında düşündükleri
yazarların kendileri hakkında ki düşünceleridir. Kapatamadı bir çenesini. Susamadı birgün evrenin hakimi gibi. Kırmadığı gün olmadı kalbimi.
M
mudblood9 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
M
mudblood9 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
M
mudblood9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
mudblood9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
M
mudblood10 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
M
mudblood10 yıl önce
gecenin şiiri
M
mudblood10 yıl önce
gecenin şiiri
M
mudblood10 yıl önce
özdemir asaf
türk şair. Asıl adı `Halit Özdemir Arun`'dur. (bkz:Yalnızlık Paylaşılmaz)
M
mudblood10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
M
mudblood10 yıl önce
geceye bir şiir bırak
Mesut sanmak için kendimi Ne kağıt isterim,ne kalem Parmaklarımda sigaram Dalar giderim mavisinden içeri Karşımda duran resmin.. Giderim deniz çeker Deniz çeker,dünya tutar içkiye benzer birşey mi var Birşey mi var ki havada Deli eder insa… devamını gör
© copyright 2005 - 2026