bugün
- kürdü sevin21
- mazotun yarım litresi 50 tl15
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- güne almanca bir cümle bırak10
- erkekler neden evlenmek ister3
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız2
- hangi sözlük kızısın2
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- ezik erkek psikolojisi2
- vermio vs nervio3
- grup yorum uğurlama3
- gecenin korkunç yaratıkları7
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- iblis'in sesini duymak14
- 28 bine çalışmak9
- hava muhalefeti5
- noldu bize sözlük2
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- çağla idi22
- yazarların öğle yemekleri2
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- amerika5
- kanadalı ünlüler10
- saddam hüseyin6
- s'i l v'e r m'i s t7
- arkadaşlar nasılsınız3
- mazotun litresi 101 lira35
- aslan burcu6
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sabahları nefret edilen şeyler20
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- vermio5
- hoslanilan kızın adının makbule olması5
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- kendini gerçekleştiren kehanet2
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- sevilen hitap şekilleri5
entry'ler (15)
atıf şeşu .
hayatımı mahvetmiştir açık ve net. 1 buçuk sene ilaç ve psikoterapi ile azda olsa hafiflemiş fakat son 6 aydır yeniden alevlenmiştir. ve her şey yeniden başlar benim için; ilaç ve psikoterapi. ayrıca yukarıdaki yazar doğru demiş. irritabl bağırsak sendromu ve reflü bu hastalığın bonusudur.
gün içerisinde her şeyi kafanıza takarsınız. hatta an gelir bugün kafama takacak bir şey bulamadım haydi bir dert bir sorun bulayım dersiniz. tc kimlik numaranızı yazdıktan sonra defalarca kontrol edersiniz, doğum tarihinizi defalarca kontrol edersiniz, doldurduğunuz formu 212312 kez tekrar okursunuz, evden çıkınca acaba kapıyı açık mı bıraktım, kilitledim mi diye düşünür yarı yoldan döner kontrol edersiniz. hayatta her şey sıkıntıdır sizin için her şey ama her şey. insana en ağır gelen ise etrafınızdaki insanların size acıyarak bakmasıdır.
gün içerisinde her şeyi kafanıza takarsınız. hatta an gelir bugün kafama takacak bir şey bulamadım haydi bir dert bir sorun bulayım dersiniz. tc kimlik numaranızı yazdıktan sonra defalarca kontrol edersiniz, doğum tarihinizi defalarca kontrol edersiniz, doldurduğunuz formu 212312 kez tekrar okursunuz, evden çıkınca acaba kapıyı açık mı bıraktım, kilitledim mi diye düşünür yarı yoldan döner kontrol edersiniz. hayatta her şey sıkıntıdır sizin için her şey ama her şey. insana en ağır gelen ise etrafınızdaki insanların size acıyarak bakmasıdır.
valla genellikle dişlermiş; temiz olmalı.
diğeri ise gözler. renkli gözlüler bir adım önde diyorlar fakat şimdiye kadar pek bir artısını göremedim şahsen.
uzun boylu olmakta avantajdır efendim.
fakat kaç kız bunlara dikkat eder bilemem.çünkü sağlam karakter ve kuvvetli bir mizah anlayışı tüm bu teorilerimizi yerle bir edebilir.
diğeri ise gözler. renkli gözlüler bir adım önde diyorlar fakat şimdiye kadar pek bir artısını göremedim şahsen.
uzun boylu olmakta avantajdır efendim.
fakat kaç kız bunlara dikkat eder bilemem.çünkü sağlam karakter ve kuvvetli bir mizah anlayışı tüm bu teorilerimizi yerle bir edebilir.
doğrusu cadılar bayramıdır. ne kadar çok kültürsüz var arkadaş yaa
alışılmışın dışında bir aşk. homofobi ile ilgili önyargıları olanların özellikle okumasını tavsiye ediyorum.
tek kelimeyle mükemmel bir kitap. sıradan bir polisiye ya da psikolojik kitap değil. psikoloji ve polisiyenin mükemmel bir şekilde harmanlandığı okuyucuyu kendisine bağlayan müthiş bir eser. geceleri gözlerim kan çanağına dönene kadar okudum. ancak bir freud hayranı olarak freud'un adının ve görüşlerinin daha fazla geçmesini beklerdim. bilmiyorum belki yeterince freuddan bahsediliyordur ama bana yinede yetersiz geldi.
özetle; alın okuyun. pişman olmazsınız.
özetle; alın okuyun. pişman olmazsınız.
birde bunun yenildiği maçta sevinen versiyonu vardır ki evlere şenlik.
adaletsiz karşılaştırmadır. şafak sezer göt kılıdır, kemal sunal komedyen
severek izliyoruz kendisini. allah uzun ömür nasip etsin.
ota boka aşık olduğunu sanmaktır
üniversite sınavına hazırlanmaktır
vücudun en çok kan toplayan bölgesinin ''Malum yer'' olduğu yaştır. (erkekler için)
''ailem beni anlamıyor'' sözlerinin koro halinde söylendiği yaştır
üniversite sınavına hazırlanmaktır
vücudun en çok kan toplayan bölgesinin ''Malum yer'' olduğu yaştır. (erkekler için)
''ailem beni anlamıyor'' sözlerinin koro halinde söylendiği yaştır
başbakanın: ''hesabını verecekler'' sözünün pratiğe döküldüğünün göstergesidir.
korkarak izliyoruz
korkarak izliyoruz
connected2.me
ağzınız laf yapıyorsa , biraz tip varsa , fotoğraf kısmına şatafatlı bir şey koyarsanız iş görürsünüz.
aman dikkat! sitedekilerin çoğu 18 yaşından küçük. tanışırken mutlaka karşı tarafın yaşını sorun. yoksa göte gelirsiniz.
ağzınız laf yapıyorsa , biraz tip varsa , fotoğraf kısmına şatafatlı bir şey koyarsanız iş görürsünüz.
aman dikkat! sitedekilerin çoğu 18 yaşından küçük. tanışırken mutlaka karşı tarafın yaşını sorun. yoksa göte gelirsiniz.
normal insan evladıdır. birisine ait olma/ beğenilme/ kabul görme , yeme-içme gibi en doğal gereksinimlerdendir.
sonrada islam böyle bir şey değil, bunlar islamı temsil etmiyor diyorlar. şimdi güzel kardeşim kuran şeriatı emretmiyor mu? bu adamlarda şeriatın bir numaralı savunucuları değil mi? O zaman ne diyoruz? Allah süper lan!
toplu taşıma aracında yüksek sesle telefon görüşmesi yapan insanlar en büyük örnektir.